- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
ailen aradada olsa senle gorusuyormu yani arada arayip halini hatrini soruyormuÇünkü eşimle evlenmeme onay vermediler istemediler yaramaz sana dediler ama dinlemedim
Tabii görüşuyor babama anlattım telefonda babamda anneme telefonu kpattiktan sonra çocuğa ve karısına bakmak damada zor geldi derdi para demiş sanırım düşüncesi bu eşimin çünkü bekarlığa alışmış maddi yönden de sıkıyorailen aradada olsa senle gorusuyormu yani arada arayip halini hatrini soruyormu
Kendi halimde ev kadiniyim eşim yanımda olmadan dışari dahi çıkmam sadece haftada yada 2 haftada anneme gider gelirim oda onun izni olmadan gitmem.
BAna dün diyorki ben sana ailene gidip gelmen için yol parası veremem diyor annemle aramız sadece 1 dolmuş 15 dakikalik mesafe alt üst vereceği 5 lira
Kasiyerlik in muhasebe Sekreterlik vs yapabilirim halamin kızı ve eşi tanıştırdı bizi1 ) 1 yildan önce anlasmali bosanma olmuyor ...
2 ) bebegi mahkeme kesinlikle anneye verir tabi siz isterseniz
3 ) cocuk icinde kendiniz icinde nafaka alirsiniz
Siz ne kadr zaman flört ettiniz .. ? Nasil anlamadiniz sorunlari oldugunu ? Nasil tanustiniz ?
Adam ne guzel dusunmus esyalar bende kalir sana ev tutarim sen eve ne koyucaksin acaba sen ise gidince cocuga kim bsk8cak .? Kabulbetme iyi bi avukat bul devlette veriyor zaten herseyini al elibden 5 ayda evlilik mi bitirilir ,,,
Meslegin var mi ayaklarinin ustundurabilir misin ?
Neden tanıyana kadar korunmadın be kardeşim !Merhabalar kk üyeleri
5 aylik evliyim ve 4 aylik hamileyim eşim 35 yaşında.Eşimle şiddetli gecimsizligimiz var.
Şu an eşimin evinde oturuyoruz.Dün şiddetli tartışma yaşadık eve terk edip gitti kız kardeşinde kalacağını söyleyerek gitti.
Ve dün geceden beridir gelmedi hiç eve.
Bu gün telefon ettim gelecekmisin diye yok ise gidiyorum gelmicem dedi.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun dedim.
Ben sana ayrı bi ev tutcam sen orda kal bide is bulalım sana ben çocuğuma ve sana bakarım.Kiranı faturalarını vs.öderim dedi.
Kafam o kadar karışıkki ve moralim çok bozuk.Evin eşyaları ona kalicakmis ben esya derdinde değilim.Tek istediğim huzur boşanmaya karar verdi anlaşılan beni evden uzaklastirigina göre.Ailemde sahip çıkmıyor kendin buldun şimdi ne yaparsan yap diye.
Eşimin bana dediği doğum yaptıktan sonra bebeği ben alır bakarım diyor bende ben bakarım çocuğuma dedim.Bana hakaret etti kapattı.
Bu süreç içersinde nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor sizce mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.
Kasiyerlik in muhasebe Sekreterlik vs yapabilirim halamin kızı ve eşi tanıştırdı bizi
Daha öncede aynı sorunlarla karşılaştık 1 hafta ayrı kaldık anlayacağınız bu 2. Şans oldu aksine ortak tanıdığımız yapıcı değil ortalığı iyice karıştiriyor dediğimiz lafları denmis gibi lansediyor iki tarafadaYasadiginiz sıkıntilari onlar biliyor mu ? Ortak tanidiginizin olmasi iyi belki bi orta yol bilunur ,
Benim böyle problemlerim yok eşim bu yönde sorunlu daha öncede söyledim ama kabul etmiyor psikolojik yada nörolojik sorunlarının olduğunu sen git kendini tedavi ettir diyorDış gicirdatma, titreme falan nörolojik problemi olabilir. Sanki psikolojisi etkileniyormus gibi algilayabilirsiniz. Önce noroloji sonra psikolog ve / veya psikiyatrist deneyin bence. İkna edebilir misiniz emin değilim. Ama uyku hapı veya hafif rahatlatacak antidepresan iyi gelebilir. Diğer yandan rezene gerçekten rahatlatır.
Tabi siz hamilesiniz rezene size dokunabilir.
Benimde düşüncem ayrı eve çıkıp doğuma kadar bir iş bulup çalışmak sonrası Allah Kerim zaman neyi gösterir bilemem.Acikcasi bende çok sıkıldım bu durumdan bende ayrılmak istiyorum
Benim böyle problemlerim yok eşim bu yönde sorunlu daha öncede söyledim ama kabul etmiyor psikolojik yada nörolojik sorunlarının olduğunu sen git kendini tedavi ettir diyor
Eşim yogun tempoda çalışan bi insan 2 is yapıyor hiç yorulma vs yok geceleri uyku problemi var ne olduğunu soruyorum hiç birşey yok diyor hayatında hiç sigara ıcmemiş insan 2 aydır sigara tiryakisi oldu anlayamadım gitti
Halen babanlarin evindemisin bebeginle babası gorusuyormu?Benim eşimde problemliydi babamın evine geldiğimde 5aylık hamileydim eğer kararlıysan hiç korkma çocuğunu senden alamaz.Sanada bebeğinede nafaka vermek zorunda.Doğumdan korkardım kendi başıma yapamam gibi düşünürdüm ama hiçte öyle değilmiş.Doğumumu da yaptım bebeğimede bakıyorum.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?