Hamilelik ve koku problemi yardim

coronet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
440
351
103
Hamileler ve hamilelik gecirmisler asiri bulantim ve kokulara karsi hassasiyetim var oyle bir haldeyimki banyo yapmak iskence oldu o sampuani nasil kullanacagim diye kara kara dusunuyorum banyodan cikiyorum sacimi kurutuyorum kafamdaki sampuan kokusundan 2gun kendime gelemiyorum basimi yazmayla ortuyorum koku gelmesin diye. Normalde farketmedigim kokular beni benden aliyor. Camasir yikayamiyorum temiz camasir kiyafet giyemiyorum sizler bu donemi nasil atlattiniz bir oneriniz varmi aklima kokusuz deterjan almak geldi hadi o tamam ama banyo sampuan sabun dus jeli meselesini nasil hallettiniz.

Slm canım.3 ay sıkacaksın dişini.herkesin 3 ay sürer benim 5.ayda anca hassasiyetim geçti.bu sürede yemek kokusu rahatsiz ediyosa ya dişarida ye yada birileri yapsin getirsin.sabun şampuan kokusu icin yapacak birsey yok.ben halen parfum kokusu alinca midem bulaniyor.havalar güzelleşti.bol bol dışari cikip temiz hava alabilirsin.mide bulantina da iyi gelir.inş en kısa surede hassasiyetin geçer ve bebegini sağlikla kucagina alırsin.

Aminn cok tesekkur ederim. Ailemden uzaktayim yasadigim sehirde kimsem yok.keske yemegimi gidip yiyecegim biri olsaydi 2 aylik gebeyim biraz daha sabretmem gerekecek galiba

Hacca gidenler için kokusuz sabunlar varmış ben de internette araştırırken buldum, hac ürünleri satan mağazalara bir sor. Ayrıca organik ürünler satan sitelerde de var, mesela urtekram diye bir markanın hem kokusuz sabun hem de şampuanı varmış. Google kokusuz sabun yazman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…