Hamilelik ve yalnızlık

neden tek basina mutlu hayal ediyorsunuz ki. Esiyle de insanlar cok mutlu oluyor. Bebeginiz de olacakmis.
Evden ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Arastirabilirsiniz. Evden cagri merkezleri vs olabilir.
Kendinizi youtubedan videolarla da gelistirebilirsiniz. Cok egitici videolar var.

Belediyenin kurslarini takip edin ,katilin . Belki birileriyle tanisirsiniz.
Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Bugün gene tartıştık bana el kaldırıyor, hamileyim diye anca yastık falan fırlattı. Hamile olmadan önce olsa kesin birbirimize girmiştik vurmuştuk. Saçımı çeker kolumu sertçe tutar, anca kendini tuttuğu halı bu.
Benm olaylar farklı istenmeyen gelin istenmeyen gebelik pskolojim allak bullak

Bugün gene tartıştık bana el kaldırıyor, hamileyim diye anca yastık falan fırlattı. Hamile olmadan önce olsa kesin birbirimize girmiştik vurmuştuk. Saçımı çeker kolumu sertçe tutar, anca kendini tuttuğu halı bu.

Ama neden tartisiyorsunuz ki.konu ne

Herkes tartisiyor ama orta yolu buluyoruz.

Yeni evliyken esim bir kac kere sinirlenip, esyaya falan vurmustu. Konusa konusa torpuledik.
Yeni evliyken daha farkliydik.

İnanmıyorum oda abartmış zaten hormonlar bozuk şuanda bide üzerimize gelindiğinde daha çok pskolojik sorunlar yaşıyoruz ben gebelige pişman oldumda inşallah sende olmazsın ama anlattığın kadarı ile buda sağlıklı bir evlilik deil belli ne deyimki allah şu erkeklere biraz anlayış biraz vicdan birazda merhamet versin inşallah bide bunlari adam yerine koyup çocuk sahibi yapacaz allahim lütfen gözlerindeki perdeyi kaldirsinda azıcık geçinmeyi bilsinler kıymet bilsinler inşallah

Back
X