millstoneee hey bebek.. aşk olsun... başımın üstünde yerin var eeerrr... zaman... aku kardeşim benim. senin sayende ben basladım okuya valla... hepinizin uzerimde emegi var.

gecenlerde sigara muhabbetinde ezikleyin beni demiştin onu seni anarak kullaniyorum yaneee... :)))
bu arada tavşancıl otunu bulduguna cok sevindim. inşallah şifa olur.ben de düşünüyordum da romanyadan kim getirecek. artı tam olarak fomksiyonunu anlamadım. senin bir fikrin var mı??
wanne be mummy; inşallah iyi gelir yavrucugum. ben de baska forumlara baktim bu gebelik aşısı vs yazıyorardı ankarada timur bey uyguluyormus galiba. ama daha da bişi öğrenemedim...
Ohh ilgilendin benimle mutlu oldummm

Ayy canım benim hepimizin birbiri üzerinde emeği oluyorr bende katılıyorumm..Birbirimizden çok şey öğreniyoruzz sağolsun kk

tavşancılotu hakkında şöyle diyebilirim ben ilk şişeyi kasım gibi kullanmıştımm..Ama o sıra zaten stres falan derken tam tamamlayamadan bıraktımm..Şimdi daha bilinçli ve rahat olduğumu hissediyorum her konuda..
tavşancılotu kullanımı şüle diyorr;
sphondylium Heracleum adlı bitkinin tohumları ve köklerinden elde edilen bir Hidroalkolik çözümdür. Branca-Romen bitkiler arasında son derece yoğun olan canlandırıcı etkisi sayesinde önemli bir yer alır. Romanyanın bir nevi''ginseng'' i denebilir., vücudunu gençleştirmek, kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırır. Bu yaşlı insanlar için belirtilen bir afrodizyaktır, Ağızdan alınan bitkisel ürünler arasında, Hidroalkolik çözümleri en kolay etkisi kısa bir süre görünen, vücut tarafından absorbe edilir.
Etkileri
cinsiyet bezleri, afrodizyak, sindirim ve sinir toniği, antispazmodik sindirim ve uterin sinir aktivitesi regülatör, nonspesifik yerel bağışıklık (böbrek ve genital olarak), genital vazodilatör, periferik vazodilatör, hipotansif ve uyarıcı bir salgı aktivitesini uyarır.
Endikasyonları
erkek ve kadın kısırlığı, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, cinsel hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb) bağlı over yetmezliği, amenore, erken menopoz, aşırı yorgunluk ve egzersize bağlı bitkinliğe karşı kullanılan bir üründür..
KULLANIMI:
Yetişkin: aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı.
Ürünün en az, 30 gün kullanımı tavsiye edilir. Kronik hastalıklarda üç ay art arda kullanımı tavsiye edilir bu kullanım sonunda, bir ay ara verilmelidir.
Çeşitli hastalıklarda kullanın:
Erkek-cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon bozuklukları, erkek infertilitesi - üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına günde 3 kez su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı;
- Amenore, kadın infertilite - 100 ml su (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı 3-4 defa üç ay, bir ay ara sırasında aç karnına her gün;
- Erken menopoz - üç ay art arda içerisinde, aralarında bir ay ara ile aç karnına 3-4 kez günlük su 100 ml (yarım bardak) ile sulandırılmış tentür bir çay kaşığı.Kombinasyon ürünü tablet Dong Quai verimliliğini artırmak;