Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım üzdüğün için demedim öylee sonuçta realist bir insanımm..Yanii sana katılmıştım oradaaa.İnş birgünn ceee yapıp hiçç gitmicekler annesii..Senn aramızda en şanslı gördüğüm ilk kişisinn..İki ayda bir hamile kalabildin en azından..Sonra wannebemumm sonra da bennn..Rabbimm en kısa zamanda yüzümüzü güldüre ...Diğerlerinin durumları belli olsaa onlarada yorum yapıcammdaa bilmediğimden yapamadımm..Bu arada biraz kalabalıklaşsak liste işine giricemm ama 3-4 kişi ile beklemedeyimm..Yaş,merkez,kaçıncı deneme,folikül sayısı,amh,yenilen içilenlerr diye düşünmüştüm hattaaa.
benecde hamıle kalmamak daha ı dusurmektense ınanıyosun gelcegı gunu sayııyorsun mutlu oluyosun snra yıkım.rabbım kımseye yasatmasınn
bende artık bebek bebk dıye kafayıyıycem kızlar ne zor sınavmış bu boyle...
Oyle bı noktaya gelıyosun kı tesellı edıcek bısıde kalmıyo.
ayyyy inanmıyorum bana şanslı dedinnnn :) şoktayım suan :)) neyse sırası önemli diil hepimiz birer birer hamile kalalım yeter amh fsh hepsini yeneriz bizz[/QU
yenecegiz bu fsh görünümlü amh canavarını![]()
oleyyyyyyyyyy 2. sıradayım :))) liste işini bende düşündüm kesinlikle yapılmalı bencede...
şaka bir yana daa geçen haberlerde izledinizmi bilmiyoprum 4 tane kardeş soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti...rabbim o Anneye sabırlar versin..rabbim 4 evlat verdi ama bir anda hepsini aldı.bunu hiç unutmayalım kızlar
bugün bizi bu yolla sınıyan rabbim ilerde yüzümüzü güldürecek..biz sınavı baştan verip sonradan mutlu mutlu yaşayacagız..
tek umudum bu
not: buarrada hızınıza yetişemiyorum sanırım burası çıtırlar toplulugu oldu he..
ahhh cansu ahh başka birşey düşünemez hale geliyor insan...saatlerce forumlara yazılanları okurken buluyorum kendimi.
allah yardımcımız olsun..amin
yazık 4 kardeş birdenmi öldüayyyy inanmıyorum bana şanslı dedinnnn :) şoktayım suan :)) neyse sırası önemli diil hepimiz birer birer hamile kalalım yeter amh fsh hepsini yeneriz bizz[/QU
yenecegiz bu fsh görünümlü amh canavarını![]()
yaa biz daha olmayan bebeğimiz için böyleyiz o anneyi tahmin etmek bile istemiyorum Allah sabır versin....
biz hepimiz çıtırız maşallahh daha çocugumuz bile yok çocuk olsun sonra yaşlanırızkızlar liste güzel fikir değerlerimizi filan yazarız ama suan sayıca biraz az gibiyiz
![]()
yaa ben uğraşamamki hergün inciri kaynatmakladumanım number one ım :))
illaki inciri kaynatıp suyunu içeceksin kür olarak kullanmak istiyorsan günde 2 kez...saraçoğlunun sitesinde vardı yapılışı
hergün 1 2 tane incir yemeninde mutlaka faydası vardır...
incir ,hurma,ceviz,badem,fındık sayesindeee epey kilo aldım.hep aman olsun diyordum ama saglıklı hamilelik için ideal kiloda olmak şart!!!
havalar ısınsada hergün 1 saat yürüsem..kan dolaşımı hücrelerin çalışmasını destekliyor.
ınsallah guzel haberler alırızzz
RABBIM BEKLETMESINNNNNNNNNNNNNNN HICBIRIMIZIIIIIII
canım fsh dusurmek ıcın vermıstı doktor dhea yı.2.ayıma gırmıstım ama bıraktım.dedıgı gıbı sesımd ekalınlaşma başlamıstı,ınanırmısn bıraktım o kalınlaşma azaldı hala var ama...
canım cok oldugu zamanalrdada hamıle kalamadımkı progestron 26 cıkmıstı 4 yumurtam vardı.yınebısı yoktu benımkı dollenmıyo ben bundan emınım herseyın yolunda oldugu anlarda bıle bısı cıkmadı.
ınsallahh ı cıkar haber verırım..
canım bend eanlamadım valla her doktor kendı dedıgını dogru dıyo ama bu gıttım ınfertılıte uzmanı dıerlerı normal kadın dogumcuydu..
amah yapın dıye kac defa dedım kımse yapmamsıtı hatta en son dktorum dhea kullanıyosun ne gerek var dedı..bunları kım dedı dıye bayagı doktorumda sınırlendı...
ALLAH DOKTOR ELINE DUSURMESIN DUSURUYOSADA ISINE DUSURSUN..
SENINDEMI YUMURTA REZREVI DUSUKK
Evet canım benimkide 0,2 çıktı maaleseff.Ve benim fsh 57 lerde maalesef
evet canım orası öyle bu dünyadaki bakıcılarıyız ve Allah hiçbişeyi ondan daha çok sevmemizi istemez, ben bazen düşünüyorumda acaba hamile kaldıktan sonra ihmal ediyorum da cezasınımı çekiyorum filan diyorum, hani bebek olana kadar fulll gece gündüz dua sonra yatmadan yatmaya oluyo gibievet malesef 4 çocuk aynı günde zehirlenerek öldüler..
evlat sonuçta bizim degil.aslına bakılırsa bu dünya da hiçbirşey bizim degil.emanetçiyiz...
sayı konusunda haklısın ama inşallah sayımız artmaz diye düşünmeden edemiyorum..daha fazla kadının canı yanmasaa keşkeee
teşekkür ederim tatlım yaaa zahmet verdim sanaduman85 sana özel copy paste :)
Kuru incir, mükemmel bir kan yapıcıdır. Öylesine güçlüdür ki, kısa zamanda alacağınız sonuç sizi şaşırtacaktır.
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x25U+7A
U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
ınsallah guzel haberler alırızzz
RABBIM BEKLETMESINNNNNNNNNNNNNNN HICBIRIMIZIIIIIII
cnm uzulme demek bos bı laf ama sunu soylıyebılırmkı amh cok dusuk olupta 2 ay sonra hamıle kalan cok arkdas duydum.anne olamazsın dıyıpte 1 yıla kalmadan hamıle kalanalrı cok duydum.ıcımdekı kalan umut parcalarıda ordan eglıyo onlara tutunuyorum.rabbım verıcek dıye.ınsallah ALLAH sıfanı verırı herkesee
evet canım orası öyle bu dünyadaki bakıcılarıyız ve Allah hiçbişeyi ondan daha çok sevmemizi istemez, ben bazen düşünüyorumda acaba hamile kaldıktan sonra ihmal ediyorum da cezasınımı çekiyorum filan diyorum, hani bebek olana kadar fulll gece gündüz dua sonra yatmadan yatmaya oluyo gibihayırlısı yaaa...
bencede dediğin gibi az olalım daha iyi, keşke başka bi konuda tanışssaydık bizde...
inşallah canım birbirimizin güzel haberlerini alırız burda zaten merak ederim ben bırakmam peşinizi:)AMİNNNN İNŞALLAHH RABBİMMM...
millstone sen degilmiydin degerlere takılmayalım diyen..belkide 1 sensindir:)
allah bilir.
Allah isterse çifter çifter verir imtihan edeceksede belki 4 tanesini birden alabilir...
boynumuz kıldan ince...bol bol dua edelim arada dibe vurursakta birbirimize elimizi uzatıp kaldıralım:)
hayırlısı gerçekteenn bakalım mevlam neylerrr..inşallahh gönlümüzden geçeni hayırlısıyla eyler :)
kader bizi burda karşılaştırdı...hayatta hiçbirşey tesadüf degil!!!
birbirimize destek olup bu süreci birlikte atlacagız inşallah
duman yumurta kalitesi için MUTLAKA arı sütü bal polen + iyi bir multi vitamin almalısın..incir kürüde kaliteye etki ediyodur herhalde yaaa...
buarada rica ederim bi tıklık iş ti canım:)
AMİNNNN İNŞALLAHH RABBİMMM...
millstone sen degilmiydin degerlere takılmayalım diyen..belkide 1 sensindir:)
allah bilir.
Allah isterse çifter çifter verir imtihan edeceksede belki 4 tanesini birden alabilir...
boynumuz kıldan ince...bol bol dua edelim arada dibe vurursakta birbirimize elimizi uzatıp kaldıralım:)
hayırlısı gerçekteenn bakalım mevlam neylerrr..inşallahh gönlümüzden geçeni hayırlısıyla eyler :)
kader bizi burda karşılaştırdı...hayatta hiçbirşey tesadüf degil!!!
birbirimize destek olup bu süreci birlikte atlacagız inşallah
inşallah canım birbirimizin güzel haberlerini alırız burda zaten merak ederim ben bırakmam peşinizi:)
erkek infertilitesimi? o konuda bi gelişme varmı peki cnm???Doğru söylüyorsun canım benim böyle dememdeki sebep şu ben daha bu durumla 5 ay oldu tanışalı..4 senedir erkek infertilitesi yüzünden doktor kapılarındaydık..Bana hiç bir şeyin yok diyorlardı..Hsg temiz fsh 6 idi..Yumurta takibinde herşey normaldii.Öyle olmasına rağmenn sebepler dairesinde yanii olmadıı.Tabiiki Rabbimm nasib edersee her türlü ''OL''demesi yeterrrr..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...BENDE BENDEEEEEE...
hakkını ödeyemem valla google a yazsam bu kadar ayrıntılı cevap bulamazdım,öpüyorum seniiiyerim seni yaaa:))
elevit olabilir evet...gnc arginmax tavsiye edebilirim..yada solgar female multiple
tabi + destek olabilir L-argine ve co Q 10 gibi
millstone varya senin durumun sanki streslede bağlantılı gibi fsh 6 bir anda zıplamaz be güzelim
yada zıpladıysa bianda da iner veeeeee hooooooooooop o ay hamile kalırsın :)