Malesef ki anneliği tam anlamıyla saçını süpürge etmek olarak yorumlayan bir kaynanam var ve öyle olmayan biri iyi bir anne değil onun gözünde. İster istemez bende mi tuhaflık vara dönüyor olaySen kulaklarını tıka çevrene. 9 aylık bir süreç ve sonrasında da bir ömür. O kadar dikkatli olman mümkün değil. İyi anne olmak demek saçını süpürge etmek demek değil aksine oda bence rahatsızlık durumu. Dikkat etmen gereken belli başlı şeyler var kesinlikle onları atlama o konuda kendini disipline et ama gerisini boşver.
Sende bir tuhaflık yok. O onun düşüncesi kendisinin doğrusu oymuş öyle olmuş sen öyle olmak zorunda değilsin. Yargılamasına izin verme. Bugün bunu yargılayan yarın öbürgün yetiştirme tarzını yargılayacak. Şimdiden önünü kesmekte fayda var. Dediğim gibi beslenmene dikkat et, doktor tavsiyelerine %100 uyum sağla yeterli.Malesef ki anneliği tam anlamıyla saçını süpürge etmek olarak yorumlayan bir kaynanam var ve öyle olmayan biri iyi bir anne değil onun gözünde. İster istemez bende mi tuhaflık vara dönüyor olay
Çok teşekkürler. Çevremden de bu kadar titizlik hiç görmedim ve duymadım ondan tuhaf geliyor sanırım. Bir tek eşimin ailesi böyle pimpirikli çevremdeÖncelikle hayırlı olsun. Rahat olmak güzel bir şey tabi ama anne olunca sorumluluk oluyor o yüzden bence belli başlı konularda araştırmalısınız. Vücudunuza giren , değen her şey bebeğinize etki etme ihtimali olan şeyler bunları araştırabilirsiniz. Daha çok yeniymiş zaten daha çok zamanınız var . Başkalarını düşünmeyin bunu zaten kendiniz için yapıyorsunuz. Bi de daha önce hamile biriyle çok içli dışlı olmadıysanız bilmemeniz normal. Annelik tamam belki içgüdüsel oluyordu da deodorantın içindeki bazı malzemelerin çocuğa zararlı olabileceğini nerden bileceksiniz eğer hiç duymadıysanız çok da kendinizi suçlamayın. Gelişime , öğrenmeye açık olun :)
Bence de bitmeyecek bende ondan korkuyorum. Hamilelik ot gibi yaşamak mı gerçekten anlamış değilim. Ben bu kadar kısıtlama beklemiyordumBu hamilelik bitmez eyvah!
Loğusa hiç çekilmez
İnsanlar çok çok zor şartlarda bile çoğalabilmişler
Sizkendinizi bilirsiniz sakin olun hamileliğin keygini çıkarın!
Yazdığıma ben bile inanmadım
Çok teşekkürlerOğlum altı buçuk aylık doğdu, kayınvalidem abur cubur yemeseydin böyle dogmazdi küçücük senin yüzünden demişti. Konuşmadim ondan sonra özür dilerim diyene kadar. Boşverin ya istediğini desinler bildiğinizi yapın siz.
Hayırlı olsun bebeğiniz
Ya demiyim dedim de ne fettanlık ya. Allah inancı olan bir insan şunu diyemez. Yargılamakta bana düşmez ama çok üzüldüm kendimş tutamıyorum şuan. O durumdaki bir anneye bu denir de kendi sorgulattırılır mı hiç? Sarıp sarmalayacağına dediği lafa bak.Oğlum altı buçuk aylık doğdu, kayınvalidem abur cubur yemeseydin böyle dogmazdi küçücük senin yüzünden demişti. Konuşmadim ondan sonra özür dilerim diyene kadar. Boşverin ya istediğini desinler bildiğinizi yapın siz.
Hayırlı olsun bebeğiniz
Aaa mezarlığa gidince ne oluyormuş anlamadım benKimyasal şeyler konusunda haklı olabilirler ama diğer şeyler abartı
Bizzat doktor bana 9 ay da yatsan düşeceği varsa düşer normal hayatına devam et demisti
Bunun bir de çocuk doğunca olan versiyonunu düşün
Bu arada bana hamileyken en komik gelen tavsiye hamile kadın mezarlığa gitmez olmuştuama gitmiştim.
Yok böyle söyle canımı yeTelefondan uzak durmak biraz zor bu devirde ama oje deodorant saç boyası vs uzak durabilirsiniz. İlla zararı olacak diye birşey yok ama dikkat edebildiğiniz şeylere dikkat edin. Çamaşır suyu gibi temizlik maddelerine de çok maruz kalmayın. Midye çiğköfte az pişmiş et balık iyi yıkanmamış yeşillik bunlardan da uzak durmalısınız. Hahaha kv şikayet ettin ben de kaynanalık yaptım biraz ama öyle yani Napim.
Benimki de hamilelikten kaynaklı yüzünde leken olursa doğum sırasında saçını o lekeye sürersen geçermiş dedi kahkaha atmamak için zor durdum. Deli gibi ıkınırken ve acı çekerken aklıma da o gelecek zaten tövbe yarabbimAaa mezarlığa gidince ne oluyormuş anlamadım benbabaannem vefat ettiğinde hamile olduğumu bilmiyordum. 3 ay sonra anneannem vefat etti hamile olduğumu herkes biliyor ama kimse böyle saçma bişey demedi
Hsjsjsj öyle deme ya ona bende inanıyorumBenimki de hamilelikten kaynaklı yüzünde leken olursa doğum sırasında saçını o lekeye sürersen geçermiş dedi kahkaha atmamak için zor durdum. Deli gibi ıkınırken ve acı çekerken aklıma da o gelecek zaten tövbe yarabbim
Ayy neyse gülmedim tamamHsjsjsj öyle deme ya ona bende inanıyorum
Sebebini bilmiyorum onlara da büyükleri demisAaa mezarlığa gidince ne oluyormuş anlamadım benbabaannem vefat ettiğinde hamile olduğumu bilmiyordum. 3 ay sonra anneannem vefat etti hamile olduğumu herkes biliyor ama kimse böyle saçma bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?