Hayır ultrasondan sonra kanama miktarını ölçücem şimdi dedi vakum gibi küçük bir malzemeyle kan çekti yarın akşam 19:30 da randevum amin umarım sağlıklıdır yok kesesi net görünüyorEn net 7. Haftada alttan vakum yaptı dediğin nedir? Alttan ultrason olabilir mi? Bir de bazen rahim duvarı ince olur bebek rahim in orta tabakasına tutunmaya başlar. Böyle de olabilir... 5. Haftada keseden embriyo görünmez de zaten. Ne gün gideceksin bir daha? Düşük yapıyor olsan o ilaçlar kanamayı durdurmazdı bir de. Umarım bebiş sağ ve sağlıklıdır.
Pco var mi sende
boyle bur durumda progestron ile sagliksiz bir gebrligi devam ettirmek ne kadar dogru orasi tartisilirÖncelikle hepinize hayırlı geceler bayanlar..
Ben su anda 6+3 hamileyim ve 5+5 günlükken şiddetli kanamam oldu kan pihtilari düştü hemen devlet hastahanesine gittik ve ordaki doktor kanamanın çok şiddetli olduğunu belki de düşük başladığını söyledi ultrason da da bebeğin kalp atışları yok kesenin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi beynimden vurulmusa döndüm vajinamdan vakum gibi birseyle kan çekti hemen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik ordaki doktor kesenin şeklinin normal olduğunu bebeği görüntüleyemedigini söyledi kalp atışları evet yok dedi 1 hafta bekleyelim tekrar ultrason çekelim dedi 1 tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde 2 kez kullanıyorum şu anda hala lekelenme şeklinde kanamam var ve yarın tekrar ultrasona gidicem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda sizce bebekle ilgili bir durum mu lütfen yardımcı olun
İlk gebeliğim ve cok korkuyorum
Simdiden teşekkürler hepinize hayırlı doğumlar dilerim
Öncelikle hepinize hayırlı geceler bayanlar..
Ben su anda 6+3 hamileyim ve 5+5 günlükken şiddetli kanamam oldu kan pihtilari düştü hemen devlet hastahanesine gittik ve ordaki doktor kanamanın çok şiddetli olduğunu belki de düşük başladığını söyledi ultrason da da bebeğin kalp atışları yok kesenin şekli bozulmuş kürtaj yapıcaz dedi beynimden vurulmusa döndüm vajinamdan vakum gibi birseyle kan çekti hemen ordan çıkıp özel hastahaneye gittik ordaki doktor kesenin şeklinin normal olduğunu bebeği görüntüleyemedigini söyledi kalp atışları evet yok dedi 1 hafta bekleyelim tekrar ultrason çekelim dedi 1 tane iğne ve progestan verdi 200 mg günde 2 kez kullanıyorum şu anda hala lekelenme şeklinde kanamam var ve yarın tekrar ultrasona gidicem kalp atışları duyulmazsa kürtaj riskim var daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda sizce bebekle ilgili bir durum mu lütfen yardımcı olun
İlk gebeliğim ve cok korkuyorum
Simdiden teşekkürler hepinize hayırlı doğumlar dilerim
O geceki nöbetçi doktor cellat olarak tanınıyormus geleni hemen kürtaj yapıp bıçak başına para aldığı için gonderiyormus kanama miktarına bakicam dedi ve kan çekti kanamaniz çok yoğun dedi kan grubumu sordu hemen kürtaj yapıcak gibiinşallah bebeğiniz sizinledir hayırlısıyla tabii.
Lakin ben anlamadım alttan vakumla neyi çektiğini
Hamileliği süren birine vakum işlemi yapılabiliyor mu hiçbir fikrim yok
Doktor bebeği görüntüleyemedigi için ve kanama sebebini net olarak bilmediği için her ihtimale karşı düşük riski olduğunu düşünüp ilaç tedavisine basladib
boyle bur durumda progestron ile sagliksiz bir gebrligi devam ettirmek ne kadar dogru orasi tartisilir
Bilmiyorum bebek cok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi doktor yarın tekrar gidicem işte sonuç alicazSiz neyi bekliyorsunuz hastaneye yatmak icin.. zehirlenmeyimi ? Benim kardesimin esininde benzer sorunlari vardi.. bebek vefat etti anne karninda.. Allah korusun.. sizi bu haldeyken nasil eve gonderiyorlar anlamis degilim..
Cidden bazi doktorlar hic biseyi ciddiye almiyor.. sizi bu halinizle eve nasil gonderdiler sasirdim.. kanama yani riskli bi durum..Bilmiyorum bebek cok küçük olduğu için görünmüyor olabilir dedi doktor yarın tekrar gidicem işte sonuç alicaz
İkinci doktora gittiğimde kanama line göre hafiflemisti belkide o yüzdenCidden bazi doktorlar hic biseyi ciddiye almiyor.. sizi bu halinizle eve nasil gonderdiler sasirdim.. kanama yani riskli bi durum..
Karında baktı keseye Dr göremedi daha sonra alttan baktıUSG ile alttan mı baktı göremedi yoksa karnından mı
Kanamanın rengi sabit kalmıyor değişiyor sürekli vücut ısım her zamanki gibi üşüme de yok çok aşırı sıcaklanma da yok ağrı sızı da yokeger kanama kahverengi pembemsiyse cok cok panik olmamak gerek ama kanama parlak kirmiziysa o zaman sIkinti var.
Vucut isiniz nasil?
ben dusuk yaptigim zaman adet oldugum zamanlardaki gibi usume titreme gelmisti,atesim dusmustu baya..
saglikli hamileliklerde vucut isisi yuksek ve stabil kaliyor.
biliyorum cok zor ama sagliksiz hamilelikse ne progesteron fayda ediyor ne de baska bisey,vucut o hamileligi bi sekilde sonlandiriyor.
oyuzden hakkinizda hayirlisi olsun.
ben dusuk yaptiktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim cok sukur,Allahim insallah tamamina da erdirir.
yiyecegi ekmegi varsa bebeginizin dunyaya gelir,gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?