Hamilelik 🤔

Ben onu daha farklı duydum. Bir arkadaşımın da yüzünde lekeler çıkmıştı kayınvalidesi bebeğin doğar doğmaz yaptığı ilk çişinden yüzüne sürersen geçer diye
Doğruluğu varmış galiba saçma ama doğum esnasında terli saçlarınıda yüzüne sürersen lekeler geçiyormuş. Nerden çıkıyo bunlar anlamıyorum. yüzü leke dolu anne son çare olarak bebeğinin çişini kullanmış olmalı yada bebek yüzüne işeyince geçmiştir

siz benzerini önceden de açtınız. hala aynı fikirdeyim. kendinizi sorgulamayın. mesafe koyun..
sorgulamaya başlarsanız bitmeyecek. çocuk doğunca da sorgulayacaksınız. yok yeteri kadar yedirdim mi, üşüdü mü gerçekten, aç mı, hiç bitmez.... anne sizsiniz. her kes en iyi kendi çocuğunu bilir. onlar çocuk yetiştirmiş, bıraksınlar da bunu da siz yetiştirin. sınır çizin. sınır çizmiyorsunuz hala...

elalemin hamilesi pilates topu üstünde gezer, bizimkiler yürümene bile karışır. pimpiriklikle çocuk sağlıklı büyümez.. doktor aksini söylemediği sürece keyfinize bakın. aklınıza takılanı kvye görümceye google amcaya değil, doktorunuza sorun.

O mantıkla kuaförde çalışan tüm manikürcülerin çocukları ya düşer ya sakat kalırdı üstelik boya kokusuna da maruz kalıyorlar. İnsanız her ihtimale karşı dünyaya gelebilmek ve hayatta kalmak için evrimleşmişiz rahat olun. Tabii aklınıza ne eserse yapin demiyorum dikkatli olmalıyız ama oje, boya vs bunlar bebeğe zararı olacak en düşük ihtimaller bence. Kaynananız mıydı karışan bilmiyorum o yanınızdayken oje sürmeyin sürekli birlikte degilsiniz ya

Deli gibi fitness yapan kadınlar var bir de. Onları görseler akıllarını yitircekler demekki

Bunlar zor süreçler lakin ..vucudunuzu agir metallere yüklerseniz çocuğunuz da etkileniyor malesef..uzman dr takip edebilirsiniz fenomen olanlar cok guzel bilgi veriyor.. onlarada he he tamam tamam diyin.bi anne tabiki cocugunu en çok düşünecek .dogumdan sonra asil olan oluyor herkes prof pedagog aile hekimi olacak alışın

Son düzenleme:
İşteki yaz sezonu nedeniyle şehir değiştirdik zaten gelecektik hamilelik oldu. Ayrı ev olcakti olmadı annemin ev musait değil bi anda buraya mecbur kaldık. Aşırı pimpirikli insanlar hamilelikte içlerinden bambaşka bişey çıktı şaka gibiler.

Ay benim kayınvalidemde aynı böyle hamile olduğum için geç uyanıyorum her sabah gelip beni uyandırıyor yok sen nasıl anne olycaksin bebek senin yüzünden açlıktan ölecek kalk birseyler ye yok telefonu bırak çocuga zarar veriyorsun yok şöyle yok böyle. Bi üst katta oturuyor bu arada. Ben banyo yaptığım zaman bile gelip daralıyor beni sana yüz kere dedim kocandan uzak dur ilişkiye girme bebeği öldürüceksin çok saçma sapan konuşuyor, oğluyla kavga ettiği zaman gelip bana diyorki sizin yüzünüzden bebeğin kalbinde sorun çıkacak mustafa(eşim) beni çok üzüyor bende kalbini kırmak istemiyorum ama bilmiyorum sabrım taşımak üzere

Sen tedbirini al taktir Allah'tan umarım hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla evladına kavuşursun strese mahal verme

Yaw o nasıl kaynana beraber olunca neden bebek ölüyor biz ilk aydan son aya beraber olduk hiç bir sıkıntı da yaşamadık ağzını bir hayra açsın önce bir hayır konuşsun bu nasıl şerli laflar . Anne ben böyle sözlerden hoslanmiyorum de bence

Ya zaten aklı başında olsa böyle cümleler kurarmı hiç. 5 sene boyunca da olmadı bebeğim zaten o dönemler de sürekli bana senin çocuğun olmiycak diyodu

Ayy aynısını kaynanam bana dedi aç kalıpta bebeği düşürme diye bende biraz tersledim. Çok samimi değiliz zaten çok şükür. iyi niyetten aradım açmadı ertesi gün öğlen aradı tabi bende uyuyordum açmadım. Eşim arayınca arıyorum açmıyor demiş mesafe olması daha iyi.

Ya zaten aklı başında olsa böyle cümleler kurarmı hiç. 5 sene boyunca da olmadı bebeğim zaten o dönemler de sürekli bana senin çocuğun olmiycak diyodu
Benim de kv asiri patavatsızdr sezeryanla doğum yaptım durmadan sanki doğum yaptın dedi durdu . Çocuğum erken doğdu zaten adam akıllı çocuk dogursan sasardim dedi ağzının payını verince de oturup ağlıyor iyice suyunu çıkardılar

Keşke bendede mesafe olsaydı ama nerdeee her sabah zebellah gibi kapıda dikiliyor

Allah sizede sabır versin gerçekten en zoru da böyleleri işte birşey diyince mağduru oynayıp ağlayanlar var yaa gerçekten anlatılamaz

Keşke bendede mesafe olsaydı ama nerdeee her sabah zebellah gibi kapıda dikiliyor
Memleketteler çok şükür ama memlekete gidince beni çok darlıyor annemlerde huzurla kalamıyorum. Istiyor ki yemek ve temizlik yapıp evde onu bekleyeyim o da gezip tozsun. Aile apartmanı benim için felaket olurdu şimdi bile her şeye takıyorum kafayı.

İnşallah bende tez zamanda aile apartmanından kurtulurum. Amiiinn

Yok artık ilişkiye kadar burun sokmak nedir ya gerçi bizimki duysa oda karışır kesin çünkü geçen vajinal muayene oldum duyunca ayy niye öyle yaptı ki riskli o dedi uzman doçent

Hayir zarar vermiyor. Kremlerin yuzde 99 u cilt epidermis tabakasinin altina asla inmiyor. Insanlara kaygi yuklemenin anlami yok. Kafa rahatligi her seyden onemli. Surdugun krem icin bile manyak olarak saglikli bi cocuk yetistiremezsin
Edepli konuş manyak falan hayırdır. İnsanlara kaygı da yüklemedim. Bir kaç yıl önce bir arkadaşımın gorumcesi bu şekilde kremler sürüyormuş zarar görmüş diye anlatmıştı. Bende hamileliklerimde krem ve parfüm kullanmıyorum Dr önermediği sürece. Bunun nesi kaygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…