Hamilelik var mı? ??? Adete 5 gün kala yapilan testler lütfen yorumlar mısınız?

sara1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
28
4
86
36
Adete 5 gün kala.yapılan testler

Eklentiler

• IMG-20170524-WA0001.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 3.012
  • IMG-20170523-WA0009-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 2.756
Suan için var gözüküyor değer 5 ve çift çizgi önemli olan 2 gün sonra kan verip değerinin yükselmesi umarım yükselir keske bir kaç gün daha bekleseydin

ikiside aynı gun mu yapıldı 5 yazıyo hcg de hcg 5 ise idrarda nasıl oyle net cıkmış 5 ve ustu gebelik oluyor 2 gun arayla kan testi tekrarla

Bebiş geliyor inşallah şuan önemli olan değerin yükselecek mi reglin 1 2 gün geçince kanı tekrarla

Rahatsizlanip hastaneye gitmiştim orda kan tahlili yapıldı tesadüfen öğrendim sabahında da ben idrar testi yaptım bu sekılde çıktı

Rahatsizlanip hastaneye gitmiştim orda kan tahlili yapıldı tesadüfen öğrendim sabahında da ben idrar testi yaptım bu sekılde çıktı
hımm yanı ıdrar la kan aynı gun değil o zaman hastanede 5 cıktı tabı gebeliğin ilk donemı hcg bırden fırlıyo normal olarakta ertesı gun ıdrarda cıktı hadı hayrlı olsun

hımm yanı ıdrar la kan aynı gun değil o zaman hastanede 5 cıktı tabı gebeliğin ilk donemı hcg bırden fırlıyo normal olarakta ertesı gun ıdrarda cıktı hadı hayrlı olsun
Ewet aynen aksam hastane de 5 çıktı bende ertesi gün sabah yaptım

Ewet aynen aksam hastane de 5 çıktı bende ertesi gün sabah yaptım
tmm bu demektrkı yuksrlmiş darısı bıze ınşallah
yanlış anlama ınan her hamıle grdüğüm kişi için mutlu oluyrm kendım kadar sevnyrm bu tabloyu bızde grrz inşallah

İnşallah degerın saglıkla yukselır canım benim Allah analı babalı büyütsün şimdiden:)

Tekrar kan testı yaptırdım

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-26-15-48-14-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.269
Maşallah çok güzel yukselmıs canım ınsallah boyle devam eder saglıkla kucagına alırsın evladını :)

İnşaallah darısı tüm isteyenlere... bu değerin düşme durumu olabilir mi
İnşallah olmaz oldugunda zaten dusuk gerceklesıyor canım dua etde olmasın benımde dun sabah kı testım senınle aynıydı değerlerde yakın cıkmıs Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın Insallah :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-25-10-48-55.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…