- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Evlenmeden önce mi alın di yani.Ev kayinvalidem gilin kendileri gelceklermiş evlerine
gayet açık.tedavi görmesi gerekiyor.Şöyle ki eşim sürekli en ufak şeyleri problem ediyor ve psikolojik problemleri var.
Geceleri uyuyamiyor sürekli dişlerini birbirine vuruyor başı titriyor ve sıcrıyor.Annesi babası benim ailem herseyi problem ailemle görüşmeme çok sıcak bakmıyor sürekli evde oturuyum istiyor doktorumdan bile kiskaniyor yeterince aciklayicı oldumu dersiniz
Evet evlenmeden öncede onlarindiEvlenmeden önce mi alın di yani.
Alamaz tabi ki hiç üzülmeyin o konuda.Mahkeme Bebeğimi benden almaz demi inanin çok Üzgünüm içim kan ağlıyor
26 yaşımdayımSeninle bebek yapip bosamak icin mi evlenmis? Yasin kac?
26 yaşımdayım
hamile kalmanin acelesi neydi?Şöyle ki eşim sürekli en ufak şeyleri problem ediyor ve psikolojik problemleri var.
Geceleri uyuyamiyor sürekli dişlerini birbirine vuruyor başı titriyor ve sıcrıyor.Annesi babası benim ailem herseyi problem ailemle görüşmeme çok sıcak bakmıyor sürekli evde oturuyum istiyor doktorumdan bile kiskaniyor yeterince aciklayicı oldumu dersiniz
Evet isteyebilirsiniz ama 1 yıl dolmadigi için anlaşmalı bosanamazsin.Barodan isteyebilirim
Denebilir sanırım benimde gebelik psikolojimi olumsuz yönde etkilediFikir uyusmazligi derken? Esiniz yobaz bir erkek sanirim?
Denebilir sanırım benimde gebelik psikolojimi olumsuz yönde etkiledi
Çünkü eşimle evlenmeme onay vermediler istemediler yaramaz sana dediler ama dinlemedimeymen2016 ailen seni niye istemiyor ben onu anlamadim sakin yanlis anlama sana daha iyi yardimci olmak icin sordum
Kendi halimde ev kadiniyim eşim yanımda olmadan dışari dahi çıkmam sadece haftada yada 2 haftada anneme gider gelirim oda onun izni olmadan gitmem.Gözün kapalı evlenmiş gibi anlatıyorsun.Yazık bebişe ya.Hiçbir şekilde orta yolu bulamaz mısınız?Problemlerin kaynağını da anlamadım.Psikopat seviyede kıskanç değilse idare edin.Halinize tavrınıza dikkat edin.Yeni evlisiniz tam güven duyana kadar dayanılmaz mı?Yardım aldınız mı?Boşanma aşamasına çabuk geçtiniz sanki.Sonra pişman olmayın elimden geleni yapsaydım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?