- 15 Ekim 2025
- 51
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi melisaldkdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 6 dakika olmuştu evet kaliteyi düşürdü burası çok silik ama çizgi varrr emin olamadım prodoctor kullandımmmKalite biraz düşmüş ama ben çizgi görüyorum canım sanırım hamilesinhangi testi kullandın? Kaçıncı dakika da çıktı ?
Prodoctor bende çok yalancı pozitif verdi5 6 dakika olmuştu evet kaliteyi düşürdü burası çok silik ama çizgi varrr emin olamadım prodoctor kullandımmm
Predictor early aldım bide onu deneyeceğim bu yalancı mı diyorsunuz marka yaniProdoctor bende çok yalancı pozitif verdiama daha belirgin bir pozitifti profilimde var.
Başka bi testle tekrar dene bence canım artimed ve prodoctor harici.
Fakat var gibi hissediyorum![]()
Profilde göremedimmmProdoctor bende çok yalancı pozitif verdiama daha belirgin bir pozitifti profilimde var.
Başka bi testle tekrar dene bence canım artimed ve prodoctor harici.
Fakat var gibi hissediyorum![]()
Ayyyy varsa hemen deneyin 10uıl yi bile ölçüyor o ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim beta 10 çıkmıştı hemen saptamıştıPredictor early aldım bide onu deneyeceğim bu yalancı mı diyorsunuz marka yani![]()
Konularıma gir direkt prodoctor diye ekledim oraya bulamazsan resim atayımProfilde göremedimmm
Prodoctorda be 3 4 kere denedim daha önce hiç çıkmamıştı ilk defa silik çıktı benim deeeAyyyy varsa hemen deneyin 10uıl yi bile ölçüyor o ilk hamileliğimi onunla öğrenmiştim beta 10 çıkmıştı hemen saptamıştı
Evet canım prodoctor her seferinde yalancı çizgi verdi bana
Predictörü yap hemen aciiillll mutluluğunu paylaşalım dua zinciri oluşturalım hemenProdoctorda be 3 4 kere denedim daha önce hiç çıkmamıştı ilk defa silik çıktı benim deee
Aaaa ne değişiklik ya insanı umutlandırıyor bu testttBak bariz pozitif hatta ama aynı gün kanda ve başka testte negatif ti
Ayyyy bende heyecanlıyımmm eve geçince hemen yapacağımmm ya da sabah ilk idrarla yapsam daha mı belirgin olurrrrPredictörü yap hemen aciiillll mutluluğunu paylaşalım dua zinciri oluşturalım hemen![]()
EvetAaaa ne değişiklik ya insanı umutlandırıyor bu testtt
Beni de bilgilendir senin kadar merak ettim bende bekleme sürecindeyim çünkü şuanAyyyy bende heyecanlıyımmm eve geçince hemen yapacağımmm ya da sabah ilk idrarla yapsam daha mı belirgin olurrrr
Artimedi bende gördüm çok yanlış çıkardığını ama prodoctor yorumları fln iyi diye almıştımmm birde 3 4 kere yapıp çıkmayıp şimd çıkımca şaşırdımmışEvethele ki artimed bıktırdı beni artık en son aratıp kendileriyle görüştüm seri numarasının hatalı çıktığını söyleyip ücretimi iade etmişlerdi
Hep Diyolar ya ilk idrar diyeee olur tabikiii yaptığım an atarımmmBeni de bilgilendir senin kadar merak ettim bende bekleme sürecindeyim çünkü şuanben hiç ilk idrarı beklemedim testlerimde varsa çoktı yoksa zaten negatifti
![]()
Aynı yerden birden fazla aldıysan ve seri numaraları aynıysa bi sıkıntı yoktur o zaman bence hayırlı olsun diyelim şimdidenArtimedi bende gördüm çok yanlış çıkardığını ama prodoctor yorumları fln iyi diye almıştımmm birde 3 4 kere yapıp çıkmayıp şimd çıkımca şaşırdımmış
Bekliyorum nasipse canım 6-7 güne test yapıcamHep Diyolar ya ilk idrar diyeee olur tabikiii yaptığım an atarımmmsende mi gebelik bekliyorsun yoksa şuan var mııı
Ayyy bilerdim ben de hiçAynı yerden birden fazla aldıysan ve seri numaraları aynıysa bi sıkıntı yoktur o zaman bence hayırlı olsun diyelim şimdiden![]()