Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bira önce test yaptım böyle çıktı 19 Eylül son adet tarihim pco var aynı zaman da 29 ekim de bir sonra Kİ 7 gün var kasıklarıma ağrı giriyor sol ve sağ yada tüm kaşığımı kaplayan bazen çok nadir de olsa göğüslerime ince bir sızı giriyor bazen bulantı yaşıyorum ve duygu değişimi de öyle bir anda ağlama hissi geliyor yumurtlama dönemimi bilmiyorum hani adet döngüm belli olmuyor pco olduğu İÇİN sizce ne anlama geliyor yarın sabah ilk idrarla yapayım mı ?
Merhaba ben bişey göremedim. Açıkçası baktığınız yerde bi çizgide göremedim ve orada çizgi de olmaz diğer kırmızı çizginin olduğu yerin 1-2 cm yanında belirir. Siz testin çubuk kısmını açmışsınız sanırım
Bakın örnek olsun diye koyuyorum pozitif ve test çizgisi ne kadar yakın sizin baktığınız yer idrar kısmının girişindeki yer kare içine aldığınız alan. İkinci bir çizgi çıkacaksa diğer test çizgisinin hemen az yanında çıkıyor zaten
Merhaba ben bişey göremedim. Açıkçası baktığınız yerde bi çizgide göremedim ve orada çizgi de olmaz diğer kırmızı çizginin olduğu yerin 1-2 cm yanında belirir. Siz testin çubuk kısmını açmışsınız sanırım
Biliyorum ben zaten pozitif mi demedim göstergede olması gerektiğini biliyorum şunu demek istedim bu belirtiler işte akıntı bulantı ağrı vs test yaptım ama geç saatte yaptım belki hamileysem hcgm düşük olduğu için saptayamadı tamamen negatif te olsa orda pembelik olmaz diye düşündüm ilk idrarla daha iyi sonuçlar olduğunu duydum hani tek şeyim acaba mı olabilir mi diye hani sorum o sabah tekrarlasam mi diye sormak istedim
Anladım. Uyguladığın test sanırım predictor erken gebelik testi (yanılıyorsam düzelt lütfen) bu tarz testler çok daha hassas olduğu için idrarın saati fark etmez. Günün her saatinde her şekilde sonuç verir. Şimdiki testler genelde hep böyle diye biliyorum. Yinede için rahat etmeyecekse sabah bir test daha uygula ilk idrarla inşallah gönlünden geçen sonucu görürsün
Anladım. Uyguladığın test sanırım predictor erken gebelik testi (yanılıyorsam düzelt lütfen) bu tarz testler çok daha hassas olduğu için idrarın saati fark etmez. Günün her saatinde her şekilde sonuç verir. Şimdiki testler genelde hep böyle diye biliyorum. Yinede için rahat etmeyecekse sabah bir test daha uygula ilk idrarla inşallah gönlünden geçen sonucu görürsün
7 aydır deniyoruz adet düzensizliği olduğu kendim aaa hamileyim diyemiyorum normal her ay adet olamadığım İÇİN buraya yazmak istedim belirtileri imi testte öyle görünce ne anlama geldiğini öğrenmek istedim çünki fotoğrafta net değil ama çıplak gözle ney ve testlere çok para yatırdım kan testine de o kadar yıprandım Kİ elim gitmiyor artık ama belirtiler gebelik belirtisine çok yakın ve uyuyor yAni ne yapmam gerektiğini yada neye inanmak istediğimi şuan bilmiyorum danışmak İÇİN yazdım bende
7 aydır deniyoruz adet düzensizliği olduğu kendim aaa hamileyim diyemiyorum normal her ay adet olamadığım İÇİN buraya yazmak istedim belirtileri imi testte öyle görünce ne anlama geldiğini öğrenmek istedim çünki fotoğrafta net değil ama çıplak gözle ney ve testlere çok para yatırdım kan testine de o kadar yıprandım Kİ elim gitmiyor artık ama belirtiler gebelik belirtisine çok yakın ve uyuyor yAni ne yapmam gerektiğini yada neye inanmak istediğimi şuan bilmiyorum danışmak İÇİN yazdım bende
Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama bu rahatsızlıkla hamile kalabilen bir çok insan var eminim bütün kontrollerinide yaptırıyorsundur. Güzel düşüncelerini eksik etme, umutsuzluğa boğulma her an seni aslında daha da yaklaştırıyor isteğine emin ol. Kocaman sarılıyorum sana zor bir süreç ama çözümsüz olmadığını unutma. Umarım bir gün buraya bize o sevinçli haberi vermek için yazarsın