- Konu Sahibi melisaldkdk
Merhaba benim test sonucuma da bakar mısınız? Kaset testle yaptım 2 gündür lekelenmem var yerleşme kanaması mı emin değilim. Test bugüne ait ve bugün yumurtlama sonrası 13.gün bat 25 ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi görünüyor kan testi ver ona göre doktora git bence lekelenmen de varsaMerhaba benim test sonucuma da bakar mısınız? Kaset testle yaptım 2 gündür lekelenmem var yerleşme kanaması mı emin değilim. Test bugüne ait ve bugün yumurtlama sonrası 13.gün bat 25 ekimEki Görüntüle 3662160
Baya baya var gibi kan verin bi acilden isterseniz yada bir daha test yapınMerhaba benim test sonucuma da bakar mısınız? Kaset testle yaptım 2 gündür lekelenmem var yerleşme kanaması mı emin değilim. Test bugüne ait ve bugün yumurtlama sonrası 13.gün bat 25 ekimEki Görüntüle 3662160
Teşekkür ederim sabah tekrar yapayım testi. Bunu öğlen yapmıştım bir de. 2 defa kimyasal olunca tedirginim.Var gibi görünüyor kan testi ver ona göre doktora git bence lekelenmen de varsa
Teşekkür ederim sabah tekrar yapayım testi. Bunu öğlen yapmıştım bir de. 2 defa kimyasal olunca tedirginim birazBaya baya var gibi kan verin bi acilden isterseniz yada bir daha test yapın
Evet hemde en iyisi biraz beklemek erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsınTeşekkür ederim sabah tekrar yapayım testi. Bunu öğlen yapmıştım bir de. 2 defa kimyasal olunca tedirginim biraz
Amin inşallah Allah isteyen herkesi sevindirsin inşallahEvet hemde en iyisi biraz beklemek erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın![]()
Ama lekelenmeniz olmasına rağmen beklemeniz yine kimyasala sebeb olabilir belli ki gebelik var testinize göre lekelenme şikayetinizle fitil yada duphaston verebilir doktor lekelenmenizi kesip rahimi güçlendirmek içinTeşekkür ederim sabah tekrar yapayım testi. Bunu öğlen yapmıştım bir de. 2 defa kimyasal olunca tedirginim biraz
Değerin çok düşükken hemen düştüğü için bence gerek yok ama sen bilirsin canımYarın tekrar doktora gitmeme gerek varmı bilemedim
Evet en iyisi kan tahlili vermek. Nasip ne diyelim bakalım. Sabah yaptım testi yine benzer çıktı çizgi çünküAma lekelenmeniz olmasına rağmen beklemeniz yine kimyasala sebeb olabilir belli ki gebelik var testinize göre lekelenme şikayetinizle fitil yada duphaston verebilir doktor lekelenmenizi kesip rahimi güçlendirmek için
Beta 187 çıktıEvet hemde en iyisi biraz beklemek erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın![]()
Beta bugün 187 çıktı lekelenme devam ediyor. Yarın tekrar gideceğim bakalım doktoraAma lekelenmeniz olmasına rağmen beklemeniz yine kimyasala sebeb olabilir belli ki gebelik var testinize göre lekelenme şikayetinizle fitil yada duphaston verebilir doktor lekelenmenizi kesip rahimi güçlendirmek için
Lekelenmen için duphaston yada Progestan vermedi mi rahimi güçlendirmek için? Allah göstermesin düşüğe sebeb olabilir kanama alanıBeta bugün 187 çıktı lekelenme devam ediyor. Yarın tekrar gideceğim bakalım doktora
Bugün tahlil istedi alttan bakmadı herhangi bir ilaç da vermedi. Sonuç mesai bitmesine yakın çıktı zaten yarın tekrar gideceğim.Lekelenmen için duphaston yada Progestan vermedi mi rahimi güçlendirmek için? Allah göstermesin düşüğe sebeb olabilir kanama alanı