Yani dün 0.100 çıktı doktor gebelik yok dedi hala adetim gelmedi.dün bi damla kahverengi geldi. Şimdi ise baya beyaz akıntım var. Senin belirtiler neydihayırlı olsun gebeliğin canım benim adet günü kan testi 0 dı.10 gün sonra idrarda pozitif 14.günde kanda 6000lerdeydi geç dollenmedir
Cnm bugun tekrar kan verdım doktorum ole ıstedi değerim 0.100 çıktı kimyasal gebelikmiş maalesef bebegim bana tutunamadıgüzel artmış değerin geç döllenme olmuş seninde canim stres yapma bir hafta bekle oyle git şimdi kese görünmez
Canm eğer 0.100 yoktur çünkü benmde bugun ole çıktı doktor yok dedıBenimde adet günü
Yani dün 0.100 çıktı doktor gebelik yok dedi hala adetim gelmedi.dün bi damla kahverengi geldi. Şimdi ise baya beyaz akıntım var. Senin belirtiler neydi
şişkinliğim varsi birde aşırı derecede koku hassasiyeti başlamıştı gebelik beklemiyordum adet günümde 0 dı testBenimde adet günü
Yani dün 0.100 çıktı doktor gebelik yok dedi hala adetim gelmedi.dün bi damla kahverengi geldi. Şimdi ise baya beyaz akıntım var. Senin belirtiler neydi
yok canım gebelikte rahim kalinlasmaya baslar normaldir gebelik olusmazsa rahim duvarı incelir dökülür adet kanamasi olur yaniCnm bugun tekrar kan verdım doktorum ole ıstedi değerim 0.100 çıktı kimyasal gebelikmiş maalesef bebegim bana tutunamadıdoktor rahmin kalınlaşmiş demişti ondan tutunamamiş olabilir mi
Kaç gün sonra test yaptın peki tekrarşişkinliğim varsi birde aşırı derecede koku hassasiyeti başlamıştı gebelik beklemiyordum adet günümde 0 dı test
Peki cnm bende gebelik vardı sonradan düştü o nasıl oluyoryok canım gebelikte rahim kalinlasmaya baslar normaldir gebelik olusmazsa rahim duvarı incelir dökülür adet kanamasi olur yani
12 gun sonra idrarda 14.gun kan verdim canımKaç gün sonra test yaptın peki tekrar
Benim de bi kaç gün geç döllenme olmuş ne zaman gördünüz acaba kalp atişiniBenimde geç dollenme olmus 2. De şuan hamileyim 12 gün geçti öyle 2. Çizgi çıkmıştı galiba doğru aslında geç dollenme olabilir
kimyasal gebelik oluyor canim bende bi kac defa yasadim gebelik hormonun yuksekiyo fakat gebelik olmuyo bu nedenle idrar yada kanda cikiyoPeki cnm bende gebelik vardı sonradan düştü o nasıl oluyor
Peki ne kadar süre sonra hamile kaldın cnmkimyasal gebelik oluyor canim bende bi kac defa yasadim gebelik hormonun yuksekiyo fakat gebelik olmuyo bu nedenle idrar yada kanda cikiyo
Sanırım 7. Haftaydı gittim var görünüyor ama duyulmadı doktor bak pit pit atıyor dedi ultrasonda gösterdi benim rahmimde biraz gerideymis ilk gebelgmdede geç duymuştukBenim de bi kaç gün geç döllenme olmuş ne zaman gördünüz acaba kalp atişini
8 ay sonra gebe kaldım canim yumurtlama günüm adet günümden bi kac gün öndeymişPeki ne kadar süre sonra hamile kaldın cnm
Hmmm anladm cnm internette 2-3 hafta sonra hamile kalınabiliyor dıye okudum da o yüzden sordum8 ay sonra gebe kaldım canim yumurtlama günüm adet günümden bi kac gün öndeymiş
yani tabiki kalabilirsin bu ay olmaz bi sonrakiay olabilir herşeyden önce stres yapma ben gebe kaldigim ay ne yumurta takibi ne stres hiçbişey düşünmedimHmmm anladm cnm internette 2-3 hafta sonra hamile kalınabiliyor dıye okudum da o yüzden sordum
Rabbim kimseye kimseye yaşatmasın çok zor ben çok etkilendim cnmyani tabiki kalabilirsin bu ay olmaz bi sonrakiay olabilir herşeyden önce stres yapma ben gebe kaldigim ay ne yumurta takibi ne stres hiçbişey düşünmedim
üzülme canım inşallah bu ay gebe kalırsın sağlıklı bir gebelik olurRabbim kimseye kimseye yaşatmasın çok zor ben çok etkilendim cnm
Sonuç ne acaba gittiniz mi tekrar doktora?Merhaba kızlar adetimi 9 gün geçti dün kan verdım sonucum 9.83 çıktı doktora gösteremedim sızce hamilelik var mi idrar testimde ikinci çizgi çıktı
İnsallah cnm üzülmüyorum desem yalan olur vallaüzülme canım inşallah bu ay gebe kalırsın sağlıklı bir gebelik olur
Evet gittim hamileydim ama düşük olduSonuç ne acaba gittiniz mi tekrar doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?