Hamilelik ve uçuklar

tatlicadi1

Mucizem
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
2.829
3
66
Ankara
hamileyim ve yüzüm çok kötü uçuk kapladı. şuan 1 tane daha çıkıyor... kendimi çok kötü hissetmeye başladım. öncedende uçuk çıkardı bende denize falan girdiğimde yada nezle olduğumda. şimdide hamilelikten oldu sanırım. salı günü dra gideceğim o zaman dra sorarım elbette ama şimdi bildiğiniz bir geçirme yöntemi varmı?? çok çirkin görünüyorum...!:50:

canım geçmiş olsun ben hamile kalmadan once uçuk çıkardığım da zovirax kullanıyordum iyi geliyordu. hamilelikte kullanılması uygun mu bilmiyorum ama doktorunu arayıp kullanıp kullanamayacağını bi sor istersen, eğer doktorunu arama şansın yoksa eczacıya da sorabilirsin onlarda bilir.

çok çok geçmiş olsun,bende ilk haftalarımda cüzzamlı gibiydim uçuktan.doktorum kesinlikle ilaç önermedi sadece HAMETAN diye bi krem verdi,%100 bitkisel,ilerde bebeğin pişik yaraları için bile kullanabilirsin demişti.hakkaten mucizevi bişi,benim uçuklarım kolay kolay geçmez ama bu krem sayesinde rahat atlattım.telde bi ara sor istersen okeylerse kullan canım,çok iyi geliyo.

dayan bence ılac falan kullanma sonra aman bısey oldumu olacakmı bebege dıye onu dusunmekten dogurana kadar mahvolursun.bence onu dusunmektense ucugu cekmek daha iyi

canım geçmiş olsun ben hamile kalmadan once uçuk çıkardığım da zovirax kullanıyordum iyi geliyordu. hamilelikte kullanılması uygun mu bilmiyorum ama doktorunu arayıp kullanıp kullanamayacağını bi sor istersen, eğer doktorunu arama şansın yoksa eczacıya da sorabilirsin onlarda bilir.

ben zaten 3 gün önceye kadar ilaç kullanıyordum. öğrenmesem dahada kullanacaktım ilacı.
drum ayrılmış ben yeni dr başlayacağım o yüzden arayıp soracağım biri yok. salı günü gidene kadar dayanacağım sanırım inşallah başka çıkmaz..:50:

çok çok geçmiş olsun,bende ilk haftalarımda cüzzamlı gibiydim uçuktan.doktorum kesinlikle ilaç önermedi sadece HAMETAN diye bi krem verdi,%100 bitkisel,ilerde bebeğin pişik yaraları için bile kullanabilirsin demişti.hakkaten mucizevi bişi,benim uçuklarım kolay kolay geçmez ama bu krem sayesinde rahat atlattım.telde bi ara sor istersen okeylerse kullan canım,çok iyi geliyo.

bu ilacı bi araştıracağım canım çok teşekkür ederim. arayacağım bi dr yok malesef. kendim bi bakacağım...

dayan bence ılac falan kullanma sonra aman bısey oldumu olacakmı bebege dıye onu dusunmekten dogurana kadar mahvolursun.bence onu dusunmektense ucugu cekmek daha iyi

ya bişey olmaz sanırım ama "ya olursa" düşüncesi insanı kötü etkiliyor. daha kese bile oluşmadı çok küçük...

Back
X