- 3 Aralık 2024
- 51
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisaldkdk
Çatlatma iğnesi hemen hemen iki yıl önce yaptım olmadı ondan sonra dış gebelikten dolayı bir tüpüm gittiÇatlama iğnesini ne zaman oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi hemen hemen iki yıl önce yaptım olmadı ondan sonra dış gebelikten dolayı bir tüpüm gittiÇatlama iğnesini ne zaman oldun
Bende meraaklraannnn ölcemmmmAy hadiiiibal kabağına dönüşecekmişsin ben öyle duydum ahahhaha
Birdaha oluyor mu peki çatlama iğnesi arkadaşım 1 ay sonra hemen kaldı çatlama iğnesi olduktan sonraÇatlatma iğnesi hemen hemen iki yıl önce yaptım olmadı ondan sonra dış gebelikten dolayı bir tüpüm gitti
Ovalasyon testi çok işe yarıyorrrrÇatlatma iğnesi hemen hemen iki yıl önce yaptım olmadı ondan sonra dış gebelikten dolayı bir tüpüm gitti
Maalesef ben direkmen kalamadim üç defa denedimBirdaha oluyor mu peki çatlama iğnesi arkadaşım 1 ay sonra hemen kaldı çatlama iğnesi olduktan sonra
Onuda denedim şuan herşeyi akışına bırakmak istiyorum ama bu seferde aklımda çıkmıyorOvalasyon testi çok işe yarıyorrrr
Ay hadiiiibal kabağına dönüşecekmişsin ben öyle duydum ahahhaha
Ayyy hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 3659628
Ayyy yaptım yine silikkklk aayyyu hamilemiyiiim çok heyecanladımmmmm
Ayyy varmı emin değilimmm silik çizgi amaaaAyyy hadi hayırlı olsun
Hangi markaAyyy varmı emin değilimmm silik çizgi amaaa
Prodictoru yaptınız değil miAyyy varmı emin değilimmm silik çizgi amaaa
Ayyyyy sağlıkla gelsin inşallahhhh kan ver canım hemen takip etmeye başla 2 yada 4 günde 1Eki Görüntüle 3659628
Ayyy yaptım yine silikkklk aayyyu hamilemiyiiim çok heyecanladımmmmm
Ayyyyy sağlıkla gelsin inşallahhhh kan ver canım hemen takip etmeye başla 2 yada 4 günde
Evettt canım onla yaptımömProdictoru yaptınız değil mi
hayırlısıyla inşallah canım Allah nasip etsin hemenOnuda denedim şuan herşeyi akışına bırakmak istiyorum ama bu seferde aklımda çıkmıyor
Kesin var predictor de de çıktıysaAyyy
varmı dersin bakalım vereceğim kannn inşallah canım hepimizinnnn
Amin n canım Allah razı olsunAyyy valla çok heyecanlıyım
hayırlısıyla inşallah canım Allah nasip etsin hemen
Ay onda çıktı 3 dk silik çizgi belli olduuıKesin var predictor de de çıktıysa![]()
Amin canımmmAmin n canım Allah razı olsun