Hamilelik var mı

Kızlar ben hala adet olmadım düşükde yapmadım neden olabilir doktorumda ızınliydi vıgun gidemedim pazartesı gıdıcem benm gibi olan var mı nasıl düşürdünüz n’aptınız içim hiç rahat değil ne önerirsiniz

Sanırım 7. Haftaydı gittim var görünüyor ama duyulmadı doktor bak pit pit atıyor dedi ultrasonda gösterdi benim rahmimde biraz gerideymis ilk gebelgmdede geç duymuştuk
Rahim geride olması, ters rahim olabilir m?

İlk öğrendiğinizde kanda adetiniz geçmiş miydi?

Sakin dur dua et herşey Allah’tan. ben de bat gümümde yumurtlamışım o tutmuş seninde öyledir inşallah. Pazartesi kesin kan ver unutma
Bat da yumurtayı ovülasyon testiyle ml gördünüz nasıl anladınız onunla takip etmediyseniz şayet.

Ben 8-9 gün gecikmeyle öğrendim ve B-hcg 122 çıkmıştı şu an 11 haftalık hamileyim
Hayırlı olsun yavrunuz inş.
Gecikmeyle öğrenmişsiniz, son ilişkiniz kan testinden kaç gün önce idi, kandaki değere yansımış?

son ilişki adet gününden 5-6 gün önceydi.adet günü kan testi negatifti. 14. gün 2600 civarıydı
Çok benzer durum mu bilemedim de yazayım,
Benimde son ilişkim bat tan 5-6 gün önceydi,
gecikmeden 3,4 gün sonra kanda negatif 0.100.

Şu an yaklaşık bir hafta geciktim idrarda çıkmıyor yine pozitif,
ama lleke geldi, devam eder mi göreceğiz.
Sizinde benzer miydi durumunuz?

O ay sadece 2 defa ilişkiye girdim ikincisi ile hamile kaldım. Ordan yola çıkarak anladım.
Ne zaman ilişkiye girdiğini bilince evet net biliyor insan.
Bat günü normalde hiç beklenmez yumurtlama, ne kadar ilginç di mi?
Bende bata 5 gün kala daha kalınmaz diye bıraktım ilişkiyi.

bende leke filan olmadi.idrar testi için erken olabilir geç döllenme olduysa 10.günü kan testinde belli olur

bende leke filan olmadi.idrar testi için erken olabilir geç döllenme olduysa 10.günü kan testinde belli olur
Sizin gecikmenin ondördüncü günü kanda o değer çıktı di mi?

Yerleşme lekesi olayını duydunuz mu? Devam ederse adet etmezse diğeridir.

Ne zaman ilişkiye girdiğini bilince evet net biliyor insan.
Bat günü normalde hiç beklenmez yumurtlama, ne kadar ilginç di mi?
Bende bata 5 gün kala daha kalınmaz diye bıraktım ilişkiyi.
Kesinlikle bilinmez insan olmaz sanıyor ordan bir mucize çıkıyor işte. Ben o sebeple yumurtlama ovu şu bu takibini herkeste mantıklı bulmuyorum

B
Kesinlikle bilinmez insan olmaz sanıyor ordan bir mucize çıkıyor işte. Ben o sebeple yumurtlama ovu şu bu takibi yapmıyorum herkes aynı olmuyor çünkü
Ende ovülasyon takibi yapmıyorum. Korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamilelik oldu?

Adet döngünüz değişimi korunmayı bırakınca bende öyle oldu da.

Benimde ilkinde hemen kalmıştım ama şimdi biraz endişelerim var, 44 yaşındayım, bu yaşlarda hamile kalan var mı çevrenizde? İnş sıkıntı olmaz.
annem 42 yasinda kardeşimi doğurmuştu o zaman dogru düzgün hasteneye bile gidememisti ama kardesim çok saglikliydi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…