Bende kese bozukluğundan dolayi kurtaj oldum.7haftakti.2doktra muayene olmştm.ıkısıde kurtaj olmam gerktgnı soyledi.kesenin arkasindada kanama varmiş.simidide catlatma ignesi olucam.Öncelikle hepinize hayırlı geceler bayanlar..
Ben su anda 6+3 hamileyim ve 5+5 günlükken şiddetli kanamam oldu kan pihtilari düştü hemen devlet hastahanesine gittik ve ordaki doktor kanamanın çok şiddetli olduğunu belki de düşük başladığını söyledi ultrason da da bebeğin kalp atışları yok kesenin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi beynimden vurulmusa döndüm vajinamdan vakum gibi birseyle kan çekti hemen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik ordaki doktor kesenin şeklinin normal olduğunu bebeği görüntüleyemedigini söyledi kalp atışları evet yok dedi 1 hafta bekleyelim tekrar ultrason çekelim dedi 1 tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde 2 kez kullanıyorum şu anda hala lekelenme şeklinde kanamam var ve yarın tekrar ultrasona gidicem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda sizce bebekle ilgili bir durum mu lütfen yardımcı olun
İlk gebeliğim ve cok korkuyorum
Simdiden teşekkürler hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Amin teşekkür ederim o günden beri ne uykumdan birsey anlıyorum nede yediğim ictigimden
Ne kadarlıkken duyuluyor en erken kalp atışı5+5 iken kalp atışlarını görememiş de göremez ki zaten... imkansız
Daha 24 yaşındayım ben ilk deneyimim o yüzden de korkularım daha büyük sanırım.. attığım her adımda aldigim her nefeste dua ediyorum umarım Rabbim dualarimizi kabul eder.. teşekkür ederm inşallah yarım hayırlı haberlerimizi iletirim sizlereBöyle konular agir konular insan yazarken tedirgin oluyor karsidakini üzmemek icin ama bazi hamileliklerde vücut yani bagisik sisteminden dolayi hasta embriyolari vücutdan atiyormus ama sizin durum nasil bilemicem belki doktorlar yalnis görmüstür. Bir bayan iki doktora gitdi bebek hasta dogsada yasiyamaz dediler kadin inanmadi ücüncü doktora gitdi ve bebek saglikliymis normal dogdu yasiyor. Rabbim hayirli saglikli bebekler versin bütün isteyenlere. Bu zamanda tip cok ilerlede cok kadin 35 yas üstü bile hamile kaliyor sizin yasiniz kac gencsiniz herhalde
Korkum Bebeğimi kaybetmek sürpriz bir bebek çünkü belki de şansımz bilmiyorum ama çok istiyoruz elimden tek gelen şey dua etmek tek tesellim hiç ağrım yok kasık bel ağrım yokKürtajdan korkma bende oldum çok sancılı olmuyor. Ama inşallah bunlara gerek kalmaz da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Daha 24 yaşındayım ben ilk deneyimim o yüzden de korkularım daha büyük sanırım.. attığım her adımda aldigim her nefeste dua ediyorum umarım Rabbim dualarimizi kabul eder.. teşekkür ederm inşallah yarım hayırlı haberlerimizi iletirim sizlere
Pco var mi sendeKorkum Bebeğimi kaybetmek sürpriz bir bebek çünkü belki de şansımz bilmiyorum ama çok istiyoruz elimden tek gelen şey dua etmek tek tesellim hiç ağrım yok kasık bel ağrım yok
Az önce hapsirdim sol kasıgımin icinden birsey koptu sanki agladim resmen acisina nedn olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?