Hamilelik ve boşanma

eymen2016

Eymen Arasım
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
68
21
8
Merhabalar kk üyeleri
5 aylik evliyim ve 4 aylik hamileyim eşim 35 yaşında.Eşimle şiddetli gecimsizligimiz var.
Şu an eşimin evinde oturuyoruz.Dün şiddetli tartışma yaşadık eve terk edip gitti kız kardeşinde kalacağını söyleyerek gitti.
Ve dün geceden beridir gelmedi hiç eve.
Bu gün telefon ettim gelecekmisin diye yok ise gidiyorum gelmicem dedi.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun dedim.
Ben sana ayrı bi ev tutcam sen orda kal bide is bulalım sana ben çocuğuma ve sana bakarım.Kiranı faturalarını vs.öderim dedi.
Kafam o kadar karışıkki ve moralim çok bozuk.Evin eşyaları ona kalicakmis ben esya derdinde değilim.Tek istediğim huzur boşanmaya karar verdi anlaşılan beni evden uzaklastirigina göre.Ailemde sahip çıkmıyor kendin buldun şimdi ne yaparsan yap diye.
Eşimin bana dediği doğum yaptıktan sonra bebeği ben alır bakarım diyor bende ben bakarım çocuğuma dedim.Bana hakaret etti kapattı.
Bu süreç içersinde nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor sizce mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.

Keşke tartışma sebebini bizim hayal gücümüze bırakmasanız.
Belki o zaman daha iyi yardımcı olabilirdik.

saçma sapan konuşmasın
yeni doğan bebek babaya verilmez
anne sütü içecek o çocuk
annesi varken mahkeme babaya da vermez yani el kadar bebeciği

madem nafakanı versin eşyaları ikiye bölün

kavga sebepleri nedir 5 ayda bu hale neden geldiniz
düzelme umudu yok mu
bir de çocuğu o mu istedi evlendiğiniz gibi olmuş

Eşimin evi derken ?? Orası sizin de eviniz olmuyor mu ??
Böyle saçma hayatlariniza masum küçücük çocukları nasıl düşünmeden dahil ediyorsunuz yaa Nasil bu kadar gözünüz kara
Yazık çok yazık

Keşke tartışma sebebini bizim hayal gücümüze bırakmasanız.
Belki o zaman daha iyi yardımcı olabilirdik.
Şöyle ki eşim sürekli en ufak şeyleri problem ediyor ve psikolojik problemleri var.
Geceleri uyuyamiyor sürekli dişlerini birbirine vuruyor başı titriyor ve sıcrıyor.Annesi babası benim ailem herseyi problem ailemle görüşmeme çok sıcak bakmıyor sürekli evde oturuyum istiyor doktorumdan bile kiskaniyor yeterince aciklayicı oldumu dersiniz

Evet eşime göre sadece onun ve annesinin babasının evi benim evim değil istediği zaman hadi git der

Tartişma sebebiniz ne?
Birde çocuk için neden acele ettiniz keşke önce evliliği oturtsaydiniz.

Evet her ikimizde istedik fizili şiddet yada aldatma vs. Yok sadece fikir uyuşmazligi var çok çabaladim ama olmuyor ben cirpindikca batiyorum

Evet eşime göre sadece onun ve annesinin babasının evi benim evim değil istediği zaman hadi git der

Nasıl adam bu ya
Amann biz burda yazariz yazariz iki gün sonra barisir kocanizi savunmaya başlarsınız o yüzden yorum yapmıyorum
Tek diyeceğim Allah Bebeğinizin yardımcısı olsun

Bebeginizi sizden alamaz mahkeme size verir. Ayrıca evden niye siz ayrilacaksiniz esiniz ayrilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…