• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve mantar

yemyeshill

GeZeGeN_
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.339
53
683
38
İstanbul
merhaba doktor hanm,
daha öncede yazmıstım sıze doktora gıtmıstım ve mantar ıcın ılaclar yazmıstı ama regl dönemını bekle hamıle degılsen kullan demıstı ama test yaptım ve hamıleyım hala mantar sıkayetlerım akıntı hafıf yanma kızarıklık ve yenı baslayan vajına ustunde beyaz pulcuklar (belkı de kasıntıdan kaynaklanıyordur emın degılım) olmaya basladı doktoruma ulasamadım bana bı tavsıyede bulunur musunuz

merhaba doktor hanm,
daha öncede yazmıstım sıze doktora gıtmıstım ve mantar ıcın ılaclar yazmıstı ama regl dönemını bekle hamıle degılsen kullan demıstı ama test yaptım ve hamıleyım hala mantar sıkayetlerım akıntı hafıf yanma kızarıklık ve yenı baslayan vajına ustunde beyaz pulcuklar (belkı de kasıntıdan kaynaklanıyordur emın degılım) olmaya basladı doktoruma ulasamadım bana bı tavsıyede bulunur musunuz

tebrikler. taravazol kremi dış bölgeye kullanabilirsin. doktorun seni muayene ettikten sonra gebelik haftana ve şikayetlerinin şiddetine göre ek tedavi düzenleyebilir.

hocam mrb hocam günüm 2 gün gecio bugün hafif 1 damla kan lekesi geldi ve akıntıylan tes yapmadım ama normalde adetim hep adet tarihimden 1 hafta önce gelir ama bu sefer gelmedi gününde 2 gün gecikti sizce ne olabilir

hocam mrb hocam günüm 2 gün gecio bugün hafif 1 damla kan lekesi geldi ve akıntıylan tes yapmadım ama normalde adetim hep adet tarihimden 1 hafta önce gelir ama bu sefer gelmedi gününde 2 gün gecikti sizce ne olabilir

selam madem düzenli olarak bir hafta öne gelen adetin var ve gecikmen oldu, bir iki damla kanamanı da düşünerek bir kaç gün daha bekleyip, idrarda değil kanda bhcg dediğimiz gebelik tetinden yaptırabilirsin. sonucunu haber verirsin. sevgiler.

Back
X