• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

melisaldkdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
51
2
1
23
IMG_4568.webp
Sizce hamilemiyim çok silik çizgi var reglime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_4569.webp
    IMG_4569.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Kalite biraz düşmüş ama ben çizgi görüyorum canım sanırım hamilesin 🥹🥹 hangi testi kullandın? Kaçıncı dakika da çıktı ?

5 6 dakika olmuştu evet kaliteyi düşürdü burası çok silik ama çizgi varrr emin olamadım prodoctor kullandımmm
Prodoctor bende çok yalancı pozitif verdi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😒 ama daha belirgin bir pozitifti profilimde var.
Başka bi testle tekrar dene bence canım artimed ve prodoctor harici.
Fakat var gibi hissediyorum 🙈🙈

Prodoctor bende çok yalancı pozitif verdi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😒 ama daha belirgin bir pozitifti profilimde var.
Başka bi testle tekrar dene bence canım artimed ve prodoctor harici.
Fakat var gibi hissediyorum 🙈🙈
Predictor early aldım bide onu deneyeceğim bu yalancı mı diyorsunuz marka yani🥹🥹

Predictor early aldım bide onu deneyeceğim bu yalancı mı diyorsunuz marka yani🥹🥹
Ayyyy varsa hemen deneyin 10uıl yi bile ölçüyor o ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim beta 10 çıkmıştı hemen saptamıştı 🥹😍
Evet canım prodoctor her seferinde yalancı çizgi verdi bana

Ayyyy varsa hemen deneyin 10uıl yi bile ölçüyor o ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim beta 10 çıkmıştı hemen saptamıştı 🥹😍
Evet canım prodoctor her seferinde yalancı çizgi verdi bana
Prodoctorda be 3 4 kere denedim daha önce hiç çıkmamıştı ilk defa silik çıktı benim deee

Bak bariz pozitif hatta ama aynı gün kanda ve başka testte negatif ti

Eklentiler

• IMG_9373.webp
    IMG_9373.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9374.webp
    IMG_9374.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 60
Ayyyy bende heyecanlıyımmm eve geçince hemen yapacağımmm ya da sabah ilk idrarla yapsam daha mı belirgin olurrrr
Beni de bilgilendir senin kadar merak ettim bende bekleme sürecindeyim çünkü şuan 🙈 ben hiç ilk idrarı beklemedim testlerimde varsa çoktı yoksa zaten negatifti 😂

Evet🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ hele ki artimed bıktırdı beni artık en son aratıp kendileriyle görüştüm seri numarasının hatalı çıktığını söyleyip ücretimi iade etmişlerdi
Artimedi bende gördüm çok yanlış çıkardığını ama prodoctor yorumları fln iyi diye almıştımmm birde 3 4 kere yapıp çıkmayıp şimd çıkımca şaşırdımmış

Beni de bilgilendir senin kadar merak ettim bende bekleme sürecindeyim çünkü şuan 🙈 ben hiç ilk idrarı beklemedim testlerimde varsa çoktı yoksa zaten negatifti 😂
Hep Diyolar ya ilk idrar diyeee olur tabikiii yaptığım an atarımmm😍😍 sende mi gebelik bekliyorsun yoksa şuan var mııı

Artimedi bende gördüm çok yanlış çıkardığını ama prodoctor yorumları fln iyi diye almıştımmm birde 3 4 kere yapıp çıkmayıp şimd çıkımca şaşırdımmış
Aynı yerden birden fazla aldıysan ve seri numaraları aynıysa bi sıkıntı yoktur o zaman bence hayırlı olsun diyelim şimdiden 🤲🏻

Back
X