- 11 Aralık 2020
- 12
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Veraaaaaaaaaaa
-
Evet hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kan testinde yaptırdık pozitif cikti daha doktora gitmedimMerhaba hamilemisiniz tekrar test yaptınız mı acaba
Bunlardan sonra digital test yaptım pozitif cikti ve birde kqc haftalik testlerden almistim onlarda da 1-2 hafta önce olusmus hamilelik cikti yani 3-4 haftalikMerhaba hamilemisiniz tekrar test yaptınız mı acaba
Canım benimde kaset testlerim böyle çıktı bata 2 gün var bugün kan verdim sende istersen ver erken gebelikte benim de çizgi çıkmadı inşallah hamileyizdirTestime bakarmisiniz
Ya deme valla ne bileyim ins oyledir senin testinede bakabilirmiyimCanım benimde kaset testlerim böyle çıktı bata 2 gün var bugün kan verdim sende istersen ver erken gebelikte benim de çizgi çıkmadı inşallah hamileyizdir
Ya deme valla ne bileyim ins oyledir senin testinede bakabilirmiyim
Benim sennki kdr blli degilki ins hamilesindir canim ilk bebegin mi ? Ya valla senin adina cok sevndim
İlk olucakti ama kaset testlerin aksine kan sonuclarimi aldım az önce 1.20 çıktı.Benim sennki kdr blli degilki ins hamilesindir canim ilk bebegin mi ? Ya valla senin adina cok sevndim
Yya cok üzüldüm bende dglimdir ozmnİlk olucakti ama kaset testlerin aksine kan sonuclarimi aldım az önce 1.20 çıktı.
İnternette 1 2 haftalık hamilelikte de 1.20 çıkabilir yazıyordu olmazsam regl tekrardan testi yenileyeceğimYya cok üzüldüm bende dglimdir ozmn
Kuzum ins oyledir yaaa AL-LAH kimsenin kucagini bos brkmasinİnternette 1 2 haftalık hamilelikte de 1.20 çıkabilir yazıyordu olmazsam regl tekrardan testi yenileyeceğim
Amin inşallahKuzum ins oyledir yaaa AL-LAH kimsenin kucagini bos brkmasin
Var gibi canim ama sen yine test yap sabah ilk idrarinlaMerhaba benim de bata 5 gün varken test yaptım sizce var mı yok mu çizgiyi gören sadece ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?