Hamilelik var mı

Benimde adet günü
hayırlı olsun gebeliğin canım benim adet günü kan testi 0 dı.10 gün sonra idrarda pozitif 14.günde kanda 6000lerdeydi geç dollenmedir
Yani dün 0.100 çıktı doktor gebelik yok dedi hala adetim gelmedi.dün bi damla kahverengi geldi. Şimdi ise baya beyaz akıntım var. Senin belirtiler neydi

güzel artmış değerin geç döllenme olmuş seninde canim stres yapma bir hafta bekle oyle git şimdi kese görünmez
Cnm bugun tekrar kan verdım doktorum ole ıstedi değerim 0.100 çıktı kimyasal gebelikmiş maalesef bebegim bana tutunamadı doktor rahmin kalınlaşmiş demişti ondan tutunamamiş olabilir mi

Benimde adet günü

Yani dün 0.100 çıktı doktor gebelik yok dedi hala adetim gelmedi.dün bi damla kahverengi geldi. Şimdi ise baya beyaz akıntım var. Senin belirtiler neydi
Canm eğer 0.100 yoktur çünkü benmde bugun ole çıktı doktor yok dedı

Benimde adet günü

şişkinliğim varsi birde aşırı derecede koku hassasiyeti başlamıştı gebelik beklemiyordum adet günümde 0 dı test

Cnm bugun tekrar kan verdım doktorum ole ıstedi değerim 0.100 çıktı kimyasal gebelikmiş maalesef bebegim bana tutunamadı doktor rahmin kalınlaşmiş demişti ondan tutunamamiş olabilir mi
yok canım gebelikte rahim kalinlasmaya baslar normaldir gebelik olusmazsa rahim duvarı incelir dökülür adet kanamasi olur yani

Benimde geç dollenme olmus 2. De şuan hamileyim 12 gün geçti öyle 2. Çizgi çıkmıştı galiba doğru aslında geç dollenme olabilir
Benim de bi kaç gün geç döllenme olmuş ne zaman gördünüz acaba kalp atişini

Benim de bi kaç gün geç döllenme olmuş ne zaman gördünüz acaba kalp atişini
Sanırım 7. Haftaydı gittim var görünüyor ama duyulmadı doktor bak pit pit atıyor dedi ultrasonda gösterdi benim rahmimde biraz gerideymis ilk gebelgmdede geç duymuştuk

Hmmm anladm cnm internette 2-3 hafta sonra hamile kalınabiliyor dıye okudum da o yüzden sordum
yani tabiki kalabilirsin bu ay olmaz bi sonrakiay olabilir herşeyden önce stres yapma ben gebe kaldigim ay ne yumurta takibi ne stres hiçbişey düşünmedim

yani tabiki kalabilirsin bu ay olmaz bi sonrakiay olabilir herşeyden önce stres yapma ben gebe kaldigim ay ne yumurta takibi ne stres hiçbişey düşünmedim
Rabbim kimseye kimseye yaşatmasın çok zor ben çok etkilendim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…