• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Baska markalarda denedim canim ama kiminde negatif kiminde pozitif cikti anlayamadim
Benim de öyle oldu miratech pozitif albi pozitif arıtımed pozitif nimo marka test vardı o negatif çıkmıştı daha erken seçim testlerin hcg algılamaları farklı olabilir kimisi 20 algılarken kimisi 30 algılar belli olmuyor yani

Benim de öyle oldu miratech pozitif albi pozitif arıtımed pozitif nimo marka test vardı o negatif çıkmıştı daha erken seçim testlerin hcg algılamaları farklı olabilir kimisi 20 algılarken kimisi 30 algılar belli olmuyor yani
Benim nimoda cok hafif belli oluyor testlerimi atayim ustteki b good ortafdaki nimo en alttaki predocktor ama sanki bana predocktor da da var gibi geldi
1000011373.webp
1000011388.webp

Kalite düşüyor galiba kan ver en iyisi yada bir test ile güvenilir bir marka olsun koyuluk takip et çünkü ben kan verdim 29 çıktı çok tedirginim yarın da adet günüm
Insallah bir sorun cikmaz canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin cocugunu simdi days comfort diyr bi marka siparis verdim onuda yapicam olmazsa kan vericem

Insallah bir sorun cikmaz canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin cocugunu simdi days comfort diyr bi marka siparis verdim onuda yapicam olmazsa kan vericem
Days comfort da denedim diğerlerinde gördüğüm pozitifi onda göremedim

Bilmiyorum canim daha once yapmistim cikmisti onun icin ondan aliyorum simdi days doctor bende bisy cikarmadi mesela herkes pozitif cikariyor dedi ama bende cikmadi
Days doctor da yalancı pozitif çıkardı maalesef bende 😂 bende maşallah hepsini denemişim

Bilmiyorum canim daha once yapmistim cikmisti onun icin ondan aliyorum simdi days doctor bende bisy cikarmadi mesela herkes pozitif cikariyor dedi ama bende cikmadi
Ama en iyisi awox miratech prodictor early bunlar galiba erken gebelik testi için

🤣 valla su 3 gundur bende butun markalari denedim ama bisi anlamadim hamilemiyim degilmiyim sifir yani
Sabah ilk ısrarla güvenilir bir marka testle dene dediğim gibi akşam idrarıyla miratech de pozitif gördüm sabah ilk idrarla nimoda negatif gördüm

Sabah ilk ısrarla güvenilir bir marka testle dene dediğim gibi akşam idrarıyla miratech de pozitif gördüm sabah ilk idrarla nimoda negatif gördüm
Bu gelen testi ilk idrarla yapicam ama artik hamile degilmisim gibi hissediyorum cunku testler beynimi yakti resmen 🤣

Belirtilerin neler
Goguslerim hasas normalde hic boyle olmaz yani regli zamanim da bile kasiklarimda sizi seklinde agri oluyor arada sirada beyaz akintim oldu 2 gun falan suan hala goguslerimde sizlama var birde ani hareket yapinca oksurunce falan kasigima igne batiyor gibi oluyor

Back
X