Hamilelik ve boşanma

Olan olmuş ortada bi bebek var.Bence eşinizle konuşun bebeğiniz için Son bi şans verin birbirinize.Anlatın güzellikle ayrılınca daha mı iyi olacak hersey sizi koruyan bi aile yok arkanızda ve daha çok yeni evliliğin ilk aylarında uyusmazliklar olur zamanla aşılır.çocuk olunca değişir eşiniz belki de baba olma duygusuyla ailesine korur kollar diye düşünüyorum. Sizde alttan alın biraz yapıcı konuşun eşinizle yuva kurmak zor yıkmak çok kolay düşünsenize ne olacak bosaninca.Destekçiniz yok çocukla ne yapacaksınız sonradan pişman olmak yerine biraz sabredin zamanla yoluna girer hersey

Sizi tanıştıranlar nerede. Bu iş sizi aşmış. Bir zahmet ortaya çıkıp en azından aile terapistine gitmenizi isteseler ya.

Eşin tedavi görse düzelecek.

Yoksa madde mi alıyor. Uyumuyor diyorsun ya.

Evlilik hemen oturabilen bişey değil bu zamanlar çoğu kişi sorun yaşar ne kadar da olsa tam anlamıyla tanımadığın bi insanla ev Paylasiyosn bnce bi dans verin Bebeğinize .. çok erken çok çok .. keşke emin olmadan hamilelik düşünmeseymssnz

Halen babanlarin evindemisin bebeginle babası gorusuyormu?
Boşanma gerçekleştimi?
Nafaka velayet vs. Nasıl yaptınız
Halem babamın evindeyim.Boşanmamız ocak ayında gerçekleşecek.Bebeğimi babası kesinlikle görmek istemiyor arayıp sormadı bile ne doğumdan önce ne doğumdan sonra.Velayet bebeğim küçük ve benim bakımına muhtaç olduğu için bende olur.Nafaka istemiyorum.

Kusura bakma böyle insanlar acaba baba olmayı hak ediyormu?
Bebeğin kaç aylık doğdu doğalı babası hiçmi görmedi.
Aklım almıyor nasıl vicdandır nasıl insanliktir.
Allahım Hayırlısıni versin

Yazık krske evlenmeseydiniz hadi evlendiniz neden çocuk oldu hemen zayık bu çocuklara
Allah size yardım etsin

Sizi tanıştıranlar nerede. Bu iş sizi aşmış. Bir zahmet ortaya çıkıp en azından aile terapistine gitmenizi isteseler ya.

Eşin tedavi görse düzelecek.

Yoksa madde mi alıyor. Uyumuyor diyorsun ya.
Sanmıyorum madde aldığını tabii bilemem yinede çok uzağiz birbirimize sürekli karışma bana benim hayatımla ilgilenme der durur sabah işten eve evden ise ama iş süreç içersinde neler yapıyor bilmiyorum çünkü serbest çalışıyor

Çalışmadığın için sanada çocuğada nafaka bağlanır. Anlaşmalı Boşanma için 1 yıl Dolması gerekir. Davayı çekişmeli açabilirsiniz ancak, evlilik Birliği'nden sonra edinilmiş malvarlığınız varsa onlarda hakkınız var, Bulunduğunuz şehrin barosumdan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz velayet size verilir çok istisnai durumlar dışında. Yani çocuğu ancak kadının haysiyetsiz hayat sürmesi vb durumlarda baba alabilir.

Sizin konunuz değil ama yine de yazmak istedim. Neden nafaka istemiyorsunuz? O bebeğinizin hakkı. O sorumsuz adama bırakmayın.

Aileniz demiş ya kendin yaptın katlan diye
Ne olursa olsun aileniz size sahip çıkmalı üstelik iki canlısınız vicdan meselesi bu
Bebeğinizi babasına vermezler
Belki barışırsınız
Yazık etmeyin kendinize ılımlı yaklaşın eşinize sonuçta ortada bi bebek var

Bide çok iyi tanıyıpta ta mı evlendiniz
Böyle şikayetçi olduğunuz bi adamdan da bebek yapmasaydınız keşke

eymen2016 allah yardimcin olsun canim insallah senin icin her sey iyi olur esinede vicdan ve merhamet duygusu versin.

Bu iste bir tezat var
adam kiskanc ve pinti
ama bosanip ve sana ev tutup sana bakmayi teklif ediyor????

Oyle yapmayin hanfendi
direk cocugu esinize nakledin
dogursun lohusalik ceksin bi bucuk iki sene emzirsin
uykusuz kalsin

Tobe yarabbim tobe
adama bakin ya
ayri ev tutacakmismismis
zaten boyle biriyle ayni evde klinmaz

Bide evlenir evlnmez su bebek dusenleri anlamiyorum
daha karakteri cozememussiniz
nyse hayirlisi olsun

Eşim evlenmeden önce iyiydi diyorsunuz ama aileniz, yaramaz bu adam demiş, karşı çıkmışlar. Demek ki kendini saklamamış. Evlenmeyi çok istediğiniz için gözardı ettiniz diye düşünüyorum. Doğuma kadar çalışmak istediğinizi söylemişsiniz de, kim hamile bir kadına iş verir? Ancak tanıdığınız biri olması lazım yoksa imkansız. Bu evlilik bitecekse yeriniz ailenizin yanıdır. Yazık gerçekten!

Çok zor bir durum siz yine o öfkelendiğinde asabi olmamaya özen gösterin derim.
Bebeği öyle bakarım demesiyle olmaz o sizde kalcak. Önemli olan siz ne düşünüyor sunuz? Hİç düzelemez mi yoksa düzelir mi? Şiddeti var mı? Sizin mesleğiniz var mı?

Daha 5 ay evlilik boşanma için erken bence. Ne kadar kolay boşanma kararı alınıyor anlamıyorum. İnsan bir konuşmaz mı, iletşim kurmak , uyarmak istemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…