Hamilelik ve boşanma

Sorunlu bir evlilik için çok erken gelmiş bebek.Eşin seni gözden çıkarmış bu belli.Bebeğinize yazık.Çocuk doğacak baba görmek ister.Bebeğin ilk doğduğu dönem en hassas dönem.Anne bebeğine karşı ćok hassas,duygusal.Velayeti bilmemnesi çok zor işler.Allah yardımcın olsun.Ailen sahip çıkıcak sana yapcak bişey yok.Zaten bebeğe kıyamazlar merak etme.

ailen aradada olsa senle gorusuyormu yani arada arayip halini hatrini soruyormu
Tabii görüşuyor babama anlattım telefonda babamda anneme telefonu kpattiktan sonra çocuğa ve karısına bakmak damada zor geldi derdi para demiş sanırım düşüncesi bu eşimin çünkü bekarlığa alışmış maddi yönden de sıkıyor

1 ) 1 yildan önce anlasmali bosanma olmuyor ...
2 ) bebegi mahkeme kesinlikle anneye verir tabi siz isterseniz
3 ) cocuk icinde kendiniz icinde nafaka alirsiniz

Siz ne kadr zaman flört ettiniz .. ? Nasil anlamadiniz sorunlari oldugunu ? Nasil tanustiniz ?

Adam ne guzel dusunmus esyalar bende kalir sana ev tutarim sen eve ne koyucaksin acaba sen ise gidince cocuga kim bsk8cak .? Kabulbetme iyi bi avukat bul devlette veriyor zaten herseyini al elibden 5 ayda evlilik mi bitirilir ,,,

Meslegin var mi ayaklarinin ustunde durabilir misin ?

Benimde düşüncem ayrı eve çıkıp doğuma kadar bir iş bulup çalışmak sonrası Allah Kerim zaman neyi gösterir bilemem.Acikcasi bende çok sıkıldım bu durumdan bende ayrılmak istiyorum

Eşinizin niye böyle davrandığına dair en küçük bi fikriniz yok.Bi sorun var ama ne?Sorun maddi mi yoksa kıskanç mı?Eşinizin karın ağrısının nerden geldiğini anlayamazsanız sorunu asla çözemezsiniz ve dolayısıyla evliliğinizi kurtaramazsınız.

Kasiyerlik in muhasebe Sekreterlik vs yapabilirim halamin kızı ve eşi tanıştırdı bizi

Neden tanıyana kadar korunmadın be kardeşim !

Bir kere o kadar küçük Bebek babaya düşmez bildiğim kadarıyla annede kalır. Ailenin yanına git öle ya da böle kabul etmek zorunda ailen. Eşinin Kadın gibi ben ablama gidiyorum demesi de ayrı Bi tuhaf. Ha bu arada bu önemli eşinin evi terkettiğini kanıtla mahkemede işe yarar. Hakkı'nda hayırlısı olsun

Dış gicirdatma, titreme falan nörolojik problemi olabilir. Sanki psikolojisi etkileniyormus gibi algilayabilirsiniz. Önce noroloji sonra psikolog ve / veya psikiyatrist deneyin bence. İkna edebilir misiniz emin değilim. Ama uyku hapı veya hafif rahatlatacak antidepresan iyi gelebilir. Diğer yandan rezene gerçekten rahatlatır.
Tabi siz hamilesiniz rezene size dokunabilir.

Yasadiginiz sıkıntilari onlar biliyor mu ? Ortak tanidiginizin olmasi iyi belki bi orta yol bilunur ,
Daha öncede aynı sorunlarla karşılaştık 1 hafta ayrı kaldık anlayacağınız bu 2. Şans oldu aksine ortak tanıdığımız yapıcı değil ortalığı iyice karıştiriyor dediğimiz lafları denmis gibi lansediyor iki tarafada

Benim böyle problemlerim yok eşim bu yönde sorunlu daha öncede söyledim ama kabul etmiyor psikolojik yada nörolojik sorunlarının olduğunu sen git kendini tedavi ettir diyor
Eşim yogun tempoda çalışan bi insan 2 is yapıyor hiç yorulma vs yok geceleri uyku problemi var ne olduğunu soruyorum hiç birşey yok diyor hayatında hiç sigara ıcmemiş insan 2 aydır sigara tiryakisi oldu anlayamadım gitti

Benimde düşüncem ayrı eve çıkıp doğuma kadar bir iş bulup çalışmak sonrası Allah Kerim zaman neyi gösterir bilemem.Acikcasi bende çok sıkıldım bu durumdan bende ayrılmak istiyorum

Hayaller hayaller kaç aylık hamilesiniz nasıl is bulacaksınız. Bence biraz daha gerçekçi planlar yapın. Bosanma konusunda kararliysani Mutlaka bi avukata danışın. Ailenizin size en azından bu konuda yardımcı olsun. Onlari ikna edin. Siz çalışmadığ niz için sizi parasız bırakması vs de yasak olabilir zaten.

Neyse hakkınızda hayırlısı olsun. Anladigim kadariyla boşanma fikri esiniz den gelmiş. Belki vazgecirebilirsiniz. Vaz geçirmeniz bile illaki bir norolog sonrasında psikolog vs görsün. Adam baştan aşağı problemli.

İnsan hamileligin de eşinin destegini, sevgisini görmek ister. Bebek alışverişi yapmak ister. Gelecek mutlu günleri birlikte hayal etek ister. Çok üzüldüm. Sizin ve Bebeginiz için en hayırlısı olur inşallah.

Hamilikten sonra mı böyle oldu? Duygusal olarak Ağir mi geldi acaba. Belki de işle ilgili ciddi problemleri vardir

Benim eşimde problemliydi babamın evine geldiğimde 5aylık hamileydim eğer kararlıysan hiç korkma çocuğunu senden alamaz.Sanada bebeğinede nafaka vermek zorunda.Doğumdan korkardım kendi başıma yapamam gibi düşünürdüm ama hiçte öyle değilmiş.Doğumumu da yaptım bebeğimede bakıyorum.Allah yardımcın olsun.

İşte burada hanım kızlara "aile hayır diyorsa vardır bir bildikleri" diyoruz da bize hönkürüyorlar (her konuda geçerli değil elbette)
Evliliğe heveslenme küçüksün henüz oku ekmeğini eline al dediğimiz zaman "ne var be ben 17 de evlendim" kafaları çıkıp sinir oynatıyorlar.
Flört ya da nişanlılık döneminde sıkıntı yaşayan hanımlara "yol yakınken dön" dediğimizde "ay çok seviyorum" deniyor.
Sonra da böyle enteresan heriflerle evli çaresiz kadınlar bir de masum bebekler çıkıyor ortaya.
Hem eşiniz hem de siz kendiniz karar vererek bu işlere girişiniz tamam da o masumun ne suçu vardı?

Bence ıyı bır avukat bulun ne olur olmaz sız sımdıden onlemınıxı alın ne demek dogur ver ben bakarım sende gıt çalış ne güzel boşanmak isteyebılırsınız ılla bu kadar cırkın yasamanız gerekmıyor sızede yazık bebegede yazık Allah yardımcınız olsun

Halen babanlarin evindemisin bebeginle babası gorusuyormu?
Boşanma gerçekleştimi?
Nafaka velayet vs. Nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…