Olmaz mı ya inanın mucize dersiniz bir komşu teyzemiz biz çocukken 50 yaşında gebe kaldı şimdi 70 yaşında çocuk 20 ye girdi ablaları büyüttü resmenBenimde ilkinde hemen kalmıştım ama şimdi biraz endişelerim var, 44 yaşındayım, bu yaşlarda hamile kalan var mı çevrenizde? İnş sıkıntı olmaz.
Ya inş canım ya, umut oldun bana çok sağ ol,Olmaz mı ya inanın mucize dersiniz bir komşu teyzemiz biz çocukken 50 yaşında gebe kaldı şimdi 70 yaşında çocuk 20 ye girdi ablaları büyüttü resmen
İnş darısı bizlerede, başka da var mı böyle duyduğun?annem 42 yasinda kardeşimi doğurmuştu o zaman dogru düzgün hasteneye bile gidememisti ama kardesim çok saglikliydi şükür.
Bu topik aktif kullanılıyor mu sorsam cevap çıkar mı ne dersin?evet gecikmeden sonra 14.gündü.bende yerleşme kanaması hiç olmadı
42 yaşında anne olan bir akrabamız da vardı. Onun dışında 45 yaşında olan bir arkadaşımın halasını da duymuştum.Ya inş canım ya, umut oldun bana çok sağ ol,
başka örneklerde var mı bu teyzeden başka?
İnş canım dua et bana da, tüm isteyenlere de inş.42 yaşında anne olan bir akrabamız da vardı. Onun dışında 45 yaşında olan bir arkadaşımın halasını da duymuştum.
Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size isteyen herkese inşallahİnş canım dua et bana da, tüm isteyenlere de inş.
Canım kayınvalidem eşimi 48 yaşında dünyaya getirmişİnş darısı bizlerede, başka da var mı böyle duyduğun?
umut oldu çok sağ ol.
Harikasın arkadaşa da umut olsunCanım kayınvalidem eşimi 48 yaşında dünyaya getirmiş
Amin inşallah Rabbim istiyen herkeze hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah çok fazla güzel örneklrr var etrafımızdaHarikasın arkadaşa da umut olsun
Hayır 1 hafta vardı adetimeİlk öğrendiğinizde kanda adetiniz geçmiş miydi?
kullaniliyor tabi.komsumuz vardı oda 45 yaşlarında doğurdu vardir bir sürü insanBu topik aktif kullanılıyor mu sorsam cevap çıkar mı ne dersin?
Kendiliğinden mi kalmış?kullaniliyor tabi.komsumuz vardı oda 45 yaşlarında doğurdu vardir bir sürü insan
Doğal yoldan, kendiliğinden mi hamioe kalmış?Canım kayınvalidem eşimi 48 yaşında dünyaya getirmiş
Evet canım aynen öyle diyorumDoğal yoldan, kendiliğinden mi hamioe kalmış?
İyi kide doğurmuş eşim olmuş dediğini duyar gibiyim:)
evet kendiliğinden rabbim büyük o isterse olur yaş önemli degil ki.sizin sorununuz ne yumurtlama miKendiliğinden mi kalmış?
Ya inş umut oluyor bu haberler:) desteğin için çok sağ ol.
Aynen Allah diledi mi olur.evet kendiliğinden rabbim büyük o isterse olur yaş önemli degil ki.sizin sorununuz ne yumurtlama mi
Ya Türk filmi gibi:) doğumdan kaç sene sonra menepoza girmiş dedi mi?Evet canım aynen öyle diyorumkendiliğinden hatta menapoz sanmış önemsememiş karnı şişmiş önemsememiş tekmeler başlamış enson ben galiba hamileyim diip gitmiş
Lohusalıktan sonra hiç kırmızıları görmemiş dediğinr göreYa Türk filmi gibi:) doğumdan kaç sene sonra menepoza girmiş dedi mi?
Saat direk menapoza girmiş şu işe bak ya, zamanlama bak...Lohusalıktan sonra hiç kırmızıları görmemiş dediğinr göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?