Hamilelik ve kanama

Hayır ultrasondan sonra kanama miktarını ölçücem şimdi dedi vakum gibi küçük bir malzemeyle kan çekti yarın akşam 19:30 da randevum amin umarım sağlıklıdır yok kesesi net görünüyor

b
boyle bur durumda progestron ile sagliksiz bir gebrligi devam ettirmek ne kadar dogru orasi tartisilir

inşallah bebeğiniz sizinledir hayırlısıyla tabii.
Lakin ben anlamadım alttan vakumla neyi çektiğini
Hamileliği süren birine vakum işlemi yapılabiliyor mu hiçbir fikrim yok

inşallah bebeğiniz sizinledir hayırlısıyla tabii.
Lakin ben anlamadım alttan vakumla neyi çektiğini
Hamileliği süren birine vakum işlemi yapılabiliyor mu hiçbir fikrim yok
O geceki nöbetçi doktor cellat olarak tanınıyormus geleni hemen kürtaj yapıp bıçak başına para aldığı için gonderiyormus kanama miktarına bakicam dedi ve kan çekti kanamaniz çok yoğun dedi kan grubumu sordu hemen kürtaj yapıcak gibi

b

boyle bur durumda progestron ile sagliksiz bir gebrligi devam ettirmek ne kadar dogru orasi tartisilir
Doktor bebeği görüntüleyemedigi için ve kanama sebebini net olarak bilmediği için her ihtimale karşı düşük riski olduğunu düşünüp ilaç tedavisine basladi

Siz neyi bekliyorsunuz hastaneye yatmak icin.. zehirlenmeyimi ? Benim kardesimin esininde benzer sorunlari vardi.. bebek vefat etti anne karninda.. Allah korusun.. sizi bu haldeyken nasil eve gonderiyorlar anlamis degilim..

Siz neyi bekliyorsunuz hastaneye yatmak icin.. zehirlenmeyimi ? Benim kardesimin esininde benzer sorunlari vardi.. bebek vefat etti anne karninda.. Allah korusun.. sizi bu haldeyken nasil eve gonderiyorlar anlamis degilim..
Bilmiyorum bebek cok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi doktor yarın tekrar gidicem işte sonuç alicaz

Bilmiyorum bebek cok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi doktor yarın tekrar gidicem işte sonuç alicaz
Cidden bazi doktorlar hic biseyi ciddiye almiyor.. sizi bu halinizle eve nasil gonderdiler sasirdim.. kanama yani riskli bi durum..

Aslında alttan muayenede görüntü alınacak yerde kanama yoksa görünme sınırında sın. Ama geç yumurtlama vs varsa bir kaç gün daha tanınabilir.

eger kanama kahverengi pembemsiyse cok cok panik olmamak gerek ama kanama parlak kirmiziysa o zaman sIkinti var.
Vucut isiniz nasil?
ben dusuk yaptigim zaman adet oldugum zamanlardaki gibi usume titreme gelmisti,atesim dusmustu baya..
saglikli hamileliklerde vucut isisi yuksek ve stabil kaliyor.
biliyorum cok zor ama sagliksiz hamilelikse ne progesteron fayda ediyor ne de baska bisey,vucut o hamileligi bi sekilde sonlandiriyor.
oyuzden hakkinizda hayirlisi olsun.
ben dusuk yaptiktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim cok sukur,Allahim insallah tamamina da erdirir.
yiyecegi ekmegi varsa bebeginizin dunyaya gelir,gecmis olsun.

Canım çevremde kanamalı hamilelik geçirip sağlıklı Bebek dünyaya getirenler olduğu gibi düşük yapanlar da oldu. Eğer bebeğin kısmeti varsa dünyada mutlaka dünyaya gelecektir ama yoksa hiçbir ilaç durduramaz. Yapacağın ilk şey stresten uzak durmak. Benden de geçen hafta kahverengi lekeler geldi, hemen düşük iğnesi yapıp Progestan verdiler. Yarın tekrar doktora gidecem bakalım ama içim içimi yiyor ama ne kadar üzülsem de her şey olacağına varır. Düşük iğnesi progestandan daha iyi koruyor, ondan kullandın mı hiç?

Insallah kalp atışlarını duyarsınız ama bir daha bebek hakkinda birşey denildiğinde ikinci doktor görüşü alin, vakumla ne yaptı anlamadim neyi cekmeye çalıştı bebege zarar verseydi hiç mantıklı bir iş gelmedi , ben idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim sanirim o zaman 5 haftalıkti ilk öğrendiğimde 7+0 da doktora gittim ilk hamilelikti asm ye filan gidilecegini bilmiyordum yurt dışından gelmiştim 7+0 da kalp atışlarını duyduk... yanlis bilmiyorsam 8 en fazla 9.haftaya kadar beklenebiliyor..insallah iyi haberler verirsiniz

Kanamanın rengi sabit kalmıyor değişiyor sürekli vücut ısım her zamanki gibi üşüme de yok çok aşırı sıcaklanma da yok ağrı sızı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…