Doğuma Hazırlık Hamilelik ve korona kabusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yoldas2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
68
20
3
36
Kizlar anne adaylari merhaba malum illet virus var ortalikta evden cikamaz olduk 5 aylik hamileyim 7 yasinda da oglum var sukur korkudan doktor kontrolune gidemiyorum gitmeyi de dusunmuyorum dort ay var doguma dogumu nasil yapicaz nerde yapacaz kafamda deli sorular benim gibi psikolojisi bozulan var mi 😷😷

Kizlar anne adaylari merhaba malum illet virus var ortalikta evden cikamaz olduk 5 aylik hamileyim 7 yasinda da oglum var sukur korkudan doktor kontrolune gidemiyorum gitmeyi de dusunmuyorum dort ay var doguma dogumu nasil yapicaz nerde yapacaz kafamda deli sorular benim gibi psikolojisi bozulan var mi 😷😷
Bende ayni durumdayim . 8 aylık hamileyim . Kontrollere gidemiorum :( dogumada az kaldi nasil olacak ödüm kopuo korkudan :(

4 aya korona falan kalmaz inşallah,en azından bitme dönemi olur. Bir iki haftaya doğumum olacak, şu an hastanelerde sıkı önlemler var bir kişi dışında kimseyi almıyorlar yanına,eşimle gidicem annem bile gelemeyecek, evde iki kızım var, yine de hiç karamsar değilim böyle yürek darlamaya hep kötüsünü düşünmeye gerek yok Allah ne yazmışsa o olur

4 aya korona falan kalmaz inşallah,en azından bitme dönemi olur. Bir iki haftaya doğumum olacak, şu an hastanelerde sıkı önlemler var bir kişi dışında kimseyi almıyorlar yanına,eşimle gidicem annem bile gelemeyecek, evde iki kızım var, yine de hiç karamsar değilim böyle yürek darlamaya hep kötüsünü düşünmeye gerek yok Allah ne yazmışsa o olur
Hayirlisiyla bir an once kucaginiza alirsiniz insallah simdiden rabbim anali babali buyutsun bundan once kurtaj oldum simdi korkuyorum sikinti olur diye hastaneye gidemiyorum kontrole sonucta onlem de alinsa hastane 4 aya ya biter ya tamamen ilerler salgin bakalim yasayarak gorecegiz allah yardimcimiz olsun

Bende 5 aylık hamileyim evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum ama kontrollere gitmeyi ihmal etmememiz lazım maskenizi eldiveninizi takın Allahın izniyle bişi olmaz.. Bebeğinizin gelişimini takip edin 1 ayda neler değişiyor.. 4 aya herşey geçer diye ümit ediyorum Rabbim bu zamanda doğum yapanın yardımcısı olsun

bende 7,5 aylık hamileyim kafayı yiyeceğim ya daha da artarsa sonumuz hayır olsun
bende aynıyım erken dogm rıskım var ama doktora fıtmeyı dusunmuyrum canım cok sıkkın bu surecte dogum yaparsam cok zor olacak zaten bebegım dırekt yogun bakıma gırecek kalbınde buyuk bır sorun var ona mı sıkılayım su durumlara mı 10 gundur evden cıkmıyotum

Kizlar ozel hastanelerde vaka almiyolar zaten devletler sıkinti gidin randevunuze ertelemeyin biyere dokunmayin yeter

bende aynıyım erken dogm rıskım var ama doktora fıtmeyı dusunmuyrum canım cok sıkkın bu surecte dogum yaparsam cok zor olacak zaten bebegım dırekt yogun bakıma gırecek kalbınde buyuk bır sorun var ona mı sıkılayım su durumlara mı 10 gundur evden cıkmıyotum
Gecmis olsun sag salim kucaginiza almak nasip etsin rabbim 😣

Kizlar ozel hastanelerde vaka almiyolar zaten devletler sıkinti gidin randevunuze ertelemeyin biyere dokunmayin yeter
Vaka almiyorlar da kimde ne oldugunu bilemiyoruz ki iki hafta kritik rabbim evlatlarimizi korusun eskiden hastanemi vardi diye avutuyorum kendimi 😣

Vaka almiyorlar da kimde ne oldugunu bilemiyoruz ki iki hafta kritik rabbim evlatlarimizi korusun eskiden hastanemi vardi diye avutuyorum kendimi 😣
Canim bu daha başi virusun. Hazir ilerlemenisken git derim. Sokaga cikamck hale gelcez

4 aylık hamileyim cinsiyeti netleştirmek istiyorum gidemiyorum doktora, ayrıntılı ultrason için merkezde bi özele gitmem lazım orda da vaka olduğunu duydum napcam diye kara kara düşünüyorum. Tam hamile olcak zaman bizim ki müsterih olamıyorum

Bende 3 aylık hamileyim bu ay hic gitmedim kontrollere falan önümüzdeki ay belki giderim diyorum ama emin degilim hem cinsiyeti belli olucak hemde 3lu test falan detayli ultrason bakılacakmış gidip gitmemek konusunda emin degilim kalbi atıyormu onu bile bilmiyorum gebeligimi ogrendigimde gitmistim en son onda da henüz erkendi şimdide salgın var. Bi yanım önlemini al git öğren durumunu diyor. Diger yanım virüs var dışarı çıkma diyor ne yapmalıyım sizce?

Bende 3 aylık hamileyim bu ay hic gitmedim kontrollere falan önümüzdeki ay belki giderim diyorum ama emin degilim hem cinsiyeti belli olucak hemde 3lu test falan detayli ultrason bakılacakmış gidip gitmemek konusunda emin degilim kalbi atıyormu onu bile bilmiyorum gebeligimi ogrendigimde gitmistim en son onda da henüz erkendi şimdide salgın var. Bi yanım önlemini al git öğren durumunu diyor. Diger yanım virüs var dışarı çıkma diyor ne yapmalıyım sizce?
sadece bi kere mi gittiniz doktora bence önleminizi alıp gidin bende doppler var kalp atışlarını dinlesem bile gitmediğim için tedirginim

Bendeee 5 haftalik hamileyim kese için bile gidemiyorum 6 yasinda kizim var bebegimin olacagina mi sevineyim yoksa bu durumda olmaya mi uzuleyim psikolojik olarak hic iyi degilim evden cikmiyorum ama her yerde corona artik yeter hamilelik psikolojisi ayri ve bu sikintilarda ustune olunca cook zor :KK61:

sadece bi kere mi gittiniz doktora bence önleminizi alıp gidin bende doppler var kalp atışlarını dinlesem bile gitmediğim için tedirginim
Evet sadece bir kere gittim gebeliği öğrenince randevu falan derken 1bucuk aylıkken gitmistim sonra salgın yüzünden gitmedim ama gitmemde lazım sağlıklımı kalbi atıyormu onceki gebeligimde kan hapı vitamin falan kullanmıştım yine verebilir belki doktor. Ama salgın sebebiyle gitmeye korkuyorum.

33 haftalik hamileyim erken dogum riskim var cunku bebekte tek arter tek ven var bagcilarda dogum yapacaktim ama pandemi hastanesi olmus randevularim iptal edildi bakirkoy ve bagcilar kabul etmiyor kanuni tam bir skandal bahcelievlerde tandevu buldum c.samba oraya kontrole gidicem.ama.oraninda akibeti belli degil gebeler icinhicbir onlem alinmamis tam bir skandal

Ben de aynı durumdayım 5 aylığım 4 ay var doğuma ama daha kötü olur mu zaman neyi gösterecek hiç bilmiyoruz.. ayrıntılı ultrasonum vardı özel muayenehanede ertelendi 16 nisanı bekliyorum.. Muayene kontroller ertelendi. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.. İnşallah biter artık bu günler.. :110:

Evet aşım var 1 ay ertelenmişti şimdi zamanı geldi tekrar aramadılar da gitsen bi dert gitmesem bi dert 🙄

Back
X