cnm ben artık normal yoldan gerçekten korkuyorum 9.haftayı göremedim hiç birinde hevesim kursağımda kaldı resmen,tüm bunları hatırladıkça bide vaktimin az kaldıgını düşündükçe iyice acele edesim geliyo, hani 2.3.çocuk için de biraz zaman kalsın ( birini buldum da 2 si 3 ü kaldıhiç aklına kötü şeyler getirme hatta negatif olan herşeyden uzak dur.benim ilk tüp bebek denememde 2 yumurta oluştu.2. tüp bebekte üç ve üçüde döllendi.3. tüp bebkte 5 yumurta oldu 3 ü döllendi ama bebişlerim tutunamadı.zor bir süreç allah yardımcın olsun.ama sen normal gebeliği başaran birisin tedaviye kendini hazır hissetmeden asla başlama.ilk tedavimde bende kararsızdım ve korkuyordum.transfer aşamasına bile gelemdik.yumurtalar döllenmedi.ama sonra bununla yaşamak zorunda olduğumu anladım ve bir kadının evladı ile ilgili pişmanlığı toparlanmama sebep oldu.senin normal bile olabilir hazır hissedene kadar normal dene bence olmadı rahat kafayla git ol tedavini.normal hamile kalsan bile bunada bişi olacak diye kendi kendini asla üzme.nasip ise gelir o veren allah cnm kib.haberleşiriz.

biz elimizden geleni yapalım Allah görüyo canıım inşallah emeklerimiz çabalarımız boşa gitmez..Paylaşımın için çok teşekkürler lena..Bende hep böyle şeyleri düşündüğümde silkeleniyorumm.Ama Rabbimden hep en hayırlısını vermesini diliyorumm..Eşimindee dediği gibi dünyada ilk çocuğu olmayan çift biz olmıcaz dedi bana beni yıkık viran gördüğündee.Ama ben isteyip elimden gelen çabayı veriyorumm..Fsh moralle ilintilidir mutlaka inş benimde bu ay düşerde tedaviye başlayıp olumlu sonuçlar alabilirim..
Son düzenleme: