kolay degil biliyorum bende defalarca yaşadım ama rabbim nasip ederse oluyor canim kötü düşünmeİnsallah cnm üzülmüyorum desem yalan olur valla
İnsallh cnm demekki hakkımda hayırlısı böyleymiş bn hep hayırlısını istemiştim alahtankolay degil biliyorum bende defalarca yaşadım ama rabbim nasip ederse oluyor canim kötü düşünme
Rahim geride olması, ters rahim olabilir m?Sanırım 7. Haftaydı gittim var görünüyor ama duyulmadı doktor bak pit pit atıyor dedi ultrasonda gösterdi benim rahmimde biraz gerideymis ilk gebelgmdede geç duymuştuk
İlk öğrendiğinizde kanda adetiniz geçmiş miydi?Herkeste hormon salınımı aynı olmayabilir önemli olan 2 günde bir en az %60 artış olması, başladığı değer çokta önemli değil. Belli ki hemen adet öncesi döllenme olmuş. Bence gönlünüzü ferah tutun. Benimde ilk öğrendiğim değer 10 idi. Şimdi 2 aylık sıpam. Dilerim sizinde sağlıkla
Son ilişki kan testinden ne kadar önceydi kana yansımış değeri?hayırlı olsun gebeliğin canım benim adet günü kan testi 0 dı.10 gün sonra idrarda pozitif 14.günde kanda 6000lerdeydi geç dollenmedir
Bat da yumurtayı ovülasyon testiyle ml gördünüz nasıl anladınız onunla takip etmediyseniz şayet.Sakin dur dua et herşey Allah’tan. ben de bat gümümde yumurtlamışım o tutmuş seninde öyledir inşallah. Pazartesi kesin kan ver unutma
son ilişki adet gününden 5-6 gün önceydi.adet günü kan testi negatifti. 14. gün 2600 civarıydıSon ilişki kan testinden ne kadar önceydi kana yansımış değeri?
Hayırlı olsun yavrunuz inş.Ben 8-9 gün gecikmeyle öğrendim ve B-hcg 122 çıkmıştı şu an 11 haftalık hamileyim
O ay sadece 2 defa ilişkiye girdim ikincisi ile hamile kaldım. Ordan yola çıkarak anladım.Bat da yumurtayı ovülasyon testiyle ml gördünüz nasıl anladınız onunla takip etmediyseniz şayet.
Çok benzer durum mu bilemedim de yazayım,son ilişki adet gününden 5-6 gün önceydi.adet günü kan testi negatifti. 14. gün 2600 civarıydı
Ne zaman ilişkiye girdiğini bilince evet net biliyor insan.O ay sadece 2 defa ilişkiye girdim ikincisi ile hamile kaldım. Ordan yola çıkarak anladım.
bende leke filan olmadi.idrar testi için erken olabilir geç döllenme olduysa 10.günü kan testinde belli olurÇok benzer durum mu bilemedim de yazayım,
Benimde son ilişkim bat tan 5-6 gün önceydi,
gecikmeden 3,4 gün sonra kanda negatif 0.100.
Şu an yaklaşık bir hafta geciktim idrarda çıkmıyor yine pozitif,
ama lleke geldi, devam eder mi göreceğiz.
Sizinde benzer miydi durumunuz?
Sizin gecikmenin ondördüncü günü kanda o değer çıktı di mi?bende leke filan olmadi.idrar testi için erken olabilir geç döllenme olduysa 10.günü kan testinde belli olur
Kesinlikle bilinmez insan olmaz sanıyor ordan bir mucize çıkıyor işte. Ben o sebeple yumurtlama ovu şu bu takibini herkeste mantıklı bulmuyorumNe zaman ilişkiye girdiğini bilince evet net biliyor insan.
Bat günü normalde hiç beklenmez yumurtlama, ne kadar ilginç di mi?
Bende bata 5 gün kala daha kalınmaz diye bıraktım ilişkiyi.
Ende ovülasyon takibi yapmıyorum. Korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamilelik oldu?Kesinlikle bilinmez insan olmaz sanıyor ordan bir mucize çıkıyor işte. Ben o sebeple yumurtlama ovu şu bu takibi yapmıyorum herkes aynı olmuyor çünkü
Ben 3. Ayda hamile kaldım.B
Ende ovülasyon takibi yapmıyorum. Korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamilelik oldu?
Adet döngünüz değişimi korunmayı bırakınca bende öyle oldu da.
Benimde ilkinde hemen kalmıştım ama şimdi biraz endişelerim var, 44 yaşındayım, bu yaşlarda hamile kalan var mı çevrenizde? İnş sıkıntı olmaz.Ben 3. Ayda hamile kaldım.
evet gecikmeden sonra 14.gündü.bende yerleşme kanaması hiç olmadıSizin gecikmenin ondördüncü günü kanda o değer çıktı di mi?
Yerleşme lekesi olayını duydunuz mu? Devam ederse adet etmezse diğeridir.
annem 42 yasinda kardeşimi doğurmuştu o zaman dogru düzgün hasteneye bile gidememisti ama kardesim çok saglikliydi şükür.Benimde ilkinde hemen kalmıştım ama şimdi biraz endişelerim var, 44 yaşındayım, bu yaşlarda hamile kalan var mı çevrenizde? İnş sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?