Neler yiyosunuz diyette ne veriyorlar peki bebek iyi beslenebiliyomu bu durumdaValla canım ben yaptırdım.İlk gebeliğimde de yaptırmıştım.İkisinde de yüksek çıktı.Şimdi diyet yapıyorum.Ayrıca 10 gün boyunca parmaktan günde 4 kez ölçüm yapıyorum.
Beyaz ekmek kesinlikle yok.Günde 2-3 dilim tam tahıllı yiyorum.Şekeri bol olan üzüm,karpuz,kavun gibi meyvelerde yok.Neler yiyosunuz diyette ne veriyorlar peki bebek iyi beslenebiliyomu bu durumda
Slm arkadaşlar konuyada yansıttığım gibi şeker yüklemem var haftaya fakat yaptırma diyenleer var yanısırada yaptır diyenler var .Aslında ablam 2 kızı var ilkinde yaptırdı 2.de yaptırmadı bense çok kararsız kaldım tşk şimddien ilginize.
Slm arkadaşlar konuyada yansıttığım gibi şeker yüklemem var haftaya fakat yaptırma diyenleer var yanısırada yaptır diyenler var .Aslında ablam 2 kızı var ilkinde yaptırdı 2.de yaptırmadı bense çok kararsız kaldım tşk şimddien ilginize.
Ona kalırsa yapay besinler kanser yapar diyen Ahmet Maranki ve bir sürü bilim insanına habire savaş açmazlar bu ilaç firmaları öyle değil mi?Senin 1 bardak sekerle hasta olacak halin varsa, bir tabak baklavayla da olabilirsin. Canan Karatay o kadar hakli olsa diplomasini niye surekli elinden alip dursunlar? Gebelikte seker hastasi olursan ve tani konulamazsa durum daha vahim.
Valla diplomayi alan ilac firmasi degil, Turk Tabipler Birligi tabi ama yine de siz bilirsinizOna kalırsa yapay besinler kanser yapar diyen Ahmet Maranki ve bir sürü bilim insanına habire savaş açmazlar bu ilaç firmaları öyle değil mi?
Çok bilinçli olmak lazım.
Sana sonsuz katılıyorum ama benim dediğimde de çok çirkin olmakla beraber gerçeklik payı yadsınamaz.Valla diplomayi alan ilac firmasi degil, Turk Tabipler Birligi tabi ama yine de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?