hımm yanı ıdrar la kan aynı gun değil o zaman hastanede 5 cıktı tabı gebeliğin ilk donemı hcg bırden fırlıyo normal olarakta ertesı gun ıdrarda cıktı hadı hayrlı olsunRahatsizlanip hastaneye gitmiştim orda kan tahlili yapıldı tesadüfen öğrendim sabahında da ben idrar testi yaptım bu sekılde çıktı
Ewet aynen aksam hastane de 5 çıktı bende ertesi gün sabah yaptımhımm yanı ıdrar la kan aynı gun değil o zaman hastanede 5 cıktı tabı gebeliğin ilk donemı hcg bırden fırlıyo normal olarakta ertesı gun ıdrarda cıktı hadı hayrlı olsun
tmm bu demektrkı yuksrlmiş darısı bıze ınşallahEwet aynen aksam hastane de 5 çıktı bende ertesi gün sabah yaptım
Canim o zaman yarın bi kan testi daha yaptir degerin yükseliyosa sıkıntı yokRahatsizlanip hastaneye gitmiştim orda kan tahlili yapıldı tesadüfen öğrendim sabahında da ben idrar testi yaptım bu sekılde çıktı
Canim o zaman yarın bi kan testi daha yaptir degerin yükseliyosa sıkıntı yok
Maşallah canim baya belirgin demekki degerin artiyo hayirli olsunTekrar test yaptım biraz önce
Hayır tekrar kan vermedim bugün verecemTekrar kan testı verdın mı canım beta kac cıktı verdıysen
İnşaallah darısı tüm isteyenlere... bu değerin düşme durumu olabilir miMaşallah çok güzel yukselmıs canım ınsallah boyle devam eder saglıkla kucagına alırsın evladını :)
İnşallah olmaz oldugunda zaten dusuk gerceklesıyor canım dua etde olmasın benımde dun sabah kı testım senınle aynıydı değerlerde yakın cıkmıs Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın Insallah :)İnşaallah darısı tüm isteyenlere... bu değerin düşme durumu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?