kızlarrrrrr eve geldimmmm ALLAH hepinizden razı olsunnn çığlık çığlığa ağladım hastande böle bi duygu olamaz.. eşimle oraya gidene kadar yol boyunca ağladım kalbim duracak sandımm kağıdı aldım nasıl acıcaz diye düşnürken cesaret edip açtım 275.7 başladım cırlamaya eşim anlamadı nolduu dediii oldu oldu dye bağırdımm herkes bize bakıy tabii inanamadım... sonra başladı tlf trafiğiii sırayla haber bekleyenlere bildirdim işte... sonra ulun beyi aradım yarın merkezı ara 10 gun sonrasına randevu al iğne ve ilaçlara ve de jele devam dedi. sonra murat bey ı aradım diyetısyenımı balık yağı, b 12, bi de folik asite devam dedi, şeker ilacı kullanıyomuydun dedi ben de yok dedim yarın sabah ara merkezi bi dosyana bakıyım hangı ilaçlara devam ediceğini söliyim dedi... öle yani kızlarrr hıc bişi hıssetmıyorum su an ama herşey yolunda gbi gibii... eve geldim hemen şükür namazımı kıldımmmmm.... ALLAHım kabul etsinn... hepinize bol bol dua edicemmm... tekkrar teşekkür ediyorumm inşaşllah sağlıkla büyür tırtılımmmmmmm:)
ilknurrrr bu arada sendne haber bekliyorum yarınnnnnnnnnnnnnnnnn dualrımdasınnnnn
ilknurrrr bu arada sendne haber bekliyorum yarınnnnnnnnnnnnnnnnn dualrımdasınnnnn