canım yok öyle umutsuzluk filan, sen
tüp bebek diye uğraşırken bi bakmışsın doğal yolla gelmiş bebeğin sen hep iste ve olacağına inan..bilmem azıcık moral verebilirmiyim sana ama ben 0.40 civarı bi amh la doğal yolla hamileyim suan

ve bu ilk değil 4.bebeğim tamam rezervin az olması yumoşları çook etkiliyo ama bu gerçekten imkansız değil,doğal yada tüp bebek hiç farketmez olacağına inan inşallah olur...
ilknurrrrrrrr nasılsın

nasıl gidiyo canım moralin filan yerinde bomba gibisin dimiiiiiiii
luludyaaaaa sen nasılsın canımm

peşpeşe güzel haberler alıcaz valla heyecanla bekliyorum test gününüzü....
wannaaaaaaaaaaaaa, milsstooneeeeeeeeee ikinizide çook özledim hayırsızlaaarrr

[/
Duman 85 oyle bir umut oldun ki bana inan anlatamam. Allah bebgini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah....Benim bir kere dogal yolla olan hamileleigim var ama maalesef dusukle sonuclandi ve aradan 3 yil gecti ama bizde hala tik yok. 2 tane de tup denemem var onlardan da bir sey cikmadi... Beni en cok uzen ise sol tupum tamamen kapali sag tupumde ise polip ve rahimde yapisiklik var . boyle olunca dogal yolla hamile kalmam biraz zor gibi gorunuyor ama insallah beni de bir mucize bulur ve ben ve benim gibi isteyen herkes bebislerine kavusur. Bu arada haftaya allahin izniyle histeroskopi olucam polip ve yapisiklik icin.....