Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende incir küründeyimmm şu andaa.Sanada şifa olsunnn..Daha önce kaç yumoş toplandı ve döllendii.Kaliteleri nasıl çıktıı..Benim kasım 2011 de bir tüp iptalim varr..Ondan öncede 2 aşılama iptalimm..Bir türlü sonuca ulaşamadımm..Geç olsun güç olmasın diyoruz artıkkBenim amh 0,2
fsh:57 idi en sonn..
4 ayın sonunda sivilce oldu gülüm hatta 15 gündür kestim ama geçmedii..Tamda emin değilimmm belkide arısütü bal polen propolise karşı allerjim varr..Anlamaya çalışıyorum halenn..Ama bir aydan birşey olmazzz..Zaten etkisinide en az 3-4 ayda gösterdiği söyleniyorr..İç yanii sen bence..
incir kürü çok faydalı ama hayıt suyu fsh için öneriyorlar canım fsh ye çok iyi geliyormuş düşükse yükseltiyor yüksekse düşürüyor..benim 5 yumurta oldu fakat 1 tanesi dollendi embriyo oldu transferim oldu ama tutmadı malesef işallah bir dahaki denemede hepimizin yüzü güler muradımız oldur...işallh sende ve hepimiz tez zamanda hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz neyapalım kısmetimizde cabalamak varmış :)
evet cnm baya araştırdım yararı kadar zararıda var kilo aldırması vs kalıcı zararları ama sonuç güzel olsunda hepsine razıyımmmdhea bir hormon ilacı yumurta revervine iyi geliyormuş kaliteyi artırıyormuş ama bu ilacın bir çok yan etkisi var kıllanma ses kalınlaşması adet düzenini bozabiliyor.ama kullanan bir çok kişi var ve memnunlar öyle olunca insan tereddütte kalıyor bilemiyorum yani
aminnnnnnnnnnnnnnnnngününüz aydın dualarınız kabul olsun arkadaşlar...
arkadaşlar hangi dr önerirsiniz bu fsh için benmde yüksek nerden bbaşlamalı bilmiyorum?tüpe gitsem fs yüksekse tüp bebek yapılmıyormuş.kime gitmeli ne yapmalı((
aktardan hayıt hkapsülü aldım 3 kere onu içiyorum artı suyunu ve ekstrasını da ..napmalı düşünce hemen tüp bebeğe mi başvurmalı?
millstone canım özelden cvp yzamıyorum henüz 100 msj doldurmamışım :S:S msn ekledim ama seni açmadın hiç ben gündüz açıyorum akşamları vakit bulamadığımdan iş yerinde açabiliyorum....
arkadaşlar hangi dr önerirsiniz bu fsh için benmde yüksek nerden bbaşlamalı bilmiyorum?tüpe gitsem fs yüksekse tüp bebek yapılmıyormuş.kime gitmeli ne yapmalı((
aktardan hayıt hkapsülü aldım 3 kere onu içiyorum artı suyunu ve ekstrasını da ..napmalı düşünce hemen tüp bebeğe mi başvurmalı?
millstone canım özelden cvp yzamıyorum henüz 100 msj doldurmamışım :S:S msn ekledim ama seni açmadın hiç ben gündüz açıyorum akşamları vakit bulamadığımdan iş yerinde açabiliyorum....
slm cnm yaa bende bu konularda pek bilgisizim yeni araştırmaya başladım,hangi şehirde dr arıyosun sen?arkadaşlar hangi dr önerirsiniz bu fsh için benmde yüksek nerden bbaşlamalı bilmiyorum?tüpe gitsem fs yüksekse tüp bebek yapılmıyormuş.kime gitmeli ne yapmalı((
millstone selaam.... sen hangi şehirdesin emre bey demişsin de merak ettim.msnimi açıyorum canım ama rastlaşamadıkmı hiçç...Anlamadımmm..Valla raporsuz özelde yaptıracaksan çok sabırlı ve iyi takib eden bir doktor gerekiyor..Ben şu anda raporum olduğu için özelde raporu geçen biryere gidiyorumm..Ama yüksek fsh ve erken yumurta yetmezliği yaşayan arkadaşların gittiği bir doktor varrr.IVI tüp bebek Emre Bey..Çok memnunlarrr.Sabırlı ve takipçi bir doktor bencedee yazılanlardan anladığım kadarıyla tabii.Onun dışında inan o kadar doktor gezdim ama ?????? soru işaretleri beynimde dönüp duruyor..Netten bir araştır derim.. Hayıt fayda eder inşş canımm..Önce doktorunu seç ve sonra foliküllerine bir bakılsın tabiiki..Bunun içinde hayıt bittikten sonra incir kürünüde yap istersen..Sonrada folikül sayının fazla olduğu ve fshın düşük olduğu ayda bismillah diyip tüpe başlasan süperr olurr..
slm cnm yaa bende bu konularda pek bilgisizim yeni araştırmaya başladım,hangi şehirde dr arıyosun sen?
millstone selaam.... sen hangi şehirdesin emre bey demişsin de merak ettim.
ok cnm sağol bana çooook uzakmışsıntatlımm sen bizim topiğe uğradın biraz önce ama benim mesajı gördünmü bilmem..Ben İstanbuldayımm..Şu anda Umutta Ulun Beye gidiyorumm..Ivı tüp te Emre Beyde İstanbul da..
cnm gebe kalıp kaybetmek çok zor hiç bi duyguyu yaşayamamak da çok kötüdür eminim, hani en azından hamile kalabiliyorum diyorum ama sağlıklı olmaması beni çok yıpratıyo..ilkinde kötü şeyler düşünmemiştim hiç ama diğerlerinde içimde hep bi korku oldu korktuğumda başıma geldi hep... ayrıca ben ilk seferden beri aynı dr a gidiyorum, en son 15 günlüktü daha öğrendiğimizde hemen ilaca filan başlamıştım ama yeterli olmuyo bi yerde demekki...bu konuda dr uma güveniyorum aslında 2.düşükten sonra tüp bebek konusunu biz açmıştık ve beni o sürece sokmak istemediğini söylemişti o teşvik etmişti tekrar normal yoldan denemeye... şimdi artık doğal yolu önermemesini anlayabiliyorum artık şansımın düşük olduğunu anladık çünkühalada içimde şüpheler var aslında ama ilerde pişman olmamak için elimden gelen herşeyi yapmam gerekiyo...
sen suan nasıl bi yol izliyosun peki? haberleşelim bekleriz seni buraya cnm..
Kızlar slm. fsh morala bağlı buna inanın ben 5-6 yıldır bunun savaşını veriyorum.hayıt suyundan ziyade hayıt tohumu çok faydalı.benim artık denemediğim hiçbişey kalmadı malesefama anladım ki moral hepsinden daha önemli.benim fshımda yaşıma göre çok yüksekti.nerdeyse 6 ay boyunca sabah-akşam aç karına hayıt tohumunu kullandım.fsh düştü.ara verdim ve tabi çevre,etraftaki hamile kadınlar görmeye bile katlanamıyordum bu kez daha çok yükseldi.bir gün öyle bişi oldu ki işte bu benim dönüm noktam derler ya öyle bişi....annemin yanına gitmek için otogarda bekliyorum.bir kadın geldi yanıma yorgun,bitkin acınası bir halde.yanıma oturdu kadını ilk defa gördüm hiç tanımıyorum.bebeği olmamış onlarda gezmiş bayagı dr.
oğlu olmuş ama şuan ondan kaçıyorum dedi bana.öyle şeyler yapmışki kadını dövmüş,alkolü varmş bağımlıymış üstelik evdeki eşyaları satmş kadın temizlik yaparak büyüttüm demişti.otobüsü geldi ağlaya ağlaya gitti ismini bile bilmiyorum.konuşmak istedim dinlediğin için teşekkür ederim dedi hiç tanımadığı birine anlatacak kadar dolmuş artık o kadıncağıza çok üzülmüştm..sonra dedim ki kendime lena sen ne yapıyosun herşeyin var herşeyin yerinde kendine dert arıyosun hayatı kendine de eşine de çekilmez yapıyosun.herkes istiyor evlat ama rabbim herşeyi en iyi bilen.vardır bir bildiği.evlat olup ta o kadın gibi taş doğursaydım diyeceğime böylesi daha iyi en azından bir umut yaşıyor içimizde.o günden sonra ne zaman bu konuyla ilgili canım sıkılsa hep o kadın gelir aklıma ve toplarım kendimi.
herşeyde vardır bir hayır sabırla bekliycez umutsuz olmıycaz.duman sen nasıl yol izliyosun diye sormuşsun.3. tüpbebek denemem de başarısız oldu.şuan hiçbişey kullanmıyorum fsh 7 ye düşmüş.sağ yumurtalıkta hiç hareket yoktu en son kontrolüm de hareket görüldü.
dr aracı.allah ol desin olur.ama hayırlı evlat versin rabbim isteyen herkese..uzun oldu biraz ama paylaşmak istedim.moral bu süreçte çok önemli yumurtalıklar herşeyden etkileniyor.nasreddin hocaya sormuşlar eşekten nasıl düştün diye bana düşen birini getir ona anlatayım sen beni anlamazsın demiş.dolayısı ile bizi bizden başka anlayan kimse olmayacak çevrede kimseden anlayışta beklemeyin.bu süreç çok zor allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin![]()
msnimi açıyorum canım ama rastlaşamadıkmı hiçç...Anlamadımmm..Valla raporsuz özelde yaptıracaksan çok sabırlı ve iyi takib eden bir doktor gerekiyor..Ben şu anda raporum olduğu için özelde raporu geçen biryere gidiyorumm..Ama yüksek fsh ve erken yumurta yetmezliği yaşayan arkadaşların gittiği bir doktor varrr.IVI tüp bebek Emre Bey..Çok memnunlarrr.Sabırlı ve takipçi bir doktor bencedee yazılanlardan anladığım kadarıyla tabii.Onun dışında inan o kadar doktor gezdim ama ?????? soru işaretleri beynimde dönüp duruyor..Netten bir araştır derim.. Hayıt fayda eder inşş canımm..Önce doktorunu seç ve sonra foliküllerine bir bakılsın tabiiki..Bunun içinde hayıt bittikten sonra incir kürünüde yap istersen..Sonrada folikül sayının fazla olduğu ve fshın düşük olduğu ayda bismillah diyip tüpe başlasan süperr olurr..
msnimi açıyorum canım ama rastlaşamadıkmı hiçç...Anlamadımmm..Valla raporsuz özelde yaptıracaksan çok sabırlı ve iyi takib eden bir doktor gerekiyor..Ben şu anda raporum olduğu için özelde raporu geçen biryere gidiyorumm..Ama yüksek fsh ve erken yumurta yetmezliği yaşayan arkadaşların gittiği bir doktor varrr.IVI tüp bebek Emre Bey..Çok memnunlarrr.Sabırlı ve takipçi bir doktor bencedee yazılanlardan anladığım kadarıyla tabii.Onun dışında inan o kadar doktor gezdim ama ?????? soru işaretleri beynimde dönüp duruyor..Netten bir araştır derim.. Hayıt fayda eder inşş canımm..Önce doktorunu seç ve sonra foliküllerine bir bakılsın tabiiki..Bunun içinde hayıt bittikten sonra incir kürünüde yap istersen..Sonrada folikül sayının fazla olduğu ve fshın düşük olduğu ayda bismillah diyip tüpe başlasan süperr olurr..
fsh yüksekliğine hayıt suyu buğday çimi (wheat grass)çok iyi deniyor canımm ama kür yapacaksan 1 tanesini yap bence hayıt suyu içiyorsan incir kürü yapma mesela yada soğan bu seferde dengeleri bozabiliriz :) nemelazım ..
Kızlar slm. fsh morala bağlı buna inanın ben 5-6 yıldır bunun savaşını veriyorum.hayıt suyundan ziyade hayıt tohumu çok faydalı.benim artık denemediğim hiçbişey kalmadı malesefama anladım ki moral hepsinden daha önemli.benim fshımda yaşıma göre çok yüksekti.nerdeyse 6 ay boyunca sabah-akşam aç karına hayıt tohumunu kullandım.fsh düştü.ara verdim ve tabi çevre,etraftaki hamile kadınlar görmeye bile katlanamıyordum bu kez daha çok yükseldi.bir gün öyle bişi oldu ki işte bu benim dönüm noktam derler ya öyle bişi....annemin yanına gitmek için otogarda bekliyorum.bir kadın geldi yanıma yorgun,bitkin acınası bir halde.yanıma oturdu kadını ilk defa gördüm hiç tanımıyorum.bebeği olmamış onlarda gezmiş bayagı dr.
oğlu olmuş ama şuan ondan kaçıyorum dedi bana.öyle şeyler yapmışki kadını dövmüş,alkolü varmş bağımlıymış üstelik evdeki eşyaları satmş kadın temizlik yaparak büyüttüm demişti.otobüsü geldi ağlaya ağlaya gitti ismini bile bilmiyorum.konuşmak istedim dinlediğin için teşekkür ederim dedi hiç tanımadığı birine anlatacak kadar dolmuş artık o kadıncağıza çok üzülmüştm..sonra dedim ki kendime lena sen ne yapıyosun herşeyin var herşeyin yerinde kendine dert arıyosun hayatı kendine de eşine de çekilmez yapıyosun.herkes istiyor evlat ama rabbim herşeyi en iyi bilen.vardır bir bildiği.evlat olup ta o kadın gibi taş doğursaydım diyeceğime böylesi daha iyi en azından bir umut yaşıyor içimizde.o günden sonra ne zaman bu konuyla ilgili canım sıkılsa hep o kadın gelir aklıma ve toplarım kendimi.
herşeyde vardır bir hayır sabırla bekliycez umutsuz olmıycaz.duman sen nasıl yol izliyosun diye sormuşsun.3. tüpbebek denemem de başarısız oldu.şuan hiçbişey kullanmıyorum fsh 7 ye düşmüş.sağ yumurtalıkta hiç hareket yoktu en son kontrolüm de hareket görüldü.
dr aracı.allah ol desin olur.ama hayırlı evlat versin rabbim isteyen herkese..uzun oldu biraz ama paylaşmak istedim.moral bu süreçte çok önemli yumurtalıklar herşeyden etkileniyor.nasreddin hocaya sormuşlar eşekten nasıl düştün diye bana düşen birini getir ona anlatayım sen beni anlamazsın demiş.dolayısı ile bizi bizden başka anlayan kimse olmayacak çevrede kimseden anlayışta beklemeyin.bu süreç çok zor allah herkesin yar ve yardımcısı olsun..rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin![]()
milstone canım sen bahçeci umuta mı gidiyorsun uluna ...ben de ona gelsemmi napsam yoksa kartal umuta mı gidiyorsun ama ulun bahçacide değilmi ???
canım teşekkür ederim paylaşımın için ,gerçekten moral ve pozitif düşünce çok önemli bizim durumumuzda...bazen bende düşünüyorum mutlaka vardır bi hayır bunda da diye, 2.bebeğim doğsaydı sakat olacaktı mesela Allah bakabileceğime inansaydı verirdi o bebeği, belki yinede sakat bi bebeğim olacak onun garantisini kimse veremez,yada hayırsız olacak bunlar aslında hayatın gerçekleri hepsi olabilir ama insan denemeden de bilemiyoki:) çok bişey istemiyoruz biz aslında hayatımıza küçücük bi nefes neşe gelsin diye uğraşıyoruz, bence hepimiz bi şekilde bebek sahibi olucak belki kendimiz doğurucaz belki evlatlık edinicez ama bu bebek hasretimiz bi şekilde geçecek,sadece çok uğraşıyoruz biz o yüzden de çook kıymetli olacak meleklerimiz...Kızlar slm. fsh morala bağlı buna inanın ben 5-6 yıldır bunun savaşını veriyorum.hayıt suyundan ziyade hayıt tohumu çok faydalı.benim artık denemediğim hiçbişey kalmadı malesefama anladım ki moral hepsinden daha önemli.benim fshımda yaşıma göre çok yüksekti.nerdeyse 6 ay boyunca sabah-akşam aç karına hayıt tohumunu kullandım.fsh düştü.ara verdim ve tabi çevre,etraftaki hamile kadınlar görmeye bile katlanamıyordum bu kez daha çok yükseldi.bir gün öyle bişi oldu ki işte bu benim dönüm noktam derler ya öyle bişi....annemin yanına gitmek için otogarda bekliyorum.bir kadın geldi yanıma yorgun,bitkin acınası bir halde.yanıma oturdu kadını ilk defa gördüm hiç tanımıyorum.bebeği olmamış onlarda gezmiş bayagı dr.