arkadaşlar merhaba uzun aradan sonra tekrar ben geldim yazıların çoğunu okumaya çalıştım ama baya sayfa olmuş ben mayısda aşılama yaptım ama malesef olmadı zaten yumurta rezervimden dolayı tedaviye 1-0 yenik başladım azimle ve mutlulukla tedaviye başladım adetin 2. gün iğnelerimi yazdı usg baktı kan verdim herşey süperdi öğleden sonra kan sonucunu alınca yıkıldım resmen fsh 22 çıktıı e2 27 çıktı şokkkkkk en son fsh 5.7 di aralıkta çikolata kistinden ameliyat olduğum için sanırım yumurta rezervim iyice düşmüştü dedim kendimce menapoza giriyom herhalde 22 ne demek dedim yaa neyse dr bana moral vermeye çalışsada ben tedaviye sönük başladım gonol f kullandım 150 doz dhea verdi dr hemen günde tek seferde 3 tablet iç dedi elevit verdi ve beneksol b 12 verdi 2 günde bir kont gittim 5 yumoş vardı ama boyutları orantısızdı 8.5-10-11-12 ve 17 mm di 17 mm olan yumoş bir türlü 18 olmadı 3-4 gün aynı doz iğne vuruldum büyümedi bu sıradada 2 günde bir hep e2 verdim ve hep yükseliyodu değer buna dr ii tedaviye devam dedi ve yumoş 18 mm olunca çatlatma iğnesini vurduk ve aşılamam yapıldı ama sonuç negatif oldu şimdi adetimin 6. günü bugün dhea kullanmaya başladım bugün 3 ay kullanıcam bu ay dr gidemedim öbür adetimde gidicem kısmetse tekrar bir yıkım yaşadım ama toparlandım bu sefer alışıyo insan negatiflere şimdi size sorum bu ay ne kürü yapayım bilemedim yardım ederseniz sevinirim öpüyorum hepinizi