Hamilelik ve kararsızlık

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
siteyi uzun süredir takip ediyordum , kendi durumumla ilgili de ne zaman internette birşeyler okumaya kalksam hep burası karşıma çıkıyordu ve üye oldum ilk konumu açıyorum.
Arkadaşlar ben 34 yaşında 7 yıllık evli biriyim. Evliliğim en başından beri sorunluydu aslında . Öyle çok büyük sorunlar değil aldatma şiddet maddi sıkıntı vs yok ama iletişim sorunu en başta ki bu beni çok yıprattı. Ve burada açıkça yazmak istemesem de birtakım cinsel sorunlar ve düzensiz bir cinsel hayat da baştan beri devam etti.konuşmak istediğim asıl şey bu değil asıl konu ben tamamen ümidimi kesmiş artık çocuksuz böyle ot gibi yaşar giderim derken -ki zamanında çok uğraşmıştım hamile kalmak için-geçen hafta yaptığım bir testle hamile olduğumu öğrendim. Şuan hormonların etkisiyle mi, yoksa eşime duygularım tamamen bittiği için mi nedendir bilmiyorum ama bu hamilelik haberi beni hiç mutlu etmedi aksine bunalıma soktu.kendime inanamıyorum . Sanki şuan hamile olmadaydım veya ne bileyim düşük yapıyor olsam daha mutlu olacakmışım gibi garip duygular . Bunu yazarken de ağlıyorum şuan.

Çocuğun geleceğinden emin değilsin değil mi? Ayağına pranga olacağını mı düşünüyorsun acaba? Vardır bir hayır aldırmayı veya düşürmeyi düşünme. Peki hamile kalmamis olsaydın boşanmayi düşünür müydün?

Allah korusun bebeğiniz için öyle düşünmeyin lütfen, sizin yeriniz de olmak isteyen o kadar insan var ki emin olun evlat allahın insana verdiği bir lütuf dur rabbim herkese nasip etsin inşaAllah başka yorum yapamicam evliloğiniz le alakadar şiddet aldatma vs yoksa düzelir gerisi sabredin

7 senedir evliliginiz sorunlu ve bosanamiyosunuz...eger ki cocuk olmasa bosanicaktim diyorsaniz cocugu aldirin...ama cocuk olmasa da bosanamicaksaniz bence cocuk dogsun...belki de bu cocuk size iyi gelicek...mutsuz olan evliliginizin belki de bi amaci olur o zaman...yine de sizin vucudunuz sizin karariniz ....

Hamileligin ilk zamanlarinda hormonlarin etkisiyle insanin kafasi cok karisabiliyor. Ben cok garipsemedim durumunu.

başlığa istinaden yazıyorum karar vermiş olmak için biraz gec değil mi artık sizce de 34 yasindasiniz korumayı biliyor olmanız lazımdı hele ki esinizle problemli bi iliskiniz varsa bu konuya ekstra dikkat ediyor olmanız lazımdı

sizin yeriniz de olmak isteyen o kadar insan var ki emin olun(mesela bennnn)evlat allahın insana verdiği bir lütuf dur rabbim herkese nasip etsin inşaAllah.... aminnn

Geçen yıl boşanma davası açmıştım . Fakat eşimin ve ailelerin ısrarı sonucu tekrar denemeye karar vermiştik.

Eşim korunurken hamile kaldım. Korunmasız ilişki değildi yani.

Eşim korunurken hamile kaldım. Korunmasız ilişki değildi yani.
ben inanırım ol der ve olur
hakkınızda hayırlısı
ama birazdan burası düzgün korunsaydin o zaman yoksul çocuk nasıl olur baştan korunmuyorsun sonra çocuğun canına mi kiyacaksin millet nelerini feda ediyor çocuk için vs vs diyenlerle dolacak haberin olsun

Evet doğru söylüyorsun. Yargılamaya meyilliyiz.ama şu var ben de evliliğimin 3. Yılında çocuk için ilişki günlerimi hesaplarken hamile kalamamıştım.Ama Allah bunu dileyen herkese versin inşallah.

Evet doğru söylüyorsun. Yargılamaya meyilliyiz.ama şu var ben de evliliğimin 3. Yılında çocuk için ilişki günlerimi hesaplarken hamile kalamamıştım.Ama Allah bunu dileyen herkese versin inşallah.
amin inşallah senin de hakkında hayirlisi olsun ama bence aldırma sonunda bosanacak olsan bile aldırma

Ben bilerek isteyerek,sırf kendi duygularımı tatmin etmek için mutsuz bir çocuk dünyaya gelmesini istemezdim. Hayat sizin karar sizin.

Maalesef evet.öyle kavgamız hırgürümüz yoktur ama. Ne bileyim bu hayat bana ait değilmiş gibi.
Zaten boşanmayıp öyle devam edecekmişsiniz. Bence bu çocuk size iyi gelecek, her işte bi hayır vardır , şimdi birdenbire gelmesi belki buna sebeptir, eşinizle aranızı düzeltmese bile size can yoldaşı olur, Eminim çok iyi bir anne olacaksınız, şimdi sadece biraz şaşkınlıkla ne düşüneceğinizi bilmiyorsunuz, ama zamanla iyiki olmuş ve iyiki benim bebeğim diyeceksiniz

Öyle konular okuyunca sinir oluyorum. Sanki bebek dünyaya gelmeden ortada aç açıkta kalmış gibi geliyor sinirim artıyor.
Kusura bakmayın empati kuramayacağım resmen gelmesini istemişsiniz ki korunmamışsınız. O zaman bir zahmet devamını da getirip sahip çıkın yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…