• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

Merhaba benim test sonucuma da bakar mısınız? Kaset testle yaptım 2 gündür lekelenmem var yerleşme kanaması mı emin değilim. Test bugüne ait ve bugün yumurtlama sonrası 13.gün bat 25 ekim
1000051897.webp

Teşekkür ederim sabah tekrar yapayım testi. Bunu öğlen yapmıştım bir de. 2 defa kimyasal olunca tedirginim biraz
Ama lekelenmeniz olmasına rağmen beklemeniz yine kimyasala sebeb olabilir belli ki gebelik var testinize göre lekelenme şikayetinizle fitil yada duphaston verebilir doktor lekelenmenizi kesip rahimi güçlendirmek için

Ama lekelenmeniz olmasına rağmen beklemeniz yine kimyasala sebeb olabilir belli ki gebelik var testinize göre lekelenme şikayetinizle fitil yada duphaston verebilir doktor lekelenmenizi kesip rahimi güçlendirmek için
Evet en iyisi kan tahlili vermek. Nasip ne diyelim bakalım. Sabah yaptım testi yine benzer çıktı çizgi çünkü

Beta bugün 187 çıktı lekelenme devam ediyor. Yarın tekrar gideceğim bakalım doktora

Lekelenmen için duphaston yada Progestan vermedi mi rahimi güçlendirmek için? Allah göstermesin düşüğe sebeb olabilir kanama alanı
Bugün tahlil istedi alttan bakmadı herhangi bir ilaç da vermedi. Sonuç mesai bitmesine yakın çıktı zaten yarın tekrar gideceğim.

Back
X