- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Esimin ailesiyleyiz suan 2haftaligina... babamiz.pipo icio annemizde sigara icio nasil.aklima gelmicekki. Kizlar ben hamile oldugumun bile farkibda degilim.oyle egreti bi muayeneydiki gercekten farkinda degilim idrak edemedm sanirim
Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
Sadece nayn davut diyesim geldi cısss cık cık cık...ben şaaak diye bıraktım.tiksinirsin inşaallah.Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
iradeli olun . bebeği zehirlemek bunun Türkçe'si . ileriki hayatından bir sürü hastalığa zemin hazırlıyorsunuz . hakkınız yok. iradeli olacaksınız . içmeseniz ölmezsiniz . icerseniz bebeğiniz de siz De zehirleniyorsunuz. önce azaltmak kısmı yanlış zaten çok net kesmeniz lazım . bitti deyip el sürmeyin.Okadar dua ediyorumki her namazimda. Allahim nolur beni tiksindir diE.. nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?