Hamilelik ve yumurtalık rezervi

arkadaşlar merhaba uzun aradan sonra tekrar ben geldim yazıların çoğunu okumaya çalıştım ama baya sayfa olmuş ben mayısda aşılama yaptım ama malesef olmadı zaten yumurta rezervimden dolayı tedaviye 1-0 yenik başladım azimle ve mutlulukla tedaviye başladım adetin 2. gün iğnelerimi yazdı usg baktı kan verdim herşey süperdi öğleden sonra kan sonucunu alınca yıkıldım resmen fsh 22 çıktıı e2 27 çıktı şokkkkkk en son fsh 5.7 di aralıkta çikolata kistinden ameliyat olduğum için sanırım yumurta rezervim iyice düşmüştü dedim kendimce menapoza giriyom herhalde 22 ne demek dedim yaa neyse dr bana moral vermeye çalışsada ben tedaviye sönük başladım gonol f kullandım 150 doz dhea verdi dr hemen günde tek seferde 3 tablet iç dedi elevit verdi ve beneksol b 12 verdi 2 günde bir kont gittim 5 yumoş vardı ama boyutları orantısızdı 8.5-10-11-12 ve 17 mm di 17 mm olan yumoş bir türlü 18 olmadı 3-4 gün aynı doz iğne vuruldum büyümedi bu sıradada 2 günde bir hep e2 verdim ve hep yükseliyodu değer buna dr ii tedaviye devam dedi ve yumoş 18 mm olunca çatlatma iğnesini vurduk ve aşılamam yapıldı ama sonuç negatif oldu şimdi adetimin 6. günü bugün dhea kullanmaya başladım bugün 3 ay kullanıcam bu ay dr gidemedim öbür adetimde gidicem kısmetse tekrar bir yıkım yaşadım ama toparlandım bu sefer alışıyo insan negatiflere şimdi size sorum bu ay ne kürü yapayım bilemedim yardım ederseniz sevinirim öpüyorum hepinizi

canlarım slm transferin 3 günü annemdeyim iş yapmıyorum ama yatmıyorum sürekli yürüyüş genelde takdir ilahi bakalıım

canım hayırlı olsun transerin.inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana.benımde dün transferim oldu.grade 2,6hücreli bir tanecik:50::50:.Rabbimden ümit kesilmez.Dualarımız kabul olsun Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallah..
Cnm Allah razı olsun âmin diyorum inşallah....seninde transferin olmuştu değil mı ?
Wannaaaaaaaaacığımmm canım maşallah subhanallah transferini olup bebişini alıp gelmişsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.
:nazar::nazar::nazar:Hadi geri sayıma dualarla devam edelimm Rabbin izni ile hayırlı haberler alıcaz..
Ne olur wannanın bebişi gelsin Allahım diye yalvarıcam:14::14::14: İnş Yaradan vakti saatini bu vakte yazmıştır..Bu sabrın sonucunu şimdi alırız..Dikkat et kendine canım benim..:16::16::16::16:
tatlı kız seviyorum seni...Allah razı olsun duaların icin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....inşallah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın...
kızlar şuan transferde olan vanna ve giz

dmrsda için bol bol dua edelim hatta onlara niyetle yasin veya meryem suresi fetih suresi felan okusak nasıl olur?
kimin duasının kime kabul olacağı belli olmazmış :))
Picasso Allah senden razı olsunn cnm:) duygularının beni...

Cnm Allah razı olsun âmin diyorum inşallah....seninde transferin olmuştu değil mı ?

tatlı kız seviyorum seni...Allah razı olsun duaların icin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....inşallah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın...

Picasso Allah senden razı olsunn cnm:) duygularının beni...

evet canım transfer oldu ama ben sanki hicbişey olmamış gibiyim.ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemıyorum.ilk iki gün cok kafamı yordum agladım.cunku pek iyi bir embriyo denilemezdi.ama sonradan Allahtan ümit kesilmez dedim.Yapıcak bişeyimiz yok hersey Allahtan.beklıyorum bakalım.

evet canım transfer oldu ama ben sanki hicbişey olmamış gibiyim.ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemıyorum.ilk iki gün cok kafamı yordum agladım.cunku pek iyi bir embriyo denilemezdi.ama sonradan Allahtan ümit kesilmez dedim.Yapıcak bişeyimiz yok hersey Allahtan.beklıyorum bakalım.
Cnm can verecek olan Rabbim bana da tek embriyo transfer edildi...bazen şans dusuk diye düşününce ağlama krizi geliyo bana:43::43::43:
Dua ediyorum rabbimm bu son tedavimiz olsun bu ayrılık artık bitsin .....

Kızlar şu anda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum titreyerek..
Bana akuya ve şimdiki doktoruma vesile olan arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..
1 yıla yakın yumurta bile görünmüyordu nerdeyse..Amh 0,1 di..fsh 45 lerde idi..İlaçla adet görüyordu..Yani tamda benim gibi diyelim..
geçen ay cyclonun koyu renkli haplarına geçmeden 2 yumi görünüvermiş.Doktorumuz almış ikisinide 1 i küçük çıkmış diğeri döllenmiş ve şimdi elhamdulillah hamişşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbime binlerce şükürler olsun..
Hep diyoruz Rabbim eyler neylerse güzel eyler diye ama böyle Rabbimin mucizelerine şahit olunca içip coşuyor inanınn..Nasıl ağlıyorummm susamıyorummmm..
O hiç vazgeçmedi bebeğini Yaradandan istemeye..Bende bizde vazgeçmeyeceğiz biliyorum..
İni giz,wanna,dmrsda dan da güzel hayırlı haberler alırızz..
Hepinizi çok öoüyorumm kızlarr..

Bana akuya ve şimdiki doktoruma vesile olan arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim..
1 yıla yakın yumurta bile görünmüyordu nerdeyse..Amh 0,1 di..fsh 45 lerde idi..İlaçla adet görüyordu..Yani tamda benim gibi diyelim..
geçen ay cyclonun koyu renkli haplarına geçmeden 2 yumi görünüvermiş.Doktorumuz almış ikisinide 1 i küçük çıkmış diğeri döllenmiş ve şimdi elhamdulillah hamişşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hep diyoruz Rabbim eyler neylerse güzel eyler diye ama böyle Rabbimin mucizelerine şahit olunca içip coşuyor inanınn..Nasıl ağlıyorummm susamıyorummmm..
O hiç vazgeçmedi bebeğini Yaradandan istemeye..Bende bizde vazgeçmeyeceğiz biliyorum..

Millstone bende suan ağlıyorum hemde durduramiorum kendimi....
:43::43::43:

canımm benimmmm Rabbim elbet birgün dualarımızın karsılıgını bizlere de nasip edicek.İnşallah en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alırız bitanem :49::49::49:

Hiç sorma wannacım yaaaaaaa..Nasıl umut doldu içim anlatamam..Hemde 2. gün embriyosu konmuş..14. gün baktırmış arkadaş değerine 345 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çıkmış..Rabbim vakti saatini yazmış demekkii.Gerisi hikayee dedimmm bende artık..O ne zaman vermek isterse vericek biz sadece sabır tevekkül ve dua ile beklicez demekki..Elimizden gelen herşeyi yaparak tabiiki..Bu arkadaşım öyle yerinde durmadı hiç...1 senedir her hafta akuya gidiyordu..Onun dışında bir ara organik falan da beslendi..Hep ama hep pozitif oldu gerçekten.İnancı tamdı..Ahh ahhh bir yanda kankam egunalımın dış gebelik şüphesi ile üzülürken bir yanda mucizeyle karşılaşınca ben benden geçtimm inan..İçimmm kıpır kıpır oldu...

Hiç sorma wannacım yaaaaaaa..Nasıl umut doldu içim anlatamam..Hemde 2. gün embriyosu konmuş..14. gün baktırmış arkadaş değerine 345 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çıkmış..Rabbim vakti saatini yazmış demekkii.Gerisi hikayee dedimmm bende artık..O ne zaman vermek isterse vericek biz sadece sabır tevekkül ve dua ile beklicez demekki..Elimizden gelen herşeyi yaparak tabiiki..Bu arkadaşım öyle yerinde durmadı hiç...1 senedir her hafta akuya gidiyordu..Onun dışında bir ara organik falan da beslendi..Hep ama hep pozitif oldu gerçekten.İnancı tamdı..Ahh ahhh bir yanda kankam egunalımın dış gebelik şüphesi ile üzülürken bir yanda mucizeyle karşılaşınca ben benden geçtimm inan..İçimmm kıpır kıpır oldu...

Cnm vakti saati gelince oluyor galiba gercekten...bende tam 4 senedir mücadele ediyorum ...aku dan tut da yemediğim içmediğim şey kalmadı...vakti zamanı var insallahhh zamanı gelmiştir....Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsiinsallahhhh:nazar:

Son düzenleme:
Ben inanıyorum Allahın izni ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza.. Eşim dediki bu hormonlar pskolejiye baglı yani bizim elimizde yukselmesi yada düşmesi bir hanım arkdaşımız bana msj atmış canım üzülme demiş suan bır kadında toplam ne kadar yumurta oldugunu saptayan bır test yok olamaz demiş bu testlere fazla itimat gösterme demiş. inş.

Benim kafamı kurculayan biz ömür boyu ilaçmı kullanacagız?? ıllaki bir iki yıl içinde yada 5 sene içinde tamamen menopozamı gireceğiz? bunun hiç mi çaresi yok menopozdan tamamen kurtulamayız mı? Menopoza girince yaşlılık hormonları salgılanıcak. daha bir sürü şey... şimdi mesela kendimden örnek vereyim be 20 yaşındayım 5 yıl geciktirdim diyelim menopozu şimdi ben 25 yasında tamamen menopozamı gireceğim :((( bu drum bile cok can yakıcı bir durum.. yaben 25 yasnda evlenseydim? :( o zaman hiç şansım olmayacakmıydı? :(( yokmu bunun kurtuluşu :((

Kızlar benim fsh: 108 amh: 0.01 tsh:1.940 lh:63.65 estradiol:14.65 prolaktin:20.69 biliyorum sonuclarım berbat. bir kaç sorum olucak sizlere? bu fsh hormonunu düşürmek için hangi btiki kullanlıyor? özel bir şey kullanlıyor mu? birde fsh düşünce amh yükseliyormu ters orantılımı arkadaşlar? ve biz eşimle 10 aylık evliyiz şimdiye kadar hep korunduk . adet olduktan sonra düzenli olarak denesek 1 ay boyunca cokmu vakit kaybetmiş olurum tüp bebek için?

Ben inanıyorum Allahın izni ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza.. Eşim dediki bu hormonlar pskolejiye baglı yani bizim elimizde yukselmesi yada düşmesi bir hanım arkdaşımız bana msj atmış canım üzülme demiş suan bır kadında toplam ne kadar yumurta oldugunu saptayan bır test yok olamaz demiş bu testlere fazla itimat gösterme demiş. inş.

Benim kafamı kurculayan biz ömür boyu ilaçmı kullanacagız?? ıllaki bir iki yıl içinde yada 5 sene içinde tamamen menopozamı gireceğiz? bunun hiç mi çaresi yok menopozdan tamamen kurtulamayız mı? Menopoza girince yaşlılık hormonları salgılanıcak. daha bir sürü şey... şimdi mesela kendimden örnek vereyim be 20 yaşındayım 5 yıl geciktirdim diyelim menopozu şimdi ben 25 yasında tamamen menopozamı gireceğim :((( bu drum bile cok can yakıcı bir durum.. yaben 25 yasnda evlenseydim? :( o zaman hiç şansım olmayacakmıydı? :(( yokmu bunun kurtuluşu :((

Kızlar benim fsh: 108 amh: 0.01 tsh:1.940 lh:63.65 estradiol:14.65 prolaktin:20.69 biliyorum sonuclarım berbat. bir kaç sorum olucak sizlere? bu fsh hormonunu düşürmek için hangi btiki kullanlıyor? özel bir şey kullanlıyor mu? birde fsh düşünce amh yükseliyormu ters orantılımı arkadaşlar? ve biz eşimle 10 aylık evliyiz şimdiye kadar hep korunduk . adet olduktan sonra düzenli olarak denesek 1 ay boyunca cokmu vakit kaybetmiş olurum tüp bebek için?

canım ben seni başka bi topikte okudum.bu arada sayfa sayfa gezinirken kaybetdim,burd a bulduguma sevindim.sayfa sayfa seni arıyodum inan.fsh ın çok yüksek tamamda kendini menepoza girdim çocugum olmaz diye şartlamışsın sanki.ben 2 yıllık evliyim evlenmeden öncede fshım 119 çıkmıştı,zekai tahirde menepozsun çocuğun olmaz dediler.hacettepeye gitdim kadın doğum hapı verdi ve fsh 1 ay sonra 4.5 oldu.bu fsh streslede çok yükseliyo.şuan fshım 45 ve ben 4 ay öncesine kadar 175 lerdeydim.sadece dhea kullandım.ve amh değerimde 0.1 den düşükmüş.ve benim şöyle bi kötü yönüm daha var eşim yurt dışında.anca ben yumurta bulcamda eşim gelcekte tüp deniycez.gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama yaşın daha çok genç ve stres etdikçe dahada kötü olur.ve zekai tahirde esma hanım diye bi doktor vardı kendi bana şunu dedi.stresten uzak dur.benim fshı 70 olup hamile kalan hastam var dedi.bide herşey allahın izniyle olur.biz çabalıyoruz.rabbimde nasip edecekse zaten olacaktır.çok aglarsan dahada değerlerin yükselir.şuan bal çörek otu keten tohumu karışımı yiyorum bide günde 3 incir yemeye başladım.bu ay tekrar doktora gitcem.Allah büyük çokta stres etme

Merhaba kızlar benimde sorunum bu sanırım yumurtalık rezervim az :14:
Tüp bebek denedik geçen sene yanlızca 1 yumurtam oldu.
Klomenle 5,6 tane yumurtam olurkan tüpte böyle.
Drlar hep süper dedi tahlillere
sonrasında böyle oldu tüpte.
İnanın nereye gideceğimi ne yapacagımı şaşırdım dr gidiyorum kovmaktan beter ediyolar sen tüp yaptır diye.
Maddiyatta buna engel nasıl yaptırıyım.
Bu sene tekrar yaptırmak istedik ama paramızı denkleşemedik az birikim yapalım dedik eşim kaza yaptı beli kırıldı..
Ama kızlar şöylede bir durum var benim her ay yumurtam oluyor hissediyorum ben
Ağrıyor çünki kasığım hastaneye gidiyorum çatlamak üzere oldugunu söylüyo dr ama bebek yok :14::14:
4 yıl oldu çok üzgünüm üzülüyorum insan içine çıkamıyorum herkes birşeyler soruyo yoruldum.

Birde kızlar tüp bebeğe başlıyacaktım tekrar ozaman yapıldı test
ama birsürü test var hepsi ard arda o nedenle fsh kaç hiç bilmiyorum.
Tekrarmı yaptırsam acaba.??
Birde 28 günde bir regli oluyordum 6 gün şaşmadan ama artık 20 gün 21 belli olmuyo ve regli günlerim azaldı reglimde az
Oluyor sizlerdede durum böylemi???
Aslında bizim sebepsiz tanısı konuldu ama 2.tüp bebkte çıktı rezerv azlığı.:19:

canlarım slm transferin 3 günü annemdeyim iş yapmıyorum ama yatmıyorum sürekli yürüyüş genelde takdir ilahi bakalıım
canım inşallah güzel haberlerini alırız burda...

Duman85 ve mantı nasılsiniz.?
wannacım canım benim ben iyim asıl sen nasılsın??? herşey yolundadır inşallah...

egunalmı hamile yoksaa.. ayy çok sevindim Allah ne kadar büyük hiç bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim biz..

arkadaşlar merhaba uzun aradan sonra tekrar ben geldim yazıların çoğunu okumaya çalıştım ama baya sayfa olmuş ben mayısda aşılama yaptım ama malesef olmadı zaten yumurta rezervimden dolayı tedaviye 1-0 yenik başladım azimle ve mutlulukla tedaviye başladım adetin 2. gün iğnelerimi yazdı usg baktı kan verdim herşey süperdi öğleden sonra kan sonucunu alınca yıkıldım resmen fsh 22 çıktıı e2 27 çıktı şokkkkkk en son fsh 5.7 di aralıkta çikolata kistinden ameliyat olduğum için sanırım yumurta rezervim iyice düşmüştü dedim kendimce menapoza giriyom herhalde 22 ne demek dedim yaa neyse dr bana moral vermeye çalışsada ben tedaviye sönük başladım gonol f kullandım 150 doz dhea verdi dr hemen günde tek seferde 3 tablet iç dedi elevit verdi ve beneksol b 12 verdi 2 günde bir kont gittim 5 yumoş vardı ama boyutları orantısızdı 8.5-10-11-12 ve 17 mm di 17 mm olan yumoş bir türlü 18 olmadı 3-4 gün aynı doz iğne vuruldum büyümedi bu sıradada 2 günde bir hep e2 verdim ve hep yükseliyodu değer buna dr ii tedaviye devam dedi ve yumoş 18 mm olunca çatlatma iğnesini vurduk ve aşılamam yapıldı ama sonuç negatif oldu şimdi adetimin 6. günü bugün dhea kullanmaya başladım bugün 3 ay kullanıcam bu ay dr gidemedim öbür adetimde gidicem kısmetse tekrar bir yıkım yaşadım ama toparlandım bu sefer alışıyo insan negatiflere şimdi size sorum bu ay ne kürü yapayım bilemedim yardım ederseniz sevinirim öpüyorum hepinizi
canım inşallah bu kez tedavn sonuçlanır,,, biz çabuk toparlanıyoruz belkide Allah ondan bunları yaşatıyo bize... bugün biriyle konuştum 5 aylık hamile, 7 yılın sonunda buldum kızımı işi filan bırakıcam diyo kadın :) gözlerim doldu konuşurken ne kadar kıymetli olacak bizim için çocuklarımız...

herşeyin hayırlısı olsun cnm sen üzme kendini pozitif düşün hep ki bebeğin sana tutunsun canım...

gözyaşları sel olmuş kızlaar:43: wannamm benim canımm üzülmek yok size yaa ağlama lütfen :(

ne kadar çok soru sormuşsun :) aynı soruları bende sordum canım inan, dr bana en fazla 3-5 yıl içinde menopoz dedi... ya ben geç evlenseydim çocugum olmayacakmıydı...31-32 yaşında bende kemik erimesimi başlayacak... çocugum hiç olmayacakmı,olacaksa kardeşi olmayacakmı...tüm bu soruları düşününce canım çok yanıyo...yazık diyorum kocamın ne günahı vardır benimle birlikte çekiyo bu sıkıntıları:(
amh la fshın bi orantısı bağlantısı yok diye biliyorum canım...ama fsh yüksekse olan yumurtanda olmuyo,,,doğrumu biliyorumki kızlar:17::17:

Merhaba kızlar benimde sorunum bu sanırım yumurtalık rezervim az :14:
Tüp bebek denedik geçen sene yanlızca 1 yumurtam oldu.
Klomenle 5,6 tane yumurtam olurkan tüpte böyle.
Drlar hep süper dedi tahlillere
sonrasında böyle oldu tüpte.
İnanın nereye gideceğimi ne yapacagımı şaşırdım dr gidiyorum kovmaktan beter ediyolar sen tüp yaptır diye.
Maddiyatta buna engel nasıl yaptırıyım.
Bu sene tekrar yaptırmak istedik ama paramızı denkleşemedik az birikim yapalım dedik eşim kaza yaptı beli kırıldı..
Ama kızlar şöylede bir durum var benim her ay yumurtam oluyor hissediyorum ben
Ağrıyor çünki kasığım hastaneye gidiyorum çatlamak üzere oldugunu söylüyo dr ama bebek yok :14::14:
4 yıl oldu çok üzgünüm üzülüyorum insan içine çıkamıyorum herkes birşeyler soruyo yoruldum.
canım devlette tüp bebek yaptırabilmek için aşılama yaptırmak gerekiyo sanırım, hızlı hızlı onu deneseniz sonra da vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelseniz..belki aşılamaylada olur... bizim için zaman çok önemli..ben doğal yolla hamile kalabiliyorum,amh ım 0.4 benim bu durumuma bile dr 3-4 ay bekleyemeyiz tüp bebek yapalım demişti...
eşin için de çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum..

Son düzenleme:
kesinlikle keçiboynuzu kaynat Okadar çok hamile kalan arkadaşım var ki ciddi anlamda etkiliyor gerekirse sabah akşam taze yap birde çakşır otu diyorlarda allahım bir kokusu var :45:İçilecek gibi değil ama bu hasret içirir insana..

İnşallah içer hep bir isyan yapmak zorunda am isyanda mevcut

Back
X