sizin yeriniz de olmak isteyen o kadar insan var ki emin olun(mesela bennnn)evlat allahın insana verdiği bir lütuf dur rabbim herkese nasip etsin inşaAllah.... aminnnAllah korusun bebeğiniz için öyle düşünmeyin lütfen, sizin yeriniz de olmak isteyen o kadar insan var ki emin olun evlat allahın insana verdiği bir lütuf dur rabbim herkese nasip etsin inşaAllah başka yorum yapamicam evliloğiniz le alakadar şiddet aldatma vs yoksa düzelir gerisi sabredin
Geçen yıl boşanma davası açmıştım . Fakat eşimin ve ailelerin ısrarı sonucu tekrar denemeye karar vermiştik.Çocuğun geleceğinden emin değilsin değil mi? Ayağına pranga olacağını mı düşünüyorsun acaba? Vardır bir hayır aldırmayı veya düşürmeyi düşünme. Peki hamile kalmamis olsaydın boşanmayi düşünür müydün?
Eşim korunurken hamile kaldım. Korunmasız ilişki değildi yani.başlığa istinaden yazıyorum karar vermiş olmak için biraz gec değil mi artık sizce de 34 yasindasiniz korumayı biliyor olmanız lazımdı hele ki esinizle problemli bi iliskiniz varsa bu konuya ekstra dikkat ediyor olmanız lazımdı
ben inanırım ol der ve olurEşim korunurken hamile kaldım. Korunmasız ilişki değildi yani.
Evet doğru söylüyorsun. Yargılamaya meyilliyiz.ama şu var ben de evliliğimin 3. Yılında çocuk için ilişki günlerimi hesaplarken hamile kalamamıştım.Ama Allah bunu dileyen herkese versin inşallah.ben inanırım ol der ve olur
hakkınızda hayırlısı
ama birazdan burası düzgün korunsaydin o zaman yoksul çocuk nasıl olur baştan korunmuyorsun sonra çocuğun canına mi kiyacaksin millet nelerini feda ediyor çocuk için vs vs diyenlerle dolacak haberin olsun
Siz hala eşinizle olmaktan mutsuz musunuz?Geçen yıl boşanma davası açmıştım . Fakat eşimin ve ailelerin ısrarı sonucu tekrar denemeye karar vermiştik.
Maalesef evet.öyle kavgamız hırgürümüz yoktur ama. Ne bileyim bu hayat bana ait değilmiş gibi.Siz hala eşinizle olmaktan mutsuz musunuz?
amin inşallah senin de hakkında hayirlisi olsun ama bence aldırma sonunda bosanacak olsan bile aldırmaEvet doğru söylüyorsun. Yargılamaya meyilliyiz.ama şu var ben de evliliğimin 3. Yılında çocuk için ilişki günlerimi hesaplarken hamile kalamamıştım.Ama Allah bunu dileyen herkese versin inşallah.
Zaten boşanmayıp öyle devam edecekmişsiniz. Bence bu çocuk size iyi gelecek, her işte bi hayır vardır , şimdi birdenbire gelmesi belki buna sebeptir, eşinizle aranızı düzeltmese bile size can yoldaşı olur, Eminim çok iyi bir anne olacaksınız, şimdi sadece biraz şaşkınlıkla ne düşüneceğinizi bilmiyorsunuz, ama zamanla iyiki olmuş ve iyiki benim bebeğim diyeceksinizMaalesef evet.öyle kavgamız hırgürümüz yoktur ama. Ne bileyim bu hayat bana ait değilmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?