- Konu Sahibi rumeysaltan
-
sitede o kadar çok bebek sahibi olmak isteyen insan var ki bence bebeğiniz kadar onlara da haksızlık ediyosunuz.Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
Hamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
azaltarak birakamzsn cnm.ben bnu bebegm ocn birakiyrm diye sartla kendini.hamile oldugumu ogrendigm an sigarayi birakmistim 9 ay boyunca hic icmedim .ve emzirme donemimdede hic icmedm .suan az da olsa yine iciyrm ne yazikki.ama hamileykende emzirirkende bebegime hc zarar vrrmedgm icin icim cok rahat.
Rabbim bana verdiği tiksintiyi sana da versin inşallah o kadar çok severek içiyordum ki bende senin gibi hamilelikte tisindim ama doğum yaptım içtim emzirirken de içtim çok vicdan azabı çektim çekiyorum da ama kızım konuşmaya başladığında hala emziyorken anne ağzın kokuyor dedi::Allah tiksindirsin seni de kolayca bırak inşallah canım. Bende çok içiyorum bazen günde 1 paket bitiyo sağlık ocağında bu aile planlaması hakkında eğitim veren doktor hamilelikte hiç içmemek en iyisi ama dayanamayanlar için 5 ile sınırlıyoruz dedi bana, ben hamile kalsam sanırım pat diye bırakamam ama o günahsız yavrucağı düşün ya astım olursa ya gelişmemiş ciğerlerinde bi sorun olursa çekeceğin vicdan azabını düşün
Canim dr a sorarsan birakma azalt diyor neden??? Ben bebeğime bile bule niye zarar vereyim???Evet bende kullaniyorum ama iki hamileligimdede hemen biraktim başta biraz zorlandim çünkü ne mide bulantisi ne bisey vardi ama unuttum gitti. Tabi ne kadar icmesekte vücutta olan nikotin ono o zararı veriyor maalesef. Ama icmemek en iyisi o daha taptaze neden zehirlensin yavrum...lütfen anne oldugunu unutma ve İçmeHamileyim daha cokyeni yani 9gun once ogrendim. Ve ogrendigimizden beri esim 3e indirdi sigarami cok geriliyorum sinirleniyorum diyorumki sende icme bakalim nasil durcaksin... o ise gidrken bana 3 bazen 4 tane birakio ama ben gizli gizli 1-2tanr daha iciorum. Eskideb 1 Paket bitiodu ama smdi canim okadar istemio zaten beni kendime biraksa 5-6tane icerim.gunde yarim paket bile etmio... siz naptiniz hamileliginizde yada suan napiosunuz?? Bana hayr dedikce canim daha cok istio. Doktora sinirlendigim icin gunluk limiti de soramadm kc tane icilir diye hos hc icilmemesi lazim ama.birakamiosann....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?