- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
tebrikler onceliklee kzlar sat a 5 gun var bende yaptm ama ne bileyim testin cizgisimi yoksa ince çizgi var mi.. mm??Çizgi silik falan değil tebrikler hamilesin
Bende gördüm cnm benimde ilk testim böyleydi ben 6 gun kala yapmıştım sonra gitgide koyulaşır yarın adet günüm kan testi yaptırmaya gidicemtebrikler onceliklee kzlar sat a 5 gun var bende yaptm ama ne bileyim testin cizgisimi yoksa ince çizgi var mi.. mm??
akşam bende yaptım aynı bu görüntüdeki gibi çıktı testim. çok silik,hatta çizgiyi ben görüyorum eşim inkar ediyor :) acaba gebelik varmıdır bukadar silik durumda?tebrikler onceliklee kzlar sat a 5 gun var bende yaptm ama ne bileyim testin cizgisimi yoksa ince çizgi var mi.. mm??
tebrikler onceliklee kzlar sat a 5 gun var bende yaptm ama ne bileyim testin cizgisimi yoksa ince çizgi var mi.. mm??
Merhabalar bende sabah test yaptım birsey çıkmadı bir kaç saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, daha önceleri yaptığımda daha sonra teste tekrar baktığımda ikinci çizgi hiç çıkmıyordu adeti 3 gün gecikti ilk hamileligimde 10 geçilmişti test yaptığımda hemen iki çizgide belirtmişti ama bebegimi kaybettim her ay bekliyorum ACABA HAMİLEMİYİM
Üzülmenizi istmem ama yok gibitebrikler onceliklee kzlar sat a 5 gun var bende yaptm ama ne bileyim testin cizgisimi yoksa ince çizgi var mi.. mm??
Kesin hamilesiniz inşallah
Var gibi duruyor kan verin benceYeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Pardon yanlış kişiye yazdımKesin hamilesiniz inşallah
canım teşekkür ederim cevabın için,Var gibi duruyor kan verin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?