- 15 Ekim 2025
- 51
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi melisaldkdk
Bugün kan sonuçları çıktı 25.6 çıktııııKesin var predictor de de çıktıysa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan sonuçları çıktı 25.6 çıktııııKesin var predictor de de çıktıysa![]()
Ay henüz minicik daha yeni tutunmuşBugün kan sonuçları çıktı 25.6 çıktıııı
İnşallah canıömmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah Allah nasip ederAy henüz minicik daha yeni tutunmuşrabbim sana bağışlasın onu
Hamişlerin duası kabul olurmuş aşılama sonrası 7. Günümdeyim test günümü bekliyorum 1 hafta sonrası için dua et canım bana da bende böyle güzel haberler verebileyim![]()
Dualllarım seninlereeAy henüz minicik daha yeni tutunmuşrabbim sana bağışlasın onu
Hamişlerin duası kabul olurmuş aşılama sonrası 7. Günümdeyim test günümü bekliyorum 1 hafta sonrası için dua et canım bana da bende böyle güzel haberler verebileyim![]()
1 hafta sonra mı belli olucakkkAllah razı olsun![]()
Evet1 hafta sonra mı belli olucakkk
Ayyy hayırlısıyla olumlu sonuçlar geliiiir canım
İnşallahhhh canımmm Allah razı olsunAyyy hayırlısıyla olumlu sonuçlar geliiiir canım
Bende yarın yine vericem bakalım kan inşallah yüksek çıkarrr ya stresliyim 2 günde 2 katı olmadı gerekiyormuşİnşallahhhh canımmm Allah razı olsun![]()
Evet canım aynı saatte aynı yerde vermeye çalış her yerin ölçümü farklı çünküBende yarın yine vericem bakalım kan inşallah yüksek çıkarrr ya stresliyim 2 günde 2 katı olmadı gerekiyormuş
İnşallahhhh canımmm Allah razı olsun![]()
Ayyy bakalım aynı saate aynı hastaneye aldımmm bugün bir test daha yaptım yine çıktı ama silikkkk 25.6 çıktı bakalım inşallah artıllşş oluuur stresliyiömmkkEvet canım aynı saatte aynı yerde vermeye çalış her yerin ölçümü farklı çünkü
Ama farklı bi yerde verirsen ve dalgalanma çıkarsa üzülme 2 katı yada en az %60 yeterli
Ya bugün doktora gittim tekrar kan vermeye gebesin tekrar kan ver dedi artmışım diye şimdi gittim verdim eve geldim regl olmuş ya korktum normal mi olabilir miyimAyyyyy sağlıkla gelsin inşallahhhh kan ver canım hemen takip etmeye başla 2 yada 4 günde 1
Düşmüş sanırım 4 çıkmışYa bugün doktora gittim tekrar kan vermeye gebesin tekrar kan ver dedi artmışım diye şimdi gittim verdim eve geldim regl olmuş ya korktum normal mi olabilir miyim
Nasıl regl olmuşsun canım regl hibi mi leke gibi mi?Ya bugün doktora gittim tekrar kan vermeye gebesin tekrar kan ver dedi artmışım diye şimdi gittim verdim eve geldim regl olmuş ya korktum normal mi olabilir miyim
Kuruma çizgisi gibi duruyor başka bi testle deneyin bence13 Ekim korunmasız ilişki. Bat 31 Ekim. İkinci çizgi belli belirsiz gebelik olabilir mi
Aaa evet.. kimyasal gebelik olmuşDüşmüş sanırım 4 çıkmış
Bir daha yükselmez
Sorma ya üzüldümAaa evet.. kimyasal gebelik olmuş![]()
Yarın tekrar doktora gitmeme gerek varmı bilemedimAaa evet.. kimyasal gebelik olmuş![]()