Kan oıhtılaşması ile ilgili bu doktor böyle dediysee keşke başka bir doktora da sorma imkanın olsaa.2 doktorun arasında bu kadar uçurum olmaması gerekli bencede..
Canım benimm biesteron en az 3 ay diyorlar anlamak içinn.Ama inş şifa olurr..
Canım benimde şimdilik öyle göründüğünden bende şaşırıyordumm..Ama akupunktur doktorum bana bu durumu çok güzel bir şekilde izah etti.
Şimdi normalde amh si benim gibi olan ve fshı benim kadar yüksek olmayan kadınlarda bile yumurta bazı aylar hiç gözükmüyor bilee.Bende ise şimdilik son 6 ay dersek kabaca 4 ayında doktora gittiysem hep vardıı..ama uyarılmasında problem olmuştu..Aku doktroum şöyle dedi,mekanizma şöyle işliyorrmuş; oluşan folikülleri vücut algıladığı zaman beyine fsh üretmesi için sinyal yolluyor ve o foliküller büyüyerek yumurta oluyormuşş.Fakat benim yumurtalıklar henüz çalışmadığından habire beyine fsh pompalattığını varsayıyoruz şu anda.Yani olan foliküller büyümedikçe beyin habire fsh üretiyor ve o yüzdende fshım çook yüksek çıkıyorr..Fark ettiyseniz şu tüp denerken iğnelerin üstünde fsh ıu yazarr.Bende hep neden dışardan fsh alıyoruz ki derdim..Çünkü normalin dışında yumurta büyütülmeye çalışıldığı için tüp bebeklerde vücuda yardımcı bu hormonu dışarıdan alıyormuşuzz.Ama benim işte tammda o çarkta işlemeyen bir yer varr.Akupunktur ile elektrik vererek ve iğnelerle o noktaları uyararkk orada çalışmayan noktaları çalıştırmaya çalışıyoruz zatenn..Bakalımm 15 seans bitti benimm..Faydalarını görüyorum zaten ama ilerleyen zamanlarda yumoşlarda oluşan farklılıklarıda görmek istiyorum gerçekten..
Ahh canımmm benn diğer topiğe geççtim bir daha da geri dönmedim sen ç.dışıydınn..İnş bir gün rastlaşabiliriz..Ben halen temizliğe devammçHafta sonu günüm var misafirlerim olucakk..Bu haftadan sonraa mutlaka nette karşılaşırız diye düşünüyorumm.Çoook öpüyorum seni bitanemm..