Hamilelik ve boşanma

Yok daha neler ya taşıyıcı annemisin sen. Çıkma sakın o evden ne güzel ya. Koydum karnına şehzademi şimdi ne halin varsa gör diyo sanki. Gerekirsw wvinide tutarsın işinide bulırsun okadarını yapmasada olur... çok sinirlendim ya

gayet açık.tedavi görmesi gerekiyor.
Ayrıca Evliliğiniz çok yeni başlarda eşler birbirine alışana kdr problemler yaşanır.
Sürdürmek istiyorsanız sakinliğinizi koruyun ,üzerine düşmeyin ,evden de çıkmayın.Madem ki ortada bi bebek var...

yani ne diyim bilemedim
bebeğe yazık olacak gibi görünüyor
umarım sorunsuz ayrılırsınız

hamile kalmanin acelesi neydi?

Gözün kapalı evlenmiş gibi anlatıyorsun.Yazık bebişe ya.Hiçbir şekilde orta yolu bulamaz mısınız?Problemlerin kaynağını da anlamadım.Psikopat seviyede kıskanç değilse idare edin.Halinize tavrınıza dikkat edin.Yeni evlisiniz tam güven duyana kadar dayanılmaz mı?Yardım aldınız mı?Boşanma aşamasına çabuk geçtiniz sanki.Sonra pişman olmayın elimden geleni yapsaydım diye.

eymen2016 ailen seni niye istemiyor ben onu anlamadim sakin yanlis anlama sana daha iyi yardimci olmak icin sordum

Kendi halimde ev kadiniyim eşim yanımda olmadan dışari dahi çıkmam sadece haftada yada 2 haftada anneme gider gelirim oda onun izni olmadan gitmem.
BAna dün diyorki ben sana ailene gidip gelmen için yol parası veremem diyor annemle aramız sadece 1 dolmuş 15 dakikalik mesafe alt üst vereceği 5 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…