• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

Bugün kan sonuçları çıktı 25.6 çıktıııı
Ay henüz minicik daha yeni tutunmuş 🥹🥹 rabbim sana bağışlasın onu 🤲🏻🤲🏻
Hamişlerin duası kabul olurmuş aşılama sonrası 7. Günümdeyim test günümü bekliyorum 1 hafta sonrası için dua et canım bana da bende böyle güzel haberler verebileyim ❤️

Ay henüz minicik daha yeni tutunmuş 🥹🥹 rabbim sana bağışlasın onu 🤲🏻🤲🏻
Hamişlerin duası kabul olurmuş aşılama sonrası 7. Günümdeyim test günümü bekliyorum 1 hafta sonrası için dua et canım bana da bende böyle güzel haberler verebileyim ❤️
İnşallah canıömmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah Allah nasip eder

Bende yarın yine vericem bakalım kan inşallah yüksek çıkarrr ya stresliyim 2 günde 2 katı olmadı gerekiyormuş
Evet canım aynı saatte aynı yerde vermeye çalış her yerin ölçümü farklı çünkü🙏🏻
Ama farklı bi yerde verirsen ve dalgalanma çıkarsa üzülme 2 katı yada en az %60 yeterli

İnşallahhhh canımmm Allah razı olsun 🥹

Evet canım aynı saatte aynı yerde vermeye çalış her yerin ölçümü farklı çünkü🙏🏻
Ama farklı bi yerde verirsen ve dalgalanma çıkarsa üzülme 2 katı yada en az %60 yeterli
Ayyy bakalım aynı saate aynı hastaneye aldımmm bugün bir test daha yaptım yine çıktı ama silikkkk 25.6 çıktı bakalım inşallah artıllşş oluuur stresliyiömmkk

13 Ekim korunmasız ilişki. Bat 31 Ekim. İkinci çizgi belli belirsiz gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_8430.webp
    IMG_8430.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8431.webp
    IMG_8431.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X