Hic bilmiyorum ama psikolojisinin bozulduğunu çok iyi gorebiliyorumHamilikten sonra mı böyle oldu? Duygusal olarak Ağir mi geldi acaba. Belki de işle ilgili ciddi problemleri vardir
Halem babamın evindeyim.Boşanmamız ocak ayında gerçekleşecek.Bebeğimi babası kesinlikle görmek istemiyor arayıp sormadı bile ne doğumdan önce ne doğumdan sonra.Velayet bebeğim küçük ve benim bakımına muhtaç olduğu için bende olur.Nafaka istemiyorum.Halen babanlarin evindemisin bebeginle babası gorusuyormu?
Boşanma gerçekleştimi?
Nafaka velayet vs. Nasıl yaptınız
Kusura bakma böyle insanlar acaba baba olmayı hak ediyormu?Halem babamın evindeyim.Boşanmamız ocak ayında gerçekleşecek.Bebeğimi babası kesinlikle görmek istemiyor arayıp sormadı bile ne doğumdan önce ne doğumdan sonra.Velayet bebeğim küçük ve benim bakımına muhtaç olduğu için bende olur.Nafaka istemiyorum.
Sanmıyorum madde aldığını tabii bilemem yinede çok uzağiz birbirimize sürekli karışma bana benim hayatımla ilgilenme der durur sabah işten eve evden ise ama iş süreç içersinde neler yapıyor bilmiyorum çünkü serbest çalışıyorSizi tanıştıranlar nerede. Bu iş sizi aşmış. Bir zahmet ortaya çıkıp en azından aile terapistine gitmenizi isteseler ya.
Eşin tedavi görse düzelecek.
Yoksa madde mi alıyor. Uyumuyor diyorsun ya.
Sizin konunuz değil ama yine de yazmak istedim. Neden nafaka istemiyorsunuz? O bebeğinizin hakkı. O sorumsuz adama bırakmayın.Halem babamın evindeyim.Boşanmamız ocak ayında gerçekleşecek.Bebeğimi babası kesinlikle görmek istemiyor arayıp sormadı bile ne doğumdan önce ne doğumdan sonra.Velayet bebeğim küçük ve benim bakımına muhtaç olduğu için bende olur.Nafaka istemiyorum.
Oyle yapmayin hanfendiMerhabalar kk üyeleri
5 aylik evliyim ve 4 aylik hamileyim eşim 35 yaşında.Eşimle şiddetli gecimsizligimiz var.
Şu an eşimin evinde oturuyoruz.Dün şiddetli tartışma yaşadık eve terk edip gitti kız kardeşinde kalacağını söyleyerek gitti.
Ve dün geceden beridir gelmedi hiç eve.
Bu gün telefon ettim gelecekmisin diye yok ise gidiyorum gelmicem dedi.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun dedim.
Ben sana ayrı bi ev tutcam sen orda kal bide is bulalım sana ben çocuğuma ve sana bakarım.Kiranı faturalarını vs.öderim dedi.
Kafam o kadar karışıkki ve moralim çok bozuk.Evin eşyaları ona kalicakmis ben esya derdinde değilim.Tek istediğim huzur boşanmaya karar verdi anlaşılan beni evden uzaklastirigina göre.Ailemde sahip çıkmıyor kendin buldun şimdi ne yaparsan yap diye.
Eşimin bana dediği doğum yaptıktan sonra bebeği ben alır bakarım diyor bende ben bakarım çocuğuma dedim.Bana hakaret etti kapattı.
Bu süreç içersinde nasıl davranmalıyım ne yapmam gerekiyor sizce mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var.
Halanın ve çekirdek ailesinin tanıştıracağı adamdan bir b.k olmaz.Kasiyerlik in muhasebe Sekreterlik vs yapabilirim halamin kızı ve eşi tanıştırdı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?