Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım inan İNAN bana aynı durumdayım..bu forum olmasa galiba çıldıracagım...
malesfki benimle aynı durumda olan insanlar var...tek tesellim sizi bulmuş v dertleşebiliyor olmak
İNŞ:43:ALLAH boynumuzu bükük bırakmayacak

bizi de bizden başka anlayan yok zaten.kimsenin artık anlamasını da beklemiyorum ama saygılı davranmak zorundalar.zaten benim ciğerim yanıyor ufacık bebek gördüğümde.bi de böyle saçmalıklarla karşılaşınca aklım almıyor ya.

Kızlar ümitsiz olmıycam diye kendime söz verdim ama malesef artık sözümü tutamıyorum.çaresizim sizden başka beni anlayan olmaz biliyosunuz çevreyi aileleri...allahtan eşim çok anlayışlı.ama bunaldım iyice insanı bile bile didikliyorlar yeter dedirtinceye kadar.bu konuda sizden başka kimseyle de konuşamıyorum.yumurta rezervim az fsh 11.tedaviler başarısız.işim stresli.5 yıldır yanıyoruz bebek diye ama yok yapmadığım hiçbişi kalmadı.kürler, tedaviler,koca karı ilaçları her ne varsa.kendimi tükettim artık.sizin desteğinize ihtiyacım var şu aralar.allahım artık gücüm kalmadı nolur hayırlı evlatlar nasip et bize.rabbim herkese versin.

canım fsh yüksek deegil ki hemen ne oluyr böyle ya

nasıl başarısız anlat bakalım eşinde sorun varmı ne gibi ilaçlar kullandın ve hangi dozda
kaç yumurta toplandı kaçı döllendi bunları bilelimki bilgimiz varsa yardımcı olalım

ama şu stresi at canım bende 4 senelik evliyim eşin anlayışlı ne güzel işte allah saglık versin
etrafındaki leri boşver

kayın validem ve yanındaki kokeneler soruyordu bana hani bebek yokmu diye kocalarınız yanında isteyen yapsın derdim aaaa geline bak ne kadır ayıp diyorlardı ayıpta siz bana niye soruyorsunuz dedim valla bana soranlara hep bunu derim

onlara ne ki:52::52::52:

bizi de bizden başka anlayan yok zaten.kimsenin artık anlamasını da beklemiyorum ama saygılı davranmak zorundalar.zaten benim ciğerim yanıyor ufacık bebek gördüğümde.bi de böyle saçmalıklarla karşılaşınca aklım almıyor ya.

evet bizi bizdn başka anlayan olmuyor haklısın...annem bile anlamıyor:(

o saçmalık ne diye soracaksın.canım sinirlerim çok bozuk kusura bakma.ben çalışan insanım ctesi-pazarım var sadece evde olabilmem için.hafta içi amca kızımın çeyizi serilmiş ki bizde adettir.herkes çağırılır akraba eş dost bayanlar dualarla sererler kızın çeyizini.hafta içi benim orda olmam mümkün değil bankacıyım ben izin söz konusu bile değil.yengemiz o cahil kadın lenanın çocuğu olmuyor onu sakın çağırmayın bizim kızın da olmaz diye milletin için de böyle bir konuşma yapmış.insanlar zaten böyle şeyleri yetiştirmeyi görev edşnmiştir kendine.ben de bugün duydum ama delirdim.yerimde duramıyorum.sanki bir kusurmuş gibi bu ne ya cüzzamlıymışım gibi yaklaşım.allah büyük.allaha havale ediyorum ama çooooooooooooooooooookkkkkkk üzüldüüüüüümmm.

evet bizi bizdn başka anlayan olmuyor haklısın...annem bile anlamıyor:(

çok haklısın anne ya annemle bile konuşamıyorum başına gelmediği için bilmiyor ne yaşadığımı.ben de drumla konuştum bir daha ki adet döneminde gidicem.uzun zamandır gitmiyordum bakalım neler oldu.

canım fsh yüksek deegil ki hemen ne oluyr böyle ya

nasıl başarısız anlat bakalım eşinde sorun varmı ne gibi ilaçlar kullandın ve hangi dozda
kaç yumurta toplandı kaçı döllendi bunları bilelimki bilgimiz varsa yardımcı olalım

ama şu stresi at canım bende 4 senelik evliyim eşin anlayışlı ne güzel işte allah saglık versin
etrafındaki leri boşver

kayın validem ve yanındaki kokeneler soruyordu bana hani bebek yokmu diye kocalarınız yanında isteyen yapsın derdim aaaa geline bak ne kadır ayıp diyorlardı ayıpta siz bana niye soruyorsunuz dedim valla bana soranlara hep bunu derim

onlara ne ki:52::52::52:
menegon-lucrin ilk tedavide 3 toz 1 su halinde.ikincide birden baskı olmasın diye bunların yarsı kullandırıldı.eşimde harket azlığı var çok önemli sayılacak şekilde değil.ikincide 2 yumurta 1 transfer oldu.ben aslında kolay pes etmem ama çok üzüldüm ya milletinde işigücü yok gelip bana söylüyor.

adalena çok üzüldüm inan:((( bu söyleyen insanın toyluguna vrmek lazım blkide bizim imtihanımımızın bir parçasıda bu..buna da sabrdip mükafatı allahtan beklmek ...
bnimde fsh 12 civarında bi spontan gebliğim var kayıpla sonuçlandı..alllaaahıımm kimsye yaşatmasın salı günü regli oldum 4 gündür skiye döndüm bi koltugun üstünde kıpırdamadan saatlerce oturuyorumm:(((

o saçmalık ne diye soracaksın.canım sinirlerim çok bozuk kusura bakma.ben çalışan insanım ctesi-pazarım var sadece evde olabilmem için.hafta içi amca kızımın çeyizi serilmiş ki bizde adettir.herkes çağırılır akraba eş dost bayanlar dualarla sererler kızın çeyizini.hafta içi benim orda olmam mümkün değil bankacıyım ben izin söz konusu bile değil.yengemiz o cahil kadın lenanın çocuğu olmuyor onu sakın çağırmayın bizim kızın da olmaz diye milletin için de böyle bir konuşma yapmış.insanlar zaten böyle şeyleri yetiştirmeyi görev edşnmiştir kendine.ben de bugün duydum ama delirdim.yerimde duramıyorum.sanki bir kusurmuş gibi bu ne ya cüzzamlıymışım gibi yaklaşım.allah büyük.allaha havale ediyorum ama çooooooooooooooooooookkkkkkk üzüldüüüüüümmm.

çok ayıp yaa kendini bilen bi insan öyle davranmaz ne olursa olsun senin duyacağın belli kimsenin seni üzmeye hakkı yok,ama insan başına gelmeden hiçbişeyi anlamaz canım ve Allah görüyo heran herkesin başına gelebilir, sen Allah a havale et boşver üzme kendini...

biliyorum üzülmemek elde değil ama bizlerin stres olmamamız gerekiyor.böyle insanları özürlü olarak görüyorum ben,zavallılar aslında.böyle konuştukları sürece allah katında sen değer kazanıyorsun unutma,onlar vebal alıyorlar.benim kedim var geçen sene ve bu sene yavruladı,diyeceksiniz ne alaka,kaynanam herkesin içinde kedin doğuruyor senin yerine,uğraşmana gerek yok,al sana hazır bebek onlara bak büyüt diyor hemde bunu birkaç kere söyledi.hadi buyur bide burdan yak.allaha havale ediyorum ben içim acısada hafif bir gülümsemeyle cevap verdim.kadın çatır çatır 8 tane doğurmuş tarlada tapanda çalışmış herkesi kendi gibi sanıp böbürleniyor.

biliyorum üzülmemek elde değil ama bizlerin stres olmamamız gerekiyor.böyle insanları özürlü olarak görüyorum ben,zavallılar aslında.böyle konuştukları sürece allah katında sen değer kazanıyorsun unutma,onlar vebal alıyorlar.benim kedim var geçen sene ve bu sene yavruladı,diyeceksiniz ne alaka,kaynanam herkesin içinde kedin doğuruyor senin yerine,uğraşmana gerek yok,al sana hazır bebek onlara bak büyüt diyor hemde bunu birkaç kere söyledi.hadi buyur bide burdan yak.allaha havale ediyorum ben içim acısada hafif bir gülümsemeyle cevap verdim.kadın çatır çatır 8 tane doğurmuş tarlada tapanda çalışmış herkesi kendi gibi sanıp böbürleniyor.
işte insanlar için espri konusu ama bunlar aslında bizim ne kadar içimizi acıtıyo, yaşamayan anlamaz... kendi nerden bilsinki bu duyguyu senin neler hissedecğini,ama herkes farklı bi şekilde sınanıyo cnm mutlaka onunda vardır çektiği bi dert.... bizim bebeğimiz olsun bu kez mutalak farklı bişey çıkar, hayat böyle... allah bize sabır versin inşallah sonunda kavuşucaz bebeklerimize....

giz senin hikayen nedir?ben 9 senelik evliyim buda ister istemez daha çok göze batan bi durumm:43:

ben 4 sene olacak evleneli 1 aşılama 1 tüp bebek yumurtam oluşuyor çabukda gelişiyor az dozla ama döllenme olmuyor eşimdede hareket sorunu ama dr öenmsemiyor ben tabiki yinede birşey ler kullandırıyorum keçiboynuzu pekmezi ve zinco

kan pıhtılaşmasıda var yaş 35 e girecek umutluyum ama kimseyi takmıyorum nisanda ikinci denemem var olacak bu sefer biliyorum o yüzden rahatım

dhea 25
corasprin
folbiol
ballı karışım
sogan kürü
hayıt aralıklı kullnıyorum

adelana senin yerinde olsam onlara küsmeyi darılmayı bırak tınmam bile insan önemsedigi sevdigi insana küser darılır
cahil de geç lafını asla esirgeme sakın ola

bak allahıma isyan diye demiyorum sakınha ama olanı anlatıyorum sevinmiyorumda

annemin 4 kız olmuş erkek çocuk yok herkes bir laf sokmuş öz kızkrdeşi babama oglunuz yok alında sünnet edin demiş

amcamın hanımı eşin boşa çalışıyor n kime yedirecek demiş o diyen kişi amcamın hanımı iki tane özürlü erkek çocugu var 36 küsür yaşlarında

allahımdan hayırlısını dliliyorum o laf edenleride allaha havale ediyorum

sonuç nemi annem hiç ummadıgı zamanda hamile kalıyor 3 aylık ve şimdi 26 yaşında allah uzun ömür versin cancigerim erkek kardeşim kuzum var

umudunuzu yitirmeyin annem ben asla onlara laf etmedim derdi

gizzz gözlerim doldu okurkennn rabbim sen ne büyüksün...buna benzer biçok hikaye duydummm
o konuşanlara cevap vermemek lazım ALLAHH veriyor cevabını nasılsa
ayyy tüylerim tiken tiken olduuuu...umut tohumları serpildi içime
hep var umudum RABBİM SENDEN ÜMİDİMİ kesmedimm sadece ara ara karamsarlık yaşıyorum...

gizimm sanırsam ki bendee nisan veya mayısta tedaviye başlayacagım daha tam belli degil...buarada doğal yollardan olurmu umudum devam ediyor
yaş 36:()
9 yıllık evlilik
kum saaatiii işliyorrrrr
bende kullandıklarımı (dün şipariş verdiklerim var daha başlamadım ama)yazayım

böleee çörekotu bal baharat karışım macunu:)))
arı sütü
elevit
agnus castus vitex
l arginine
evening prime rose (şimdi çevirttim çuha çiçegi yagıymış)
q10 alıp başlayacagımmmm
aslanpençesi civanperçemi hayıt karışımlı çay(buara bıraktım ama başlamak lazım)
dhea içmiştim ama inanılmaz sivilce yapmıştıııı

hahhh birde preseed

ALLAHIM emeklerimiziiin karşılıgını versinnn

hayırlı olsun..moral oluyo böyle şeyler bize...tekrar yaşayacağım derken?dondurulmuşmu deneyeceksin?birde tedavini nerde oldun?darısı başımıza....

Yok canim yaa, dondurulmus embriyo kalacak kadar fazla yumurta toplanmadi ki hic, nerdeee.... Yumurta rezervi sifirlanmadan tekrar deneyecegim. Allah'in izniyle belki bir mucize daha olur diye umuyorum.
İlk tedavimi Amerikan Hastanesi'nde oldum. 2. ve 3. Tedavilerim Bahceci'de Halit Firat Erden'le. Bebegimiz bize Bahceci'nin hediyesi. :) Halit Bey'i de ne kadar ovsem, ne desem az kalir.

balmond ne mutlu sana başarmış ve kuzucuna kavuşmuşsun...o kadar ulaşılamaz geliyorki annee olmak hayranlıkla bakıyorum inanınn..

darısı bekleyenlerin başınaa

balmond ne mutlu sana başarmış ve kuzucuna kavuşmuşsun...o kadar ulaşılamaz geliyorki annee olmak hayranlıkla bakıyorum inanınn..

darısı bekleyenlerin başınaa

Wannabemum, tez zamanda darisi basina insallah. Senin kuzun da bekliyor sirasini, zamanini. :)

Moral-motivasyon saglam olursa, surec ve sonuc almak biraz daha kolaylasiyor. Ben bunu yardimsiz yapamadim, ancak akupunktur destegi ile kendimi toplayabildim, biraz normal bir insan haline gelebildim. Akupunkturu tavsiye ederim nacizane.

Yok canim yaa, dondurulmus embriyo kalacak kadar fazla yumurta toplanmadi ki hic, nerdeee.... Yumurta rezervi sifirlanmadan tekrar deneyecegim. Allah'in izniyle belki bir mucize daha olur diye umuyorum.
İlk tedavimi Amerikan Hastanesi'nde oldum. 2. ve 3. Tedavilerim Bahceci'de Halit Firat Erden'le. Bebegimiz bize Bahceci'nin hediyesi. :) Halit Bey'i de ne kadar ovsem, ne desem az kalir.

ne mutlu sana canım yaa bebeğin kucağında 2.bebişinde inş.seni üzmeden hemen gelir... darısı bize diyorum,peki sen doğumdan sonra vs baktırdınmı tekrardan yumurtalık rezervine?

kızlar saçma bi soru olacak ama bunun süresi acaba kaç yıldır? merak ediyorum yani 0.40 lık rezerv beni kaç yaşıma kadar götürür...

dumannn beni çook güldürdünn:9:
seviyorum kız senii:)) kaç yıl götürür diyince yakıt &araç baglantısını kurdum...
sanırım modeline km sine göre değişiyor:))))

dumannn beni çook güldürdünn:9:
seviyorum kız senii:)) kaç yıl götürür diyince yakıt &araç baglantısını kurdum...
sanırım modeline km sine göre değişiyor:))))
yaaaaaaaa biliyorum saçma bi soru olduğunuuuuu:60::60: zaten dr a da kaç yaşında menopoza giricem deyince tuhaf tuhaf bakmıştı onu Allah bilir demişti:27::27: ama bi şansımı deneyim belki bi yorumu olan olur dedim:60::60:

ne mutlu sana canım yaa bebeğin kucağında 2.bebişinde inş.seni üzmeden hemen gelir... darısı bize diyorum,peki sen doğumdan sonra vs baktırdınmı tekrardan yumurtalık rezervine?

kızlar saçma bi soru olacak ama bunun süresi acaba kaç yıldır? merak ediyorum yani 0.40 lık rezerv beni kaç yaşıma kadar götürür...

valla herhalde yaşla birlikte oda düşüyor sanırım.ben 42 yaşındayım amh 0.272 fsh 15 ilaçla 4 yumurta oldu bitanesi 20mm,diğerleri 16.36,16 ve 9mm.dün çatlatma iğnesini yaptık bakalım hayırlısı bekliycez artık. kızlar bir çok doktor amh ve fsh oranlarını sakın kafanıza takmayın diyor çünkü çok düşük anh.de bile gebelikler olabiliyormuş.hayırlısı artık.

Back
X