Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var görünüyor silik çıkmış bence pazartesi sabah yine ilk idrarla deneyin yine pozitif çıkarsa kan verin var gibi geldi bana test markası hangisiArkadaşlar merhaba hamilelik var mı ben anlayamadım adetime 1 gün kala yaptım Eki Görüntüle 3676965
Predictör bana da var gibi geldi ama belli belirsiz sankiVar görünüyor silik çıkmış bence pazartesi sabah yine ilk idrarla deneyin yine pozitif çıkarsa kan verin var gibi geldi bana test markası hangisi
Buda diğer açıdan fotoğrafVar görünüyor silik çıkmış bence pazartesi sabah yine ilk idrarla deneyin yine pozitif çıkarsa kan verin var gibi geldi bana test markası hangisi
Güvenilir marka diye biliyorum ben ayrıca bence kesinlikle çizgi var inşallah herşey gönlünüzce olsun vardır bebiş inşallahBuda diğer açıdan fotoğraf
Arkadaşlar adetim 3 gun gecikti normalde gecikmez ve iki gundur sol kasıgimdan bacagima vuran agri var ve sık idrara cikiyorm bisy varmidirVar görünüyor silik çıkmış bence pazartesi sabah yine ilk idrarla deneyin yine pozitif çıkarsa kan verin var gibi geldi bana test markası hangisi
Yani bunu test yapmadan bilemeyiz kesin birşey söylemek zor hem adetiniz 3 gün gecikmiş net sonuç çıkacaktır evde gebelik testi yaparsanızArkadaşlar adetim 3 gun gecikti normalde gecikmez ve iki gundur sol kasıgimdan bacagima vuran agri var ve sık idrara cikiyorm bisy varmidir
Malesef yok yarinda olmazsam kan vericemYani bunu test yapmadan bilemeyiz kesin birşey söylemek zor hem adetiniz 3 gün gecikmiş net sonuç çıkacaktır evde gebelik testi yaparsanız
Herşey gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdirMalesef yok yarinda olmazsam kan vericem
Tesekur edirim insallahHerşey gönlünüzce olsun inşallah hamilesinizdir![]()