hamilelik ve astım

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Merhaba arkadaşlar. Bn sürekli nefes alamıyorum sürekli döşümde hırıltı gece uyuyamiyorum doktor miflonide verdi onu kullanıyorum kullandığım zaman rahat ediyorum bu sefer de bebegi ime birşey olacak diye korkuyorum Bnm le aynı durumda olan var mı iki aylıkken başladım ilaç kullanmaya

doktor hamıle oldugunuzu bılerek verdı sonucta ılacı degılmı
oyuzden bebege bırsey olmaz
nefes almakta gucluk yasamanız hayatınızı zorlastırıcak sadece
cok gecmıs olsun

doktor hamıle oldugunuzu bılerek verdı sonucta ılacı degılmı
oyuzden bebege bırsey olmaz
nefes almakta gucluk yasamanız hayatınızı zorlastırıcak sadece
cok gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim evet hayatımı cok zorlaştırıyor doktor hamile olduğumu biliyor kadın doğumcuda korkma birşey olmax dedi ama yinede endişeliyim

Ben 30 hqftalik hamileyim hamileligimden oncede ilac aliyordum hala devam ediyorum etmek zorundayiz zaten doktor bana ilac kullanmazsan gecirecegin kriz bebek icin daha tehlikeli dedi hapin okadar yan etkisi yok hava yoluyla alindigi icin merak etme duzenli kullan ilacini boylesi dogru olan

Ben 30 hqftalik hamileyim hamileligimden oncede ilac aliyordum hala devam ediyorum etmek zorundayiz zaten doktor bana ilac kullanmazsan gecirecegin kriz bebek icin daha tehlikeli dedi hapin okadar yan etkisi yok hava yoluyla alindigi icin merak etme duzenli kullan ilacini boylesi dogru olan
Çok geçmiş olsun canım ilacın İsmi ne ne kullanıyorsun. Allah sabır ve kolaylık versin hayırlısı ile bebeğini kucagını sağ saglım almaya nasip etsin rabbim

Bende hem astımım hemde hamileyim. Hamileliğimin öncesinde ve hala alvesco kullanıyorum. Sürekli üşüttüğümdede akciğerlerime iniyor antibiyotikte kullanıyorum :( Bu durumda olup bebeğini kucağına alan anneler lütfen tecrübeleriinizi paylaşın çok ihtiyacımız var

Bende hem astımım hemde hamileyim. Hamileliğimin öncesinde ve hala alvesco kullanıyorum. Sürekli üşüttüğümdede akciğerlerime iniyor antibiyotikte kullanıyorum :KK43: Bu durumda olup bebeğini kucağına alan anneler lütfen tecrübeleriinizi paylaşın çok ihtiyacımız var
Canım bnm de astım ın var bende ilaç kullandım çok şükür yavrumu sağlıkla kucağıma aldım

Çok teşekkürler , içimi rahatlattın.
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
Bizlere bağışlasın onları

Çok teşekkürler , içimi rahatlattın.
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
Bizlere bağışlasın onları
İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına. Ben emziriyorum halen ilaç kullanıyorum. Önemli olan ilacın kategorisi. Hiç korkma gönlünü ferah tut canım

İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına. Ben emziriyorum halen ilaç kullanıyorum. Önemli olan ilacın kategorisi. Hiç korkma gönlünü ferah tut canım
Çok teşekkür ederim inşallah
Rabbim bebeğinizi anneli babalı büyütsün inşallah
Normal doğummu sezeryanmı , ben normal istiyorum ama nefesim yetermi bilmiyorum :)

Çok teşekkür ederim inşallah
Rabbim bebeğinizi anneli babalı büyütsün inşallah
Normal doğummu sezeryanmı , ben normal istiyorum ama nefesim yetermi bilmiyorum :)
Bn sezeryan oldum. Doktor tehlikeye atmayalım ikinizide dedi. İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına.

Back
X