Hamilelik var mı

Benimde ilkinde hemen kalmıştım ama şimdi biraz endişelerim var, 44 yaşındayım, bu yaşlarda hamile kalan var mı çevrenizde? İnş sıkıntı olmaz.
Olmaz mı ya inanın mucize dersiniz bir komşu teyzemiz biz çocukken 50 yaşında gebe kaldı şimdi 70 yaşında çocuk 20 ye girdi ablaları büyüttü resmen

Olmaz mı ya inanın mucize dersiniz bir komşu teyzemiz biz çocukken 50 yaşında gebe kaldı şimdi 70 yaşında çocuk 20 ye girdi ablaları büyüttü resmen
Ya inş canım ya, umut oldun bana çok sağ ol,
başka örneklerde var mı bu teyzeden başka?

Ya inş canım ya, umut oldun bana çok sağ ol,
başka örneklerde var mı bu teyzeden başka?
42 yaşında anne olan bir akrabamız da vardı. Onun dışında 45 yaşında olan bir arkadaşımın halasını da duymuştum.

Doğal yoldan, kendiliğinden mi hamioe kalmış?
İyi kide doğurmuş eşim olmuş dediğini duyar gibiyim:)
Evet canım aynen öyle diyorum kendiliğinden hatta menapoz sanmış önemsememiş karnı şişmiş önemsememiş tekmeler başlamış enson ben galiba hamileyim diip gitmiş

evet kendiliğinden rabbim büyük o isterse olur yaş önemli degil ki.sizin sorununuz ne yumurtlama mi
Aynen Allah diledi mi olur.

Ben henüz dr a gitmedim canım, 6 aydır korunmuyoruz, olmazsa gideceğim inş gerek kalmaz.

Sen kaç aydır korunmuyordun?
Benim korunmayı bırakınca adet döngüm değişti, sizde de böyle mi?

Evet canım aynen öyle diyorum kendiliğinden hatta menapoz sanmış önemsememiş karnı şişmiş önemsememiş tekmeler başlamış enson ben galiba hamileyim diip gitmiş
Ya Türk filmi gibi:) doğumdan kaç sene sonra menepoza girmiş dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…