Hamilelik ve işyeri sorunum ah kadın olmanın zorlukları..

Kızlar ben doğum iznimi kaçırmak istemiyorum doğum iznim gelmeden birini bana yetiştirtip çıkaracaklarını düşünüyorum açıkcası cünkü gizli kapaklı kararlar alıyorlar

Kızlar ben doğum iznimi kaçırmak istemiyorum doğum iznim gelmeden birini bana yetiştirtip çıkaracaklarını düşünüyorum açıkcası cünkü gizli kapaklı kararlar alıyorlar
sizi haksız bir neden doğmadığı sürece gebelik sebebi ile hamileyken işten çıkaramazlar. İzin dönüşü çıkışınızı verme ihtimalleri olabilir ama siz zaten iş göremezlik ödemelerinizi almak istiyorsunuz sanırım. Sakin bir şekilde işinize devam edin. Haksız bir davranışta bulunursanız tutanak ile çıkışınızı verebilirler. Konuşma gereği duyarsanız konuşun ama yasal olan sizin çalışmaya devam etme durumunuzdur. Bunları stres yaparak bebeği üzmeyin :)

Ne kadarlık bir çalışansınız?

Sizi çıkaramazlar öncelikle. Ha allem edip kallem edip sizi çıkmaya zorlayabilir maalesef bazı yerler ama sorunuzdan bunu anlayamayız. Sonuçta siz en az 4 ay yokken o işi biri yapmalı, sizin işinizi de siz daha iyi bileceğiniz için sizin eğitmeniz normal.

Çıkarırlarsa tazminat hakkı doğar. Bence açık açık sorun. Ne düşünüyorlar ne planlıyorlar. Bilmeye hakkınız var. Siz çıkmayın ama, bırakın onlar çıkarsınlar. Mis gibi tazminat alırsınız

Çok tşkler aynen çok doğru anlamışsınız umarım dediğiniz gibi olur ona razıyım en azından

Malesef cok bi hakkım yok içerde umarım rapor tarihimden önce çıkarmazlar

Fazla bi zaman olmadı içerde çok hakkım yok ben en azından doğuma kadar çalışmayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…