Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Canım ben kayseride yim burda 5 6 dr gittim birde ankarayı deneyelim diyoruz kısmet ise sen nerdesin

makaycığım özel ankara tüp bebek merkezi doç.dr. kubilay vicdan sana nosunuda özelden yazarım.ben gitdim.bana sadece yurt dışı olur dedi.ama şu sözü için sana tavsiye ederim.ben 11 yıldır bu mesleği yapıyorum.burası bi ticarethane değil.şuan seni muayeneye alıp 200 tlni alır.seni motive edecek 2 çift laf söyler 3 yılını yerim dedi.bi sürü hayal kırıklığı stres yaşarsın....vs...canım hiç olmazsa olurmu olmazmı net söyler.ondan sonrada h ş kliniği derim.buda net konuşuyor ama incitmeden.bu iki yerde adamakıllı tahlillerime raporlarıma neyim varsa tam 1 yılın birikimi olan 30 tahlile tek tek bakıp yorum yaptılar.ha sadece tahlillere bakmak önemli değil biliyorum ama kandırmazlar en azından...aa canım başkentde hulisi hoca oda baya dobradır...bilgilerime güven..tecrube konuşuyorr:)gidemezsen bile cepten ön görüşmeni yaparsın.fikir edinmiş olursun..ayy çok yazmışımm kusura bakma:)

picassoo canım ya herşeyi doğru yapan,vicdanıyla davranan bi doktora denk gelemedik.zaten hepsi paragöz olmuşlar.onca para hadi paradanda geçtim zaman kaybı.ben evlenmeden önce bi doktor tam 3 yılımı yedi.ta ilk baştan durumun ne olduğunu belirtseydi,bende ona göre davranırdım.en azından evlenir evlenmez bebk derdim.hakkımızda herşeyin hayırlııs ama bu kadarda zorluk çekmezdik.artık her agızdan çıkan söze umut bağlar oldum.her söylenene içimize sinsede sinmesede acaba denesekmi deneyelim der olduk.bilmiyorumm canım yaaa...bu meşhur mustafa amcayı ben hiç duymadım.üstelik ulustaymış...bende kendi oturduğum semtde bi aktar buldum....umut fakirin ekmeği derlerya o durumdayımmm...inşallah hakkında hayırlısı olur canım..

canım ibrahim saraçoğlunu bir ara derim bugün babamla konuştuk dahada aklıma yattı o bulduğum doktoruda hiç tutmamıştı tanıdıklarımızdakilerin sorunu demekki basitmiş hemen oldu belliki siz zor gruba giriyorsunuz daha bilgili bir doktor olmalı ve kesinlikle ilaçsız olmalı okadar dondurulmuşlarla başaran var dedi şimdilik saraçoğlunun kürlerine odaklanacağız.... kızlar birde bol bol adaçayı için içinde ostrojen fazlaymış hepimiz erken menopozla karşı karşıyayız menopozu geciktiriyormuş....

doktor kısmınada gelince tatlım bazen şu topikdeki tüm kızları evimde ağırlayım hepimiz kafa kafaya verip ağlayalım artık bu kadar saçma düşünmeye başladım hayır birimizde şöyle adam gibi bir doktora denk gelemedikki allah hepimizin sonunu hayırlı eder inşallah şu mübarek kandil günü rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve hiç bilmediğimiz tatmadığımız annelik duygusunu hayırlısı ile bizede tattırır.....

günaydın kızlar

picasso ya saraçoglu benimde aklıma yatıyor ne bileyim dedigin gibi hiç yoktan tüp bebege zemin hazırlar ama 6 ay uzun süre ne bileyim eşimde 3 yü deniyelim ondan sonra diyor ailemlede konuşayım bakalım tabi kendi ailem

2.5 aylık için 540 iyi fiyat hormonlarınımı gönderdin sadece ona göremi verdi

birde dr lardan hakan şatıroglu benim ikinci dr um evet babacan insan ama hakan hocayı ben sadece ilk görüşme toplama ve transferde gördüm rezer üzerine bilmiyorum ne kadar başarılı gezmedigimiz kalmamaış vay be

makaycığım özel ankara tüp bebek merkezi doç.dr. kubilay vicdan sana nosunuda özelden yazarım.ben gitdim.bana sadece yurt dışı olur dedi.ama şu sözü için sana tavsiye ederim.ben 11 yıldır bu mesleği yapıyorum.burası bi ticarethane değil.şuan seni muayeneye alıp 200 tlni alır.seni motive edecek 2 çift laf söyler 3 yılını yerim dedi.bi sürü hayal kırıklığı stres yaşarsın....vs...canım hiç olmazsa olurmu olmazmı net söyler.ondan sonrada h ş kliniği derim.buda net konuşuyor ama incitmeden.bu iki yerde adamakıllı tahlillerime raporlarıma neyim varsa tam 1 yılın birikimi olan 30 tahlile tek tek bakıp yorum yaptılar.ha sadece tahlillere bakmak önemli değil biliyorum ama kandırmazlar en azından...aa canım başkentde hulisi hoca oda baya dobradır...bilgilerime güven..tecrube konuşuyorr:)gidemezsen bile cepten ön görüşmeni yaparsın.fikir edinmiş olursun..ayy çok yazmışımm kusura bakma:)

canım sağol arayacağım inşallah kadir gecen mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetinde bizlerde sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

canım ibrahim saraçoğlunu bir ara derim bugün babamla konuştuk dahada aklıma yattı o bulduğum doktoruda hiç tutmamıştı tanıdıklarımızdakilerin sorunu demekki basitmiş hemen oldu belliki siz zor gruba giriyorsunuz daha bilgili bir doktor olmalı ve kesinlikle ilaçsız olmalı okadar dondurulmuşlarla başaran var dedi şimdilik saraçoğlunun kürlerine odaklanacağız.... kızlar birde bol bol adaçayı için içinde ostrojen fazlaymış hepimiz erken menopozla karşı karşıyayız menopozu geciktiriyormuş....

doktor kısmınada gelince tatlım bazen şu topikdeki tüm kızları evimde ağırlayım hepimiz kafa kafaya verip ağlayalım artık bu kadar saçma düşünmeye başladım hayır birimizde şöyle adam gibi bir doktora denk gelemedikki allah hepimizin sonunu hayırlı eder inşallah şu mübarek kandil günü rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve hiç bilmediğimiz tatmadığımız annelik duygusunu hayırlısı ile bizede tattırır.....

canım sarçoğlu ile nasıl görüştün ne istiyor görüşmede bilgi verirmisin

canım sarçoğlu ile nasıl görüştün ne istiyor görüşmede bilgi verirmisin

canım nette sayfası var ordan aradım yanlız ben 1 ay önce aramıştım aramam için 1 hafta sonrasına gün vermişlerdi bende ozaman arayamamıştım konu isim felan bilgilerin alınıp dosya açılıyor neyse dün aradım hatta bekleyen 2 hasta varmış baya bekledim sonra saraçoğlu çıkıyor zaten ön bilgileri asistanlar alıyor saraçoğlunada tahlilleri anlatıyorsun soruyor tek tek sonra uygulanacak kür söyleniyor cuma günü gelecek benimkisi tüp bebeğe çok karşı herşeyin çaresi var diyor araştırdımda baya sonuç alan var bakarsın bide onlardan birisi oluruz hatta bizden birisi var fsh baya düşmüştü bak ismini hatırlayamadım şimdi.....

günaydın kızlar

picasso ya saraçoglu benimde aklıma yatıyor ne bileyim dedigin gibi hiç yoktan tüp bebege zemin hazırlar ama 6 ay uzun süre ne bileyim eşimde 3 yü deniyelim ondan sonra diyor ailemlede konuşayım bakalım tabi kendi ailem

2.5 aylık için 540 iyi fiyat hormonlarınımı gönderdin sadece ona göremi verdi

birde dr lardan hakan şatıroglu benim ikinci dr um evet babacan insan ama hakan hocayı ben sadece ilk görüşme toplama ve transferde gördüm rezer üzerine bilmiyorum ne kadar başarılı gezmedigimiz kalmamaış vay be

canım bencede çok iyi bayan daha az tutuyor bunun içinde eşim içinde var telde söyledim hormonları tek tek not alıyor pc klavye sesini duyordum adamın biri gibi tek tek kağıda değil :)

selam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...

canım seninde kadir gecen mübarek olsun..dilerim bebeişinle ve bebişinin kardeşleriyle çok mutlu bir aile olursunuz..:29:Rabbim sonuna kadar sağlık ve huzur versin inşallah...dilerim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın...amiinnn...benide inşallah...aminn...:16:

canım aminnn inşallahhh.Allahım bizlerede hayırlısıyla anneliği taddırır.valla bende aynısını düşünür oldumm..şöyle toplansak hep beraber ağlasakk ağlasak.....içimi bi döksemmm...canım biara bende ibrahim saraçoğlunu aradım ama bi türlü düşmedi.hep meşgul.ondan sonrada zaten bıraktım.bayram sonu şu doktora eşimle gitcez.bakalım oda artık benden ümiid kesin derse.saraçoğluna kesin ulaşcam.şuan sadece zamanın geçmesini bekliyorum....

canım sağol arayacağım inşallah kadir gecen mübarek olsun rabbim bu gecenin hürmetinde bizlerde sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

Allah razı olsun canım benim seninkide mubarek olsun.biraz geç oldu ama kusura bakma.inşallah sende hakkındaki hayırlı doktoru bulursun....

canım aminnn inşallahhh.Allahım bizlerede hayırlısıyla anneliği taddırır.valla bende aynısını düşünür oldumm..şöyle toplansak hep beraber ağlasakk ağlasak.....içimi bi döksemmm...canım biara bende ibrahim saraçoğlunu aradım ama bi türlü düşmedi.hep meşgul.ondan sonrada zaten bıraktım.bayram sonu şu doktora eşimle gitcez.bakalım oda artık benden ümiid kesin derse.saraçoğluna kesin ulaşcam.şuan sadece zamanın geçmesini bekliyorum....

selam zerrinciğim. uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve size çok dua ediyorum. benim de amh testim 0.69 çıkmıştı. yaşım 36 doktor bana yumurtalık yaşın 42 - 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşı erken menapoz belirtileri dedi. öğrendiğim gün ne kadar ağladım. sonra durumu kabullenip tedavi yöntemlerini araştırdım. bizde sorun önce eşimde iken sonra bende de ortaya çıkmıştı.
ibrahim saracoğlunu ben de aradım gerçekten zor düşüyor. kendisi tüp bebek yapacaksan bana kürleri uygulama dedi. ben her ihtimale karşı 2 aylık kürünü aldım ama uygulamadım. çünkü önce tüp bebek tedavisini düşündük eşimle. olmazsa uygulayacaktım. zaten sorun sadece bende olsaydı direk kürleri denerdim. çünkü benim bir arkadaşın ablasına doktorlar tüp bebek yapıyorlar olmuyor ve diyorlarki ona senin çocuğunun olması imkansız. kadıncağazda bu saracağlunun kürlerini uyguluyor ve doğal yoldan ikize hamile kalıyor. tabi ikizleden biri düşmüş ama şuan 5.5 aylık hamile.
deneyin bence çok olumlu sonuç alan var. en azından denemedim demeyin.

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. SİZE DUACIYIM

Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
gelicek bebişlerimiz inş benim inancım tamm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..

Kızlarrr bu arada ben bu ayda elhamdulillah kendiliğimden regl oldum ilaçsız yani..Biraz erken ama daktırımı aradım bu ay yumim erken büyüyüp erken çatladığından süpriz değil dedi.Kafan rahat tatiline çık bayram dönüşü görüşürüz dedii..
Bu ayda hamiş değilim ama en azından mucizevi şekilde regl oldumm buda yetti yani anlayacağınız..
Hani şu bana atıp tutan doktorlara tekrar gidip gözlerine sokasım geliyor... ne olduu Yaradann böyle uygun görünce böyle yaşıyoruz demekkii demek istiyorumm..
Dünde inanın isimlerini bildiklerimin isimleri ilee bilmediklerime nikleri ile dualarımı yaptım..rabbim kabul buyura..

canım yaa bak vücudun nasılda düzene giriyo, kaç ayda bu hale geldi,biraz daha sabır inşallah hamile olduğunu da öğrenicez... Allah razı olsun duan içinde,, bende çok dua ettim Allah kabul eder inş...

selam zerrinciğim. uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve size çok dua ediyorum. benim de amh testim 0.69 çıkmıştı. yaşım 36 doktor bana yumurtalık yaşın 42 - 43 yaşındaki kadının yumurtalık yaşı erken menapoz belirtileri dedi. öğrendiğim gün ne kadar ağladım. sonra durumu kabullenip tedavi yöntemlerini araştırdım. bizde sorun önce eşimde iken sonra bende de ortaya çıkmıştı.
ibrahim saracoğlunu ben de aradım gerçekten zor düşüyor. kendisi tüp bebek yapacaksan bana kürleri uygulama dedi. ben her ihtimale karşı 2 aylık kürünü aldım ama uygulamadım. çünkü önce tüp bebek tedavisini düşündük eşimle. olmazsa uygulayacaktım. zaten sorun sadece bende olsaydı direk kürleri denerdim. çünkü benim bir arkadaşın ablasına doktorlar tüp bebek yapıyorlar olmuyor ve diyorlarki ona senin çocuğunun olması imkansız. kadıncağazda bu saracağlunun kürlerini uyguluyor ve doğal yoldan ikize hamile kalıyor. tabi ikizleden biri düşmüş ama şuan 5.5 aylık hamile.

cnm ikizleremi hamilesin sen? hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

cnm ikizleremi hamilesin sen? hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..

daha çok yeni duman doktor ikiz olabilir dedi. 3 eylülde öğreneceğim kısmetse tek mi çiftmi olduğunu. olsun ben 1 taneye de razıyım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sen de inşallah sağlıkla alırsın kızını kucağına. birde kardeş getirirsin inşallah

yol arkadaşlarım mübarek kadir gecemiz kutlu olsun,Allah açılan elleri ,yapılan duaları geri çevirmeyecektir inanıyorum dün gece bol bol dua ettim...nicklerinizlede olsa malum önemli olan niyet.)
millstone canım harika bir haber inşallah yakın bi zamanda bebeiş haberide kutlarız...
ruveyda tebrik ederim darısı bekleyen hepimizin başına olsun..bizler zorlu bir savaşın içindeyiz...
Allah ol deyince olacak orası ayrı ama biz koşulları oluşturalım ki yaratan OL DESİN inşallah...

CANIMMM... ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.RABBIM SENI BEBISLERINE KAVUSTURSUN.SAGLIKLA MUTLULUKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN....OYLE MUTLU OLDUMKI..HAMILELERIN DUASI KABUL OLURMUS...ALLAHIM SENDEN BINKERE RAZI OLSUNN...ruveyda canim bende cok agladim uzuluyorum ama elden bisey gelmiyor...benimde umudum bayramdan sonraki doktor oda olmazsa..saracogluna basvurcam..ne diyim.ALLAH BUYUK...

milcigimmm gozun aydin..insallah bundan sonrada boyle devam eder...Allah razi olsun canim dualarin icin..rabbim tum dualarimizi kabul eylesin....

kizlar bu ara nete pek giremiyorum..laptabim bozuldu..esimle onun laptabi ortaklasa kullaniyoruz(ne kadar ortaksa:))...ara ara girip okuyorum..insallah zamanla hersey yoluna girip guzellescek..bebis istegi her aklima geldiginizde dualarimdasiniz...opuyorumm....

Back
X