• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve ishal

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Adetime 1 hafta var bir kaç gündür ishal gibiyim midem de az da olsa bulanıyor şimdiden söyleyeyim bu kadar erken mide bulantısı olmayacağını biliyorum ama umuttttt🙈 bir zamanlar hamilelikte hormondan ishal olabileceğini okumuştum başına böyle bişey gelen var mı acaba (covid değilim)

Adetime 1 hafta var bir kaç gündür ishal gibiyim midem de az da olsa bulanıyor şimdiden söyleyeyim bu kadar erken mide bulantısı olmayacağını biliyorum ama umuttttt🙈 bir zamanlar hamilelikte hormondan ishal olabileceğini okumuştum başına böyle bişey gelen var mı acaba (covid değilim)
Ben de hep kabız olunduğunu okudum dinledim duydum. Ishal belirtisi duymadim hiç.

Adetimden 10 gün önce bende de vardı 2 gün sürdü erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı benim ama tek başına bunun belirti olduğunu düşünmüyorum var mı başka belirtin

Adetimden 10 gün önce bende de vardı 2 gün sürdü erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı benim ama tek başına bunun belirti olduğunu düşünmüyorum var mı başka belirtin
Yani göğüs ağrım var ama her adet öncesi olur bende onun dışında akşamları normale göre daha çabuk uykum geliyor başka da yok

Yani göğüs ağrım var ama her adet öncesi olur bende onun dışında akşamları normale göre daha çabuk uykum geliyor başka da yok
Bende de vardı bu belirtiler umarım hamilesindir 😍

Hayır aşırı büyümüştü ve dokunamayacağım kadar çok ağrıyordu ve yumurtlama dönemimden hemen sonra şişti normalde regle yakın olurdu
Göğüs ağrın her ay ki gibimiydi?

4 haftalık hamileyi
4 haftalık hamileyim kabız olmadım. İshal denen olay günde en az 5 kere büyük abdeste çıkmaktır. Böyle bi durumsa bahsettiğin şey üşütmüş olmalısın. Cıvık dışkıdan bahsetmek istediysen bende olmuştu cıvık dışkı ama bir gün sürdü. Belirtiler adet tarihi geçince başlıyor. O yüzden belirtiden hamilelik tahmini neredeyse imkansız. İnşallah hamişsindir💓 Allah hayır ile versin

4 haftalık hamileyi

4 haftalık hamileyim kabız olmadım. İshal denen olay günde en az 5 kere büyük abdeste çıkmaktır. Böyle bi durumsa bahsettiğin şey üşütmüş olmalısın. Cıvık dışkıdan bahsetmek istediysen bende olmuştu cıvık dışkı ama bir gün sürdü. Belirtiler adet tarihi geçince başlıyor. O yüzden belirtiden hamilelik tahmini neredeyse imkansız. İnşallah hamişsindir💓 Allah hayır ile versin
Evet cıvık dışkı bahsettiğim ama üşütmüşte olabilirim dediğiniz gibi inş teşekkür ederim ☺️

Benimde adetim 3 gün gecikti 2 gündür cıvık dışkı bendede var 3 yıldır istiyorum inşallah bu ay nasip olur

Adet Günün geldimi peki belkide erken oldugu için çıkmamıştır. Ben test yapmaya bile cesaret edemiyorum her zamn negatif ti artık görmek istemiyorum
Hayır 4 gün kaldı ama erken gebelik testi yaptım olsaydı silik milik bişeyler çıkardı herhalde bugün normal kaset test yaptım oda negatif

Hayır 4 gün kaldı ama erken gebelik testi yaptım olsaydı silik milik bişeyler çıkardı herhalde bugün normal kaset test yaptım oda negatif
[/QUOTE
Az daha sabret canm bekle bakalım batı. Bende adet düzensizliği var o yüzden bat tarihim hiç bilinmiyor

4 haftalık hamileyi

Mrb genelde kabizlik hamilelihin en belirgin belirtisi diyrilar bende bazi belirtiler var ama kabiz degilim birine anlatyim kabiz degilsen hamile degilsindir dedi gercekten oyelmi acaba

Back
X