- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Yazdıklarınızda haklısınız ancak ben şuan dürüst olup hamile olduğumu söylemeseydim ataman yapıldıktan sonra öğreneceklerdi. Dürüstlüğümün karşılığı bu olmamalı bence. Ayrıca ben onlar sormadan söyledim. Birde beni almayıp yerime yeni bir personel almaya kalksalar ilanı sınavı filan yine doğum izni bitişini bulur benceMantık çerçevesinde bakarsanız atamanizi yapma mecburiyetleri de yoksa bu durumda yapmayabilirler.
Sonucta onlara personel lazım ama siz dogum sebebiyle olmayacaksiniz,e kadronuz dolu görünecek baska personel talep edemeyecekler..
Siz olsaniz kendi atamanizi yapar misiniz bu durumda
Orası şu şekilde ben yedek adaydım asil aday başlamadı sıra bana geçti yedeğin 6 ay hakkı var 6 ayın dolmasına da çok az süre kaldı yani 6 ayın dolmasını bekleyip yeni ilana çıkabilirAma sinava girip kurumlar arasi değişiklik yapmaya hak kazanmışsınız,bu siradan bir is ilanina basvurmak gibi algılanmamalı. Kamu kurumu sinav ve mecburiyetleri yok diyorsunuz burayi anlayamadim?
Kurum adı söylemesem :) sadece doğum izni olsa haklısınız ama ücretsiz izin durumu da olduğundan 2 buçuk yıla yakın çalışamayacağımOzel kurum degil ki almasın. Mecbur almak zorundalar . Sınavla atanmışsınız. Oradaki isler bugüne kadar yürüyordu. Sen Bı kaç ay gelmezsen mi aksayacak . Hangi kurumu kazandınız. Merak ettim
Bu şekilde Konuşsanız onlarla veya doğuma kadar bekleme imkanları yok mı ?Yazdıklarınızda haklısınız ancak ben şuan dürüst olup hamile olduğumu söylemeseydim ataman yapıldıktan sonra öğreneceklerdi. Dürüstlüğümün karşılığı bu olmamalı bence. Ayrıca ben onlar sormadan söyledim. Birde beni almayıp yerime yeni bir personel almaya kalksalar ilanı sınavı filan yine doğum izni bitişini bulur bence
2,5 sene çalışmayacağım demedim ama tahmin ediyorlardır değil mi ücretsiz izin alırım diyeIs veren olsam, mevburiyetim olmasa, ve sizin 2.5 sene calismayacaginizi bilsem, sizi ise almazdim.
Ama aynı durumu yaşayıp dava açanlar hep kazanmışAtamayi yapma mecburiyetleri yoksa ve dogal olarak personel ihtiyaclari coksa sizi istemeyeceklerdir tabiki.
Sizde dava acarsiniz o haldeAma aynı durumu yaşayıp dava açanlar hep kazanmış
2,5 sene çalışmayacağım demedim ama tahmin ediyorlardır değil mi ücretsiz izin alırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?