Hamilelik ve kanama

O gün gece yapıldı tek bir iğne ve progesteron verildi canım kanama ara ara da olsa devam ediyor o korkutuyor beni dinmis olsa kanama bu kadar korkmcam inşallah duyarız bugün kalp atışını

Amin canım inşallah duyarız bugün kalp atışlarını ne yapmaya çalıştı bende anlamadım ve hatta ikinci doktor da anlamadı bugün 3. Doktora anlaticam o anlcak mı bide ona bakicam..

canım doktorlar kahverengi kanamayı ya da pembe kanamayı önemsemiyolar aslında.eğer kanama sürekliyse ağrı çoksa ve pıhtı gelirse o zaman düşük yapabilceğini söylüyolar.evet düşük riskin varmış ama 5+5 günlük kalp atışı için erken.eğer doktorun cihazı iyiyse bi ihtimal görünebilir.ben 6+0 günlükken duymuştum ama çoğu kişi daha geç duyuyo hatta bazıları 8-9. haftada ancak duyabiliyo.bazı doktorlar beklemeden hemen kürtaj yapmak istiyolar ama çok yanlış.ilk aylarda tabiki düşük yaşayan öok oluyo.eğer sağlıksız bi gebelikse kalp atışı duruyo veya oluşmuyo ama beklemeden direk kürtaj yapmak yanlış.hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebeliktir.bekleyerek ve başka bi doktora giderek çok iyi yapmışsın

Çok teşekkür ederim canım o gün Allah 'tan bi cesaret geldi hemen tmm demedik bugün gidicez tekrar umarım duyarız meleğimizin kalp atislarini

siz doktorların dedıklerını yapın bebiş sağlıklı ıse zaten sorun olmaz merak etme...

Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu hapşırma herkeste var sanırım yaa çok sık oluyor

Hayırlı aksamlar bayanlar

Geldim hastahaneden kanama kese ile rahim duvarı arasındayms yaramazlık burdan başlıyor dedi doktor kalp atışlarını duyamadik yine bir iğne daha yaptılar 1 hafta daha bekliyoruz ilaca aynen devam ve sürekli yatak istirahati verdi şüpheli birsey gördü ama kesinlikle bebek olduğunu söylemedi bebek olabilir dedi ve kürtajı unut dedi kaybetmem inşallah Bebeğimi

Aynı durumu ,aynı haftalarda yaşamışız, 45,50 gün sürdü benim sanırım,şu an 1 yaşında Rabbim sağlık versin....Okuyunca yazmak istedim,çünkü moral senin ilacın,İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve sağlıkla dünyaya gelir miniğin...merak ettiğin bir şey olursa yaz cnm!

Aynen canım en büyük ilacım moral hatta doktor kürtaj filan yok unut onu dedi bol bol dinlen düşünme dedi geçer mi bilmiyorum inşallah geçer sağlıcakla alırım kucağıma

Canım sende benimle aynı şeyleri mi yaşadın kese ile duvar arasında kanama kalp atışı yok bebek net görüntülenemiyor kese kanamadan dolayi net görünmüyor

Canım sende benimle aynı şeyleri mi yaşadın kese ile duvar arasında kanama kalp atışı yok bebek net görüntülenemiyor kese kanamadan dolayi net görünmüyor
Kanamanın nedeni bilinmiyordu,ama parça parça kanamalarım oldu...Keseyi görmüştük,kalp atışları için beklemiştik....Ama o sıra çok araştırmıştım,kese görünmeyen kanama çeşitlerinin de sonrasında görüldüğünü okudum..

Şuan kaç haftalık kalp atımı için 9.haftaya kadar bekleniyor.

Kimse 6.haftadan önce duyamıyor zaten.Çoğunluk böyle

Ben direkt duymak için 8.haftada gitmiştim duydum da çok sağlıklı oğlum.

Umarım bebeğine kavuşursun pozitif düşün

Gecen hafta gittigimizde yolk kesesi netti vajinal kanamam vardı çok şiddetli bir hafta bekleyelim demişti dün gittigimizde de kese ile rahim duvarı arasında bi kanama var islaklik var kesenin çevresinde o yüzden kesenin şekli bozuk görünüyor dedi küçük bişey gördü bebek olduğunu düşündü ama emin olamadığı için embriyo izlenemedi diye not aldı umarım haftaya gittiğimde hersey yoluna girmiş olur

Bugün 6+5 fakat doktor son adet tarihiyle uymadigini söyledi dün anlamadım haftaya gittigimizde de 7+4 olmuş olucaz Allah izin verirse umarım sağ salim kavusurum melegime

Bugün 6+5 fakat doktor son adet tarihiyle uymadigini söyledi dün anlamadım haftaya gittigimizde de 7+4 olmuş olucaz Allah izin verirse umarım sağ salim kavusurum melegime

Bir hafta geriden geliyor olabilir geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…