tam bizim giz nerelerde diyordum sen yazmışsın canım benim kafam iyice karıştı
şimcik hem sana hem ızlara anlatayım bugün doktorum aradı bende bundan sonraki tedavi nezaman diye sordum hani farklı bir önerisi varmı diye hemen başlayalım dedi :)) şaka gibi adetimin 4. günü bugün :)) neyse peki klasik aynımı dedim ewet dedi daha fazla doz uygulanacakmış 400 gonalf di sanırım bu sefer 500 600 felan olacak benim 400 az dozlada aynı şekilde folükülüm büyüyordu fazlası dahada kalitesini bozmazmı ?
yani kumar masasına oturacaksın ya kazanacaksın ya kaybedeceksin tamam tedbiri bizden takdiri allahtan fakat belliki bu tedavi bana uymuyor 3 olmuş farklı birşey olamazmı haksızmıyım kızlar madem morfoloji sorun hani erkek faktörüne yoğunlaşmak gibi
neyse bende embriyo biriktirmek istiyorum dedim o sana uygun değil bir veya 2 yumurtası olan hastalar için eee benimde aman aman olmuyor zaten.....ve ilaçsız veya çok az ilaçla kaliteli oluyormuş dedim destekledi cumartesi gel başlayalım dedi sizce ne yapayım kafama göre doktor arayışına girip bu süre içerisinde dinleneyimmi hakikaten psikolojik olarakda aslında hazır değilim yoksa hemen tekrar bu doktorumla dewammı edeyim bu rezerve hemen bitmez herhalde benim yerimde olsaydınız ne yapardız?
günaydın Picasso... ben de senin gibi ilk denememden sonra hemen ardından 2. tedeaviye başlamıştım . Bir ümitlebaşladım ama hiç piskolojimi düşünmememiştim . Tedavi süresince biliyorsun ki moral bizim için çok önemli. Ben daha ilk yıkımın ardındaki hayal kırıklığını acımı dindirmeden başladığımda tedavi sürecinde çok daha duygusaldım. ben olaya piskolojik yönden hazırlılığımı düşünmeden 2. denediğimden biraz pişmanım .. ama şunu sorarsan 2. denemeyi aynı doktorumla denediğim için pişmanlığım yok açıkcası.. her şeyi sil baştan yaşamaktansa doktorundandan memnunsan ve sana o güveni verebiliyorsa en azından doktor yönünden için rahatsa aynı doktorunla tedaviye devam derim arkadaşım .. ama sana tavsiyem psikolojik yönden kendini hazır olduğun zaman dene arkadaşım..