Hamilelik ve Cinsellik

Dr ilk üç ay tedbir amaçlı dikkatli olun dedi.Benim 6.haftadan 21.haftaya kadar bulantı,kusma,koku hassasiyeti olunca,eşimde bebeğe birşey olur diye korkunca birlikte olmadık.Bulantilar geçince birkaç defa birlikte olduk herhangi bir sıkıntı yaşamadık jel vs kullanmadık.Dr un sıkıntı yok derse sanmıyorum bi problem çıkacağını.

Ben 3,5 aylık hamıleyım doktorum basından berı yasak koymadı ama esımde bende bebege bırsey olur endısesı tasıyoruz bu yuzden ılıskı yasayamıyoruz. Ve bir kac yakın buldugum arkadasıma sordum doguma kadar bırlıkte olmadık hatta 40ım cıktı oyle oldu dıyınce ben mı acaba acelecılık edıyorum dıye dusundum :)

Cok sasirdim 10 ay iliskiye girmemek ne demek ya o adam nasil dayanmis acaba :cry:doktorlar risk yok dedigi zaman bebegin kesesi ayri yani hic bir zarar vermez son aylarda agirlasiyor anne zaten zor olacak bence relaks olun esinizede yazik size soyledmeden ihtiyacini karsilamasi size cok agir gekir benden aoylemesi

Netten arastiriyorum her pozisyonda onerilmiyor burada gordugum kadariyla sorun yasayan olmamis cogunluk iliskiye sinir getirmeden yasamis. Insallah bende su kaygimi asarim.:) yazilar beni baya gaza getirdi aslinda karin buyuyunce pozisyon degistirilp devam edilebilir bence
Pozisyon da değiştirdik tabi karına baskı olmaması gerekiyor

Cok sasirdim 10 ay iliskiye girmemek ne demek ya o adam nasil dayanmis acaba :cry:doktorlar risk yok dedigi zaman zaten bebegin kesesi ayri yani hic bir zarar vermez zaten son aylarda agirlasiyor anne zaten zor olacak bence relaks olun esinizede yazik size soyledmeden ihtiyacini karsilamasi size cok agir gekir benden aoylemesi
Valla benim eşim lohusa iken 40 gün yapılmadığını öğrendiğinden beri baya dertli

Merhaba

Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Ben hamileyim Dr um direkt söyledi spor seyahat cinsel hayata ara vermene gerek yok diye .

Cok sasirdim 10 ay iliskiye girmemek ne demek ya o adam nasil dayanmis acaba :cry:doktorlar risk yok dedigi zaman bebegin kesesi ayri yani hic bir zarar vermez son aylarda agirlasiyor anne zaten zor olacak bence relaks olun esinizede yazik size soyledmeden ihtiyacini karsilamasi size cok agir gekir benden aoylemesi
:) bizde suan baska sekilde tatmin oluyoruz ki esimden ziyade ben dayanamiyorum desem yeridir :)) ama esimin sabri benden iyidir o da eminim dayanacaktir arkadasimin esi gibi ama ben oyle olmasini istemiyorum dozunda olmali hersey :)

2259228

B
:) bizde suan baska sekilde tatmin oluyoruz ki esimden ziyade ben dayanamiyorum desem yeridir :)) ama esimin sabri benden iyidir o da eminim dayanacaktir arkadasimin esi gibi ama ben oyle olmasini istemiyorum dozunda olmali hersey :)
Bi sEyler izleyerek yaparsa agir gelmez mi size bana cok.agir gelir kaldiramam.boyle birseyi Allah korusun

Son haftalar hariç hep devam ettik o zamanda benim ödemlerden hareket edecek halim kalmamıştı 😃

Doktorumla konustum bana sorun olmayacagını soyledı sınırlama yapmadı ancak su jel kısmını soramadım ama esımle jel surmeden olması daha saglıklı olacak gıbı gorunuyor. Buradakı kadınlara hayran kaldım vallahı benım aklımda arzularımdan zıyade bebegımın saglıgı belırdı ona bırsey olur korkusu esımıde benıde durdurdu baska sekılde bırbırımıze odaklanmaya basladık boylede o mutlu ama ben ıcten ıce oncekı gıbı olmasını ıstıyorum bır yandan da ya bırsey olursa endısesı tasıyorum.
Herkes herkes kadar bebeğinin sağlığını düşünür. Zaten olmaması gereken bi durum olsa doktorlar yasaklar. Cinselliğin Doğumu kolaylaştırdığı, cinsellik sırasında yaşanan annenin mutluluğunun bebeğe iyi geldiğine dair makaleler var. İlk 3 ay haftada 2 yi geçmeceyek şekilde sonrasında sınırlama yok zaten.

Bana doktor yasak koymadi hiç doğuma gidene kadar o dediginiZ seyleride hiç kullanmadım benimde hamileyken neyse cinsel isteğim artıyor bi sıkıntı yasamadim

Doktorumla konustum bana sorun olmayacagını soyledı sınırlama yapmadı ancak su jel kısmını soramadım ama esımle jel surmeden olması daha saglıklı olacak gıbı gorunuyor. Buradakı kadınlara hayran kaldım vallahı benım aklımda arzularımdan zıyade bebegımın saglıgı belırdı ona bırsey olur korkusu esımıde benıde durdurdu baska sekılde bırbırımıze odaklanmaya basladık boylede o mutlu ama ben ıcten ıce oncekı gıbı olmasını ıstıyorum bır yandan da ya bırsey olursa endısesı tasıyorum.
Doğal bu endişeleriniz ama doktorunuz herhangi bir sınır getirmediyse yaşamınızda büyük değişiklikler yapmamak ilişkinizin devamlılığı açısından önemli.

Bende 4 ayligim ve hic olmadi esim bisey olur korkusuyla uzak duruyo bukonudan zaten zor hamile kaldim korkuyoruz acikcasi

Biz de bile olduysa :KK70:
Doktorumun bana dedigi ki hala aklima geldikce gülerim " hard olmasin" :KK70:demisti ultrasonda bakarken sormustum esimle göz göze geldik o zmn kendimi tutmustum ama sonrasinda hep güldüm bizde de 24. Haftaya kadar serbestti sonrasi zaten bende riskli dönemdi ikimizde ara verdik :)

Back
X