Hamilelik ve İlgi

Doğumumun 40.günü annemi kaybettim. El kadar bebek bana bakıyor ben ona. O an hayat duruyor. Başkalarına evet devam ediyor ama kaybedene duruyor. Zamanla acısı hafifledikçe normale dönecektir. Siz de sabırlı olmalısınız. Hamileyim diye şımarıklık yapmamalısınız.

• Üzgünüm
Reactions: csi
Aynı acıyı yaşadık, yılı geçti ama acısı hala taze. Sizin de daha üç hafta geçmiş. Kolay mı. Hayat devam ediyor lafı da bu aşamada söylenecek şey değil. Bana masaj yap diyecek durumda değilsiniz daha. Hayat devam ettiği için daha fazla acıtıyor bazen. Anladığım kadarıyla çok paylaşımcı değil eşiniz, siz de çok anlayışlı değilsiniz, kendi haline bırakın. Bu zaman talepkar olma zamanı değil.allah sabır versin

Hamilelik bir hastalik degil normal bir surectir.Esinizinde acısı çok taze lütfen ona zaman taniyin.

Hamilelikten hep bunlar sadece ilgi bekliyorsunz ama esinzde buna ayıracak vakitte güçte yok anladığım kadaryla belkide kardeşini kaybetmemiş olsaydı şuan tek düşüncesi doğacak çocuğu ve siz olacaktinz ona zaman tanıyın biraz çok taze herşey öyle kolay dönülmuyir hayata yaş süreci kiminde daha uzun ve yorucu oluyor ki çok ağır bişeydir. Beliniz ağrıyabilr şuan için hamilelikten değil hareket edin yürüyüş yapın agrilarinz geçecektir.

Nazlanacak zaman degil. Hamileligin cok onemli anliyorum, gundem bu olsun ilgilenilsin istiyorsunuz ama hayat devam rttigi icin kotu seylerde yasaniyor ve maalesef kardes kaybi en kotulerden biri. Sizin ilgi ve anlayis gostermeniz gerekiyor.

Sacmalamissiniz.
Adamin canindan cani gitmis, cocukluk anilarinin bas rolu gitmis.
Siz masaj diyorsunuz.

Merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve duygularımı en üst düzeylerde yaşamaya başladım herşeyden etkileniyorum maalesef ki 3 hafta önce eşimin erkek kardeşini kaybettik çok etkilendim ağlayanları görünce eşimi görünce çok kötü oldum neyse evime döndükten sonra biraz kendimi toparladım ama hamilelikten dolayı mide bulantılarım çok fazla eşim sabahtan geç vakitlere kadar çalışıyor 2 muhabbet etmek istiyorum çünkü bulantımdan dolayı evden çıkamıyorum pek sadece eşim akşam gelince muhabbet etmek istiyorum az da olsa ilgi istiyorum ama eşimin acısı taze anlıyorum onu hep suratı asık hiç çalışmak istemiyorum vs diyip duruyor keyfi yerine gelsin diye muhabbet etmeye çalışıyorum bazen hiç cevap vermiyor bazen duymuyor beni birşey dediğimde hep erteliyor bazen beni görmezden geliyor acısı olduğu için sesimi çıkarmıyorum yinede destek olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor bir çocuğumuz olacak Allah’ın takdiri böyleymiş ne keyif verir onu yapalım istersen ailene gidip kalalım yada bir psikologdan yardım alalım gibi moral vermeye ve çözüm üretmeye çalışıyorum ama inanın duygularım çok aşırı hep içimde tutuyorum mesela dün belim ağrımaya başladı bana mesaj yaparmısın dedim tık yok üstelemedim yanlış anlar iyice moralini bozarım diye konuşamıyorumda belki aranızda yaşayanlar vardır yada yaşamışlar hem hamilelik hem bu durum çok zor geliyor bana biraz akıl verirmisiniz napmalıyım nasıl davranmalıyım
Bence siz konuşun ama abartmadan. Genelde sakince yanında durun. Kardeş acısı cokzordur

Bu tip kadınlar kocaları tarafından el üstünde tutulan kadınlar olacak kalacak.
Kardeşi ölmüş ya bu adam daha büyük ne acı yaşayabilir?
Ama ben hamileyim, benim belim ağrıyor bana ilgi bebeğim olacak kardeşin ölse ne olur hanımefendi hamile ya.

sinirlerimi bozdu bu konu ya

Çok yürüyünce ağrınız oluyor madem, çok yurumeyin.
Insanlar hamileyken ise gidip geliyor, sabahtan akşama kadar çalışıyor, toplu taşıma kullanıyor.
Veya çocuğu varken hamile kalıyor, diğerlerine bakmak zorunda günü geçiriyor.
Bunu da hamileliği ağır geçen, ilk aylar mide bulantisi ile 5-6 kilo veren biri olarak söylüyorum.
Abartmayın
Şanslısınız ki o halde ise gitmek zorunda kalmıyorsunuz.
Şanslısınız ki beliniz çok yürümezseniz agirmiyormus.

Şimdi hepsi bir yana, bir de eşinizin kaybı var.
Zaten siz normal bir süreci bir çok insandan daha iyi şartlarda geciriyorsunuz.
Üstüne de kardeşi olen adama nazlanmaya calisma, ne bileyim biraz bencillik değil mi?
3 hafta önce allah korusun kardeşlerimden birini kaybetsem de bana masaj sorulsa, ne saçmalıyorsun sen derdim, eşiniz kibar adammış.

kardeşi ölmüş.3 aylık hamılesin sadece hasta değil.

Yıne bir konu açılır ve yorumlarda haksiz oldugu söylenince firareden konu sahibi.

O kadar yorum yapilmiş cevap vermemişsiniz,bana çok kaba geliyor bu davraniş 😒

Merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve duygularımı en üst düzeylerde yaşamaya başladım herşeyden etkileniyorum maalesef ki 3 hafta önce eşimin erkek kardeşini kaybettik çok etkilendim ağlayanları görünce eşimi görünce çok kötü oldum neyse evime döndükten sonra biraz kendimi toparladım ama hamilelikten dolayı mide bulantılarım çok fazla eşim sabahtan geç vakitlere kadar çalışıyor 2 muhabbet etmek istiyorum çünkü bulantımdan dolayı evden çıkamıyorum pek sadece eşim akşam gelince muhabbet etmek istiyorum az da olsa ilgi istiyorum ama eşimin acısı taze anlıyorum onu hep suratı asık hiç çalışmak istemiyorum vs diyip duruyor keyfi yerine gelsin diye muhabbet etmeye çalışıyorum bazen hiç cevap vermiyor bazen duymuyor beni birşey dediğimde hep erteliyor bazen beni görmezden geliyor acısı olduğu için sesimi çıkarmıyorum yinede destek olmaya çalışıyorum hayat devam ediyor bir çocuğumuz olacak Allah’ın takdiri böyleymiş ne keyif verir onu yapalım istersen ailene gidip kalalım yada bir psikologdan yardım alalım gibi moral vermeye ve çözüm üretmeye çalışıyorum ama inanın duygularım çok aşırı hep içimde tutuyorum mesela dün belim ağrımaya başladı bana mesaj yaparmısın dedim tık yok üstelemedim yanlış anlar iyice moralini bozarım diye konuşamıyorumda belki aranızda yaşayanlar vardır yada yaşamışlar hem hamilelik hem bu durum çok zor geliyor bana biraz akıl verirmisiniz napmalıyım nasıl davranmalıyım
Bebeğinizin cinsiyeti belli değilse deyin ki oğlan olursa bir adını kardeşinin adını koyalım mı de, iki isimli olsun diye konu açabilirsin. O da belki tamam der belki yok der belki kız olur der ama içinizde onu düşündüğünüzü bilir.

Back
X