- 15 Ekim 2025
- 51
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi melisaldkdk
Hayırlısııı olsunnnn inşallah olumlu sonuçalrınıt canımmmBekliyorum nasipse canım 6-7 güne test yapıcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısııı olsunnnn inşallah olumlu sonuçalrınıt canımmmBekliyorum nasipse canım 6-7 güne test yapıcam![]()
Predictor en güvenilir marka zaten merak etmeeeAyyy bilerdim ben de hiç
Bakmadım seri numarasına ama diğer testi yapacağım hemnnnn onu ilk defa aldımmm
İnşallah canım inşallahhhhHayırlısııı olsunnnn inşallah olumlu sonuçalrınıt canımmm![]()
Tamamdıııır yaptığımda ileteceğimPredictor en güvenilir marka zaten merak etmeee
Negatif canım bu kan sonuçlarınKizlar benim de adettime yakın göğsum agirir ama bu sefer ağirmadi 6 Ekim test verdim 0.5 çıktı adetim geciktikten iki gün sonra göğsum ağırdı gidip test verdim test sonucum 0.72 çıktı bu nedemek oluyor böyle olan hamile kalan varmı
Ama haylada göğsum ağıriyor ve adet olmadım ilk defa başıma böyle şeyler geliyorNegatif canım bu kan sonuçların
Stresten olabilirAma haylada göğsum ağıriyor ve adet olmadım ilk defa başıma böyle şeyler geliyor
Bilmiyorum yaa gebelik istiyoruz ama nasip olmuyor ayın altisinda test verdim 0.5 çıktı ama ayın 15 inde verdim 0.72 çıktı bu ay çok umutluydumStresten olabilir
5 e kadar negatif 5 ve 10 arası gri alan 10 ve 20 arası pozitif sayılır canımBilmiyorum yaa gebelik istiyoruz ama nasip olmuyor ayın altisinda test verdim 0.5 çıktı ama ayın 15 inde verdim 0.72 çıktı bu ay çok umutluydum
Hayırlısı olsun5 e kadar negatif 5 ve 10 arası gri alan 10 ve 20 arası pozitif sayılır canım
Amin inşallahHayırlısı olsun
Yaptın mıııığğğ?
Herşeyi denedim ovulasyon testi çatlatma iğnesi yaptım ama hiçbiri olmadı demek ki herşeyin bir zamanı vardırAmin inşallahOvülasyon testlerinden al istersen gebe kalma konusunda yardımcı olabilir
Çatlatma iğnesini doktor kontrolü olmadan mı yaptın ?Herşeyi denedim ovulasyon testi çatlatma iğnesi yaptım ama hiçbiri olmadı demek ki herşeyin bir zamanı vardır
Doktorun önerisiyle yaptımÇatlatma iğnesini doktor kontrolü olmadan mı yaptın ?
Ve ona rağmen olmuyor diyorsan infertelite bölümüne gözükebilirsin
Çatlama iğnesini ne zaman oldunHerşeyi denedim ovulasyon testi çatlatma iğnesi yaptım ama hiçbiri olmadı demek ki herşeyin bir zamanı vardır
Ay hadiiiiYapamadımmm dahaaa eve gidemedimmm![]()