Ama benim adetimi 6 gün gecmişti kan verdim 9.83 çıktı aynı gün idrarda da çıktıhayırlı olsun gebeliğin canım benim adet günü kan testi 0 dı.10 gün sonra idrarda pozitif 14.günde kanda 6000lerdeydi geç dollenmedir
adetten 1gun once bile hamile kalmış olabilirsin döllenme 1 hafta sürüyor zaten belki yeni bhcg salgiliyordun ö gun iyi düşünAma benim adetimi 6 gün gecmişti kan verdim 9.83 çıktı aynı gün idrarda da çıktı
İnsallah oledir allah büyük yarın kan vericem hakkımda hayırlısı olsunadetten 1gun once bile hamile kalmış olabilirsin döllenme 1 hafta sürüyor zaten belki yeni bhcg salgiliyordun ö gun iyi düşün
amin canım inşallahİnsallah oledir allah büyük yarın kan vericem hakkımda hayırlısı olsun
Hamilesiniz 5 ve üstü 2 gün sonra testi tekrarlayın artısı takıp edin
Inşallah bebeğin seninledir
Peki bu değerle ne kadarlık hamile oluyorum yeni daha yoksa baya olmuş mu İnternetten baktım ben 3 haftalık dıyo ama doğruluk payı var mı emin olamadım yoksa daha erken mi kaç haftalık olduğunu öğrenmeyeHamilesiniz 5 ve üstü 2 gün sonra testi tekrarlayın artısı takıp edin
Çok yenı dahaPeki bu değerle ne kadarlık hamile oluyorum yeni daha yoksa baya olmuş mu İnternetten baktım ben 3 haftalık dıyo ama doğruluk payı var mı emin olamadım yoksa daha erken mi kaç haftalık olduğunu öğrenmeye
İnsallahInşallah bebeğin seninledir
1 haftalık felan mıÇok yenı daha
Bende az önce kan verdim benmde Nuh’un 8 gün oldu gecikeli insaşlah değerim artmiştirBen 8-9 gün gecikmeyle öğrendim ve B-hcg 122 çıkmıştı şu an 11 haftalık hamileyim
Evet taahmınen değerin artısını takıp edin1 haftalık felan mı
Öğlen verdım sonucum 40 cıkti nasıl çok mu dusuk yoksa gayet ıyı miEvet taahmınen değerin artısını takıp edin ☺
Benım regle 5 gün kala 23,7 cıkmıstıÖğlen verdım sonucum 40 cıkti nasıl çok mu dusuk yoksa gayet ıyı mi
O yüzden gayet iyi bence gerçi regl e kaç gün kaldı geçti sizi bılmıyorumÖğlen verdım sonucum 40 cıkti nasıl çok mu dusuk yoksa gayet ıyı mi
Salı 23,7 idi 4. Günü 304,7 di İstanbul dışında olduğum için 4 gün sonra yaptırmıştımÖğlen verdım sonucum 40 cıkti nasıl çok mu dusuk yoksa gayet ıyı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?